Just nu: älsklings säng

Just nu sitter jag i Andreas säng och har precis skickat iväg ett formulär. Så hoppas att jag får svar idag! Fick just veta att Andreas har fått samtal idag, och det låter väldigt bra :D hihi.

Ska gå ner för att äta lite frukost nu. Min lektion, och enda lektion idag börjar vid 11.40 så snart dags att fixa klart o ta sig dit. Men just nu så har jag viktigare saker för mig :D haha.

Biobesök som avslut

Hej alla pigga människor såhär på måndagmorgonen! Haha, visserligen har väl de flesta av er varit vakna ett x antal timmar? ;)

Min helg har vari helt okej. I fredags så kom älskling till mig o vi tittade på film o lite. Blev inte så mycket av den dagaen. I lördags så taggades det fest, och så blev det oxå. Jättekul fram tills jag nog fattade hur korkad man kan vara egentligen. Vem tar liksom på sig 11 cm klack när man ska dansa o stoja hela kvällen? Jo jag, men jag tänkte mig då inte för. Jag hade väldigt kul men tillsut blev jag bara helt förstelnad så fruktansvärt ont hade jag. Så jag säger det till mig själv - gymnasitkskor nästa gång! ;)

& måste ju säga att bilder kommer att komma upp från utgången, men inte just nu.

Igår så bestämde vi oss för att gå på dejt. Så blev bio i jkpg på kvällen. Gullivers resor i 3D.



Jag hade faktiskt förväntat mig mer av filmen måste jag säga. Eftersom det var 3D så trodde jag den skulle vara kul o det skulle vara häftigt att titta på den. Men tycker inte att det var så mycket 3D effekter.. Filmen i sig var visserligen helt okej, men hade som sagt förväntat lite mer av den.

När vi kom hem från bion så satte vi oss o beställde hem filmer från CDON.com. Haha, fick en såndär filmmani tror jag. Jag har länge älskat filmer där Angelina Jolie är med, hon är så jäkla grym! :D så jag beställde hem lite äldre filmer med henne, men som har sett tidigare eller vet är bra. Nu väntas bara Salt och The Tourist. Men de är så nya så de är ftf dyra. Andreas klickade hem lite acion filmer han med, sånna som han gillar. Sen så blev det en box med Ice Age 1,2,3 och dessutom Sex and the city - The movie :)

Så ser fram emot när de kommer hem :) blir nog Angelina Jolie maraton nästa helg (a) haha.

Hotellet

Hej alla glada!

Ikväll blir det hotellet med sköna människor :) så sitter här o småtaggar lite till musik. Ska ta en sväng hemåt sen för att hämta kläder och smink och sådant. Är nämligen hemma hos Andreas nu, väntar på att han ska komma hem. Dock tyckte jag hörde honom i dörren där nere nu ;)

Är även riktigt sugen på att göra en ny tatuering. Men kanske får nöja mig nu på ett tag ;p Men har iaf tänkt mig något liknanade denna, fast bara den delen över sträcket som jag satt dit. Annars blir den way too stor.



Så vad tycker ni? Kanske att man sätter dit någon extra blomma eller så. Gör om den lite iaf, men själva stuket på det iaf.

Nu ska vi väl försöka ragga lite fler folk till hotellet. Sen blir det chipslåda hemma hos mig ikväll med :)

Helg!

Yes, nu är det äntligen helg igen! Skönt som bara det. & ledig helg dessutom är ännu bättre! Dvs, inget jobb på Posten. Tänkt va fort veckorna går egentligen, tycker nyss det var helg. Men ska inte klaga! :D

Idag när jag vaknade så tänkte jag kolla mejlen, eftersom jag väntar svar från olika håll här framöver. Och det visade sig att jag & älskling har fått svar på en lägenhet vi kikat lite på :D Så jag slänger mig upp o sätter på datorn för att svara på det :) dock visste jag inte till hundra hur nu detta skulle gå till. Men det stod iaf i mejlet att man skulle ringa om man ville ha mer information. Dessutom ville de ha svar senast 3/3 och det skulle man göra genom att logga in på sin profil. Så jag gjorde det :) men nu under dagen har jag fått klart för mig att de ringer oss. Så nu får vi hoppas på svar! Dock tror jag de kommer ringa på måndag.. eftersom jag svarade halv 9 imorse, och de har ännu inte hört av sig.



Lönen trillade ju in på kontot idag med! Gött som bara den. & förvånadsvärt mycket denna gången, ännu bättre :) Men räkningarna kommer man ju inte undan endå.. Denna gången är det försäkring på bilen. Mobilräkningen är det ju något cpigt med så den kommer inte fören nästa månad, & därefter drar det igång med funktionen om att det kommer varje månad.

Men iaf, nu ska jag se till att de blir gjort. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda! :)

Bikini

Från detta..



Till detta..



På bara några minuter!

Det vill säga: Jag satt och sprättade upp banden i ryggen på bikinin, så jag kunde knyta dom i nacken istället :D För jag tycker det är mycket snyggare att knyta i nacken :) Men iaf, denna bikini överdelen fick jag av min syster för den var för liten till henne. Snällt :)

Ska även skicka efter en ny bikini överdel imorgon när lönen har kommit in. Då blir det en sånhär..


& även den ska jag sprätta upp i ryggen så man kan knyta banden i nacken :) Anledningen till att jag skickar efter en ny i leopard är för att jag redan har en leopard bikini, men tråkigt nog så är överdelen för liten. Och jag som ääälskar leopard måste ju naturligtvis ha en ny som passar till leopard underdelen :D

Dessutom så var det någon som viskade om att vi ska bada bubbelpool i Göteborg, min älskling och jag. & då måste jag ju självklart ha en snygg bikini, eller vad säger ni? ;d

Åhh vad jag längtar till sommaren nu!!

Kort dag

& väldigt onödig!

Ja som sagt, det var en väldigt kort dag i skolan idag. Började halv 10 med idrott, men när jag just bytt till shorts så säger en i klassen att vi inte behövde va ombytta. Så tur nog var att jag bara hunnit byta till shorts. Sen så hade vi bara en tråkig genomgång av vad vi ska göra de sista gångerna nu. Shit, det är ju verkligen inte långt kvar! ;o

Och en sak till om idrotten, har fått en ny lärare för 3e gången vi började. Jobbigt vill jag säga. Gillade honom vi hade nyss, men han är pappaledig nu. Men aja. Sen när vi slutat så hade vi långt hål innan Religionen började. Men så fick vi höra att den var inställt. Jippie! Men då satte jag & Jennie oss för att skriva utvärderingen av Musikprojektet. Skönt o bli av med den med :)

Sen måste jag passa på att säga att jag & min älskling har 1 år & 5 månader idag :) ♥ Älskar honom så himla mycket! Om exakt en månad åker vi till Göteborg! Åh va mysigt det ska bli. Längtar som tusan :D kan ju nästan börja räkna ner nu :)



Här var vi fulla & glada på min 18 års fest :D haha, gulligt. Idag så ska vi ta en sväng på stan tror jag, om han inte får jobba över. Ska göra lite ärenden :) annars får det bli imorgon eller på lördag. Blir nog bra det med :)

Nu ska jag ta o skriva klart det jag började renskriva på svenskan i måndags. Så jag har det gjort med. Därefter är det bara en stort jävla prov jag ligger efter i. Men det tar vi en annan gång ;)

Mitt liv i ord..

.. eller ska jag säga, mitt liv i berg&dal bana.

skolan sviker. jobbet sviker. vänner sviker. hela livet sviker mig. det enda som håller mig trogen är min kärlek. jag klarar inte av tanken av att det är så mycket kvar i skolan, på så lite tid. jag vill hoppa över allt och komma direkt till balen och studenten. jag klarar inte av tanken av att om en månad har jag inget jobb. jag har ingen inkomst. hur lever man då? jag vill inte vara kvar där, jag vill inte jobba där. men endå blir man frustrerad när man inte får vara kvar? hur hänger det ihop.. jag klarar inte av tanken av att folk är så falska! har varit den enda sedan första dagen. men nu då? hur är det nu? nu finns jag inte längre. får offra mig för dig, men vad gör du för mig? jag orkar inte lägga energi längre. finns inte jag i dina ögon behöver du inte finnas där heller. jag klarar mig. det finns de som finns där hela tiden. utan att behöva komma med ursäkter. jag vet att du inte kommer finnas där när detta är slut. men då finns inte jag heller där. jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.

jag klarar inte av tanken av att jag vill inget hellre än att få leva tillsammans med min kärlek. men vart kommer vi? ingenstans. det går nedför. hoppet går upp för en stund, men efter bara några minuter så sjunker man till noll igen. jag måste få lite positivt nu! jag klarar inte detta. jag sover inte om natten för du inte finns där. jag sover inte om natten för tankarna finns där. ena natten är det för de är glada och hoppfulla. andra för att det är tårar och svik. livet sviker mig. hur ska man klara detta om man inte har något jobb om en månad? hur ska man klara detta om man inte har fast jobb. jag vill inget hellre än få spendera mina dagar och nätter med min kärlek. men det är mil därifrån. nyss var det bara några centimeter, men nu? långt, långt därifrån. men upp på hästryggen igen, ta nya tag. men då måste jag ha hjälp. jag vet att du kommer finnas där när jag har det som svårast. och då mår jag som bäst. jag älskar dig.

jag klarar inte av tanken av att bo här. leva här. jag måste få komma bort. där det inte har någon betydelse för vem man är. vad man gör eller hur gammal man är. vill tillbaka. vill bort. vill till dig. tillsammans med dig, hela tiden. jag vill vara mig själv, slippa göra till sig för att bli accepterad. slippa bråket. slippa ångersten. jag vill ta hand om mig själv. jag vill bli vuxen. jag är påväg, men kommer bakåt mer än framåt. tillsammans fixar vi detta, men vi måste få lite hopp. jag måste ha hoppet. för just nu orkar jag inte. kan knappt ta mig upp ur sängen. kommer ingenstans. två lika sidor av en magnet går inte ihop. vi är för lika, vi går inte ihop. du har funnit där sedan jag föddes. men nu blir det för olikt. måste bort, så jag kan få leva själv. utan att bli tillsagd vad jag ska göra. så jag kan få lägga all energi på att skapa ett liv med den som har den olika sidan av magneten. som jag går ihop med, som jag älskar och vill bo med. nu!

men imorgon är det en ny dag. nya hinder. då är det helt annat. kanske tillochmed bra.
- mitt liv är en berg & dal bana.

Sökt jobb

Hej igen!

Ringde på en lägenhet innan idag :) och vi får komma o titta på den imorgon :) längtar redan! Hon berättade att de höll på o renovera den med. Så de väntade bara på att badrummet skulle bli klart. Men fick ju såklart titta på den endå, men bara att vi skulle tänka på att inte badrummet var klart. Men nytapeserat oså är det :) spännande!

Men iallafall, jag har sökt ett jobb idag med (y) eftersom jag inte får vara kvar på Posten så måste jag ju försöka hitta ett nytt. Så jag kollade på arbetsförmedlingens sida ifall de hade något man kunde söka. Så såg jag att Cheapy i Nässjö sökte säsongsarbetare. Perfekt tänkte jag! Är ju alltid något. De ville ha någon som kunde jobba i lagret med uppackning o sådant. Dock ville de ha någon som kunde jobba i kassa och hade truckkort med. Men skrev att jag gärna ville lära mig osv. Alltid bra ;)



Tjänsten var från och med nu tills sista augusti. Så passar ju perfekt. Dessutom var det kvälls- och helgsjobb så jag kan ju ta det även att jag går i skolan. Bara man kan göra upp så det går ihop med mitt schema på Posten nu i mars månad. Efter det kan jag ju jobba hursomhelst. & efter jag slutat skolan så kan jag ju även jobba dagtid.

Så nu får vi hoppas på bra svar :) återkommer om detta när jag fått svar.

Nu ska älskling bara komma hem sen ska vi äta :)

Måndag igen

Nu har jag visst inte skrivit fören i lördags. Men det beror på att jag inte hunnit eller riktigt haft tillgång till en dator. Sandsjöbaden i lördags var som väntat - riktigt gott! På kvällen tänkte jag & Andreas gå ut på hotellet. Men sen fick jag sån huvudverk så blev inte så. Fick köra mamma & pappa till en i Nässjö, och sedan köra hem de senare.

Igår så var det en riktigt sån slappar dag. Riktigt skönt! Vi hämtade pizza som vi åt hemma hos mina föräldrar. Sen åkte vi hem till Andreas igen o tittade på film o bara slappade hela kvällen sen. Var även ute med mina hundar en stund efter maten :)

Nu så sitter jag i älsklings säng o väntar på att han ska komma hem på lunch. Då händer det grejer! Han kommer hem med information från chefen, sen blir det nog ett samtal! :D åh så spännande!

Men nu avslöjar jag inte mer, får se sen hur det blir :)

Skills in paint

Haha jag satt nyss o fipplade lite i paint. Jag & Andreas har länge funderat över hur man kan göra en snygg tv-möbel.  Vi har innan haft en favorit på Ikea, men när vi har sett den live så tycker vi inte lika om den som när man ser på bild. Den skulle behövas byggas på osv. Men nu så satt jag o funderade på en annan lösning, bara för skojs skull. 

Så tänkte att ni kunde få se mina ritningar ;) Så får ni säga vilken ni tycker är finast.



Detta består av en bänk längst ner med utskjutbara lådor och/eller med dörrar och hyllor.
Sedan hoppas jag att ni fattar vilken ruta som är tvn ;) haha
Men den andra rutan brevid där består av ett skåp med en glasruta där man kan se in vad som finns inuti, dock bara liksom skuggan av det. Den ska inte vara helt genomskinlig. Men där inne kan man ju ha dvd filmer osv.
Sedan ovanför tvn så sitter det två helt vanliga svävande hyllor, där man kan sätta tavlor osv.



Denna består av samma bänk nedtill & samma hyllor ovanför tvn där man har tavlor mm.
Men här har jag istället satt två höga sidoskåp, där man inte ser in något utan det är bar hyllor osånt inuti där man kan ställa dvd filmer osv.

Allt kommer att vara i högglans svart, om nu inte allt kan vara i detta så kommer dörrar/luckor att vara i detta. Sedan kommer nog sidor osv vara i mörkbrunt.

Jag vet inte riktigt vad jag själv tycker är finast. Den första tycker jag ser mer luftigt ut, allt sitter liksom inte på varann. Medans den andra känns som man får mer plats för saker. Aa det är svårt, så ni får hjälpa mig!

God morgon!

Jag kunde inte sova igår.. Jag bara låg o tänkte på en lägenhet med min älskling! Kan inte riktigt förstå att vi verkligen är på gång. Ska ringa på två stycken på måndag :) åhh, så spännande! Hoppas vi får en visning fort :) Går det som tänkt så är den ena ledig direkt, men tror inte vi kommer ta den fören 1 april endå. Den andra är ledig 1 mars, så hoppas väl på att båda går att ta 1 april, vilken vi än tar eller vill ha.

Hoppas, hoppas, hoppas! Jag vill verkligen!

Mars månad hoppas jag isåfall att den går riktigt fort! Men det tror jag att den gör, eftersom vi har så mycket att se fram emot. Den 24-26 mars ska vi ju till Göteborg :) ska bli så mysigt! Är bara en månad kvar på torsdag. Sen den 30 mars så jobbar jag mitt sista pass på Posten, riktigt skönt vill jag säga. & går allt som vi hoppas på så flyttar vi ju helgen efter Göteborg! Åhh jag hoppas med hela mitt hjärta!!

Nu ska jag äta lite frukost, måste ha lite i magen iallafall, ska ju inte äta på Sandsjöbaden fören 2 ;)

Fredag igen

..& lovet är snart slut. Usch va det går fort! Vid denna tiden förra helgen var jag i Malmö o drack och hade riktigt kul! Nu har jag istället precis kommit hem från Posten efter att ha arbetat i 3,5h. Fy.. Hade så gärna stannat kvar!

Men iallafall. Idag så vaknade jag upp med min älskling brevid mig :) helt underbart med andra ord. Vi gosade lite med mina hundar och åt lite frukost. Sedan bar det av mot Jönköping :) där skulle jag se om jag kunde hitta mina efterläntade skor som jag hittade i Malmö, dock som inte fanns i min storlek. Tror ni de fanns i min storlek här i Jönköping då? NEJ! & fy så arg och ledsen jag blev! Hade verkligen riktat in mig på dom :/ sjukt snygga var de.. Kanske har bättre tur i Göteborg om en månad. Om de ens finns kvar då..

Men inga sura minen för det, vi tog oss en shopping tur inom möbler och inredning :) dock inget köpt eftersom vi inte har våran lägenhet än. Men det kommer det med! Hittade en schysst soffa, och en helt underbar garderob! Så nu hoppas jag nästan lite på att det inte finns några garderober i lägenheten så jag får köpa den (a) hihi. Tittade lite på soffbord och tvmöbler med. Men inget direkt som vi fastnade för.






Imorgon blir det att åka till Sandsjöbaden för att äta planka! Sjukt gott. Har ni ätit där någon gång? Om inte, gör det! I vilket fall så fick vi det i julklapp av farmor. & när jag säger vi så menar jag: Jag & Andreas, Mamma & Pappa, Min syster & hennes pojkvän + Min faster & hennes man, mina 3 kusiner var av min störta kusins pojkvän oxå :) Så alltså är det min familj och mina kusiner kan man säga. För att det ska bli enklare ;) Men ska bli sjukt gott!

Nu ska jag titta runt lite här, sen blir det nog sängen för min del :)

Greys Anatomy

Nehe.. jag är jättetrött! Blev inget pluggande för min del.. Fy på mig! La mig i sängen och vips så sov jag. & nu för en stundsen så åt jag mat. Nu är jag fortfarande lika trött. Så jag tror nog allt att jag lägger mig i sängen för att titta på ett par avsnitt av Greys Anatomy säsong 4 :)



Fick ju säsong 4 och 5 när jag fyllde år, men har inte kunnat se så mycket. Har haft fullt upp med allt annat. Men så är det ju ibland ;) nu är det iaf bara säsong 6 kvar! Får hoppas jag har pengar till att köpa den snart, eller om någon snäll person köper den till mig (a) haha.

Älsklingen kanske kommer en stund ikväll med, får väl se om han dyker upp. Imorgon ska vi iallafall åka till Jönköping var det väl tänkt :)

Men godkväll på er alla andra!

Tack Annie! ♥

Jag måste få tack dig Annie, för en helt fantastisk vecka! Jag har nog aldrig haft så kul som jag har med dig. När jag fick veta att du skulle flytta till Malmö blev jag riktigt ledsen. För kände direkt hur jag höll på att förlora dig.. Men nu efter att ha varit en vecka hos dig har jag fått tillbaka hoppet :) jag kan ju åka till dig hur mycket jag vill, & du kommer ju hit med :) Känns faktiskt lite bättre nu (a)


Men iallafall, nu har jag fått ordning på resväskan. Skönt! Nu tänkte jag ta tag i all pappersgöra jag lämnade efter mig när jag åkte.. En hel del kvitton och räkningar som jag inte satt in i pärmen ännu. Jag måste verkligen få ordning på allt här! & min garderob?! Det behövs verkligen en flytt nu känner jag! .. Så jag kan få mig ett kontor, och en större garderob :D
Sen ska jag väl kanske ta tag i lite plugg.. Kom på att jag totalt glömt göra klart en uppgift i Svenska B :/ dessutom en i Samhäll sedan jul ;s suger med skola! Men har ju ledigt ett tag till :) skönt det!

Nehe, nu ska jag ta tag i verkligheten. Får se ifall man får träffa sin älskling redan ikväll eller om det blir imorgon :)

PUSS

Just nu: hemma

Hej!
Kom just hem till mina föräldrar i Fredriksdal. Rätt skönt faktiskt. Packar nu upp allt från den tunga resväskan ;)
Hörs snart :)

Just nu: packning

Godkväll allesammans!

Detta blir nog mitt sista inlägg i Malmö för denna gång :/ lite trist faktiskt. Beställde biljett för en stundsen, så jag åker vid 9.17 imorgon. Var meningen att jag skulle ha åkt på kvällen eller fredag morgon. Men Annie går i skolan hela fredagen så kunde inte åka då. Så tänkte att jag åker imonkväll istället. Men då fanns det inga billiga biljetter vid den tiden :/ Så får åka innan Annie börjar skolan imon.

Menmen, inga tårar, jag får ju träffa min älskling :) ♥

Så just nu: packar jag. För att se till så jag får med allting imorgon, och så jag slipper packa imon på morgonen.

Men ni alla får ha det så bra, så hörs vi när jag är hemma i Nässjö igen imorgon vid 11-12 tiden :)

Pusspuss!

Trelleborg

Idag var jag & Annie i Trelleborg med två till o red :) var riktigt kul. Kändes skönt att vara uppe på dess rygg igen, saknar verkligen att rida! Får väl försöka få kontakt med någon som jag kan hjälpa :) Men iallafall, tänkte jag skulle slänga upp lite bilder :) Dock kom jag bara med på en bild, så den kör vi stor ;) de andra klickar du på för att få dess riktiga storlek.





Riktigt trevligt var det! Efteråt tog vi oss en pizza och sen bar det av mot Malmö igen. När jag & Annie kom hem till lägenheten så skulle det komma en nisse för att fixa vårat fönster som inte gått o stänga sedan lördags. Han sprayade en massa såntdär fett som ska göra så att det hjälper, men gick det? Nej. Så han skulle komma tillbaka imon..

Sen tog vi oss varsin välbehövd dusch. & nu så vaknade jag just upp från att ha slocknat totalt sedan 5 typ (a) haha, blev visst lite trött ;)

Natti natti

Nu ska jag & Annie krypa ner i sängen ;)
Imorgon ska vi till Trelleborg för att rida med hennes klasskompis :) Ska bli jättekul!

Godnatt allesammans!

Malmö är farligt! ..

.. för det gör så man blir av med pengar! ;D

Räknade just ihop att jag har gjort av med 1156:- sedan jag kom hit i fredags! Det är bara 5 dagar, och ska vara här i två/tre dagar till! Hur ska detta gå? ;) haha. Men ni ska få se vad det är jag har lagt pengar på.



Direkt när jag kom hit så köpte jag ett busskort för 200:-
Sen tog jag ut 200:- som jag kunde ha till Hipp på kvällen.

Lördagmorgonen gjorde jag av med 30:- för frukost på McDonalds.



Söndagen tog vi oss en shopping tur och då blev det:
Solgasögon, Gina Tricot 59:-
Klänning, New Yorker 179:-
Blev även ett McDonalds besök då med, 65:-



Igår skulle vi gå på bio, men vi kom in för tidigt så vi tog oss en lite shopping tur igen.
Då blev det Jeans, Bikbok 199:-
Zinkpasta, Apoteket 35:-
& sen då två biobiljetter 190:-

Klicka på bilderna för att se deras riktiga storlek.

Men nu måste jag skynda mig att klä på mig, Annie kommer snart hem och då ska vi gå o handla :)

Godmorgon Sverige!

Vaknade för en stundsen :) skönt o få sova så länge. Min lilla sambo Annie gick upp tidigt idag för att gå till skolan, stackarn. Men när jag gick upp nu så såg jag en jättegullig lapp hon satt på kylskåpet :) Tittar här:



Haha, så söt är hon :) nästan så att vi är sambosar på riktigt ;) Nu ska jag väl ta mig en frukost och sen börja klä på sig kanske? Hörs nog snart :*

Hemma igen

God kväll allesammans!

Nu är jag & Annie hemma igen från ett trevligt biobesök :) Vi tittade på Burlesque, och den var sjukt bra! Vill se den igen! Så jag rekomenderar stort, alla tjejer, se den! Finns säkert killar som gillar den med, men var mycket dans och sång i, så aa. Men snygga tjejer kanske intresserar de mer? Ja vad vet jag. Sjukt värd var den!

Burlesque

En ung kvinna flyr undan sitt förflutna genom att uppträda på en neo-burlesque klubb i Los Angeles.

The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av nedläggning. Ägarinnan Tess, en före detta dansös, jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben. Ali anställs som servitris men hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kolleger på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion.

- taget från SF Bio.

Måste även säga att jag & Annie hade en riktigt rolig tur hem ;p Påvägen till bussen frös vi som fan, så nästan skriker jag ut "Dethär är FAN inget att leka med!!!!" och Annie brister ut i gapskratt. Senare när vi hoppat av bussen så hade vi hur kul som helst utan att veta varför? Kanske var det det kalla vädret som gjorde oss så flummiga?

Aja, nu ska vi ta oss en kvällsmuffins och sen mysa med film :)

Godnatt folket!

Mina tatueringar

I brist på att ha o göra så tänkte jag bara lägga upp en bild på mina tatueringar :) Skapade en kategori för detta, eftersom jag kommer att göra fler.

Min första tatuering gjorde jag tillsammans med min syster. Vi bestämde oss för att göra kinatecken. Så min står för Lillasyster och hennes för Storasyster. ♥



Min andra tatuering gjorde jag hos en kompis som tatuerar. Andreas gjorde en samtidigt :) Då gjorde jag tassar på benet för att visa att mina älskade hundar alltid kommer finnas med mig. För Rambo & Tibbe som jag har nu, för Rocky som finns i himlen och för alla framtida hundar jag kommer att ha :)



Där var dom :) kommer i framtiden att göra fler. & har planer på att göra en på ryggen innan jag tar balen i sommar :) Men får se om det blir av.

Nu ska jag städa undan lite här för att snart börja laga mat så det blir klar tills Annie kommer hem vid 4.

Just nu: Malmö

Hej igen!

Tänkte berätta att just nu sitter jag hos min kära vän Annie, som för en månadsen flyttade till Malmö för att plugga till socionom. Jag åkte hit i fredags och ska stanna här tills torsdag kväll tror jag. Eftersom vi har sportlov nu så tänkte jag att det kunde vara kul att hälsa på henne! :)

I fredags när jag skulle åka hit så började det med att mitt tåg var försenat i 1h och 40 min.. jättekul! Men när jag väl kom hit så stod hon där med öppna armar och hade lasange som väntade på mig där hemma i lägenheten. Åh hon är guld värd! Senare på kvällen så kom hennes klasskompis Louise och en som hette Emmy och då började vi dricka lite smått. Efter någon timma så kom det fler och förfesten var fullt igång! Vid 11-12 tiden på kvällen så tog vi taxi till ett ställe som kallades för Hipp - och då började festen vill jag lova! Gud, jag har nog aldrig haft så kul! :D Måste få lov o säga att det var sjukt mycke bättre i Malmö än hemma i Nässjö eller Jönköping! Vi dansade som aldrig förr och blev bjudna på drinkar hela tiden av en kille som var med på förfesten. Lite innan 3 på natten tog jag, Annie & Louise taxin hem till lägenheten och hade askul. En stund senare slocknade vi ;)

Haha riktigt lyckad kväll må jag säga! Så jag slänger upp några bilder från kvällen :) klicka på för att se dess riktiga storlek.



I lördags var det meningen att det skulle komma folk för att spela & dricka lite, men de kom aldrig. Så vi hade myskväll med taco och film :)

Igår så tog vi bussen in till Entré för att shoppa! :D införskaffade mig ett par solglasögon, välbehövda eftersom här i Malmö så är det rena våren! Köpte även en tröj-klänning :) men den kommer på bild någon annan gång.

Men för att liva upp till kategorinamnet..

Just nu: I lägenheten & väntar på att Annie ska komma hem från skolan. Ska laga mat till henne tills hon kommer hem. Sedan ska vi fira alla ♥ dag med att gå på bio :) Burlesque blir det. Synd bara att det inte kunde vara min älskling jag gick med.. <3 saknar honom!

Välkommen till hejsandra!

Hej!

Jag har tidigare haft en blogg här som ni kan titta in på här! Jag tog ett väldigt långt uppehåll därifrån, och jag hade väldigt många sådana.. Så jag kände att jag behövde en nystart! Ni får väldigt gärna gå in dit och läsa oxå, eftersom det står en hel del om mitt liv där, och på så sett kanske ni kan få ett bättre bild av mig. Dock så kommer jag inte använda den gamla något mer.

Men nu tänkte jag berätta lite om mig själv :)
Jag heter Sandra Johanna Gustafsson och är 18 år. Jag bor i en liten håla som kallas för Nässjö, som ligger 4 mil nedanför Jönköping. Egentligen bor jag hos mina föräldrar som bor i Fredriksdal, som ligger 8 km utanför Nässjö. Men ska snart flytta ihop med min pojkvän Andreas snart, och då hamnar vi i Nässjö :) Jag går min sista termin på Barn- och fritidsprogrammet på Brinellgymnasiet, så snart tar jag studenten! Så kul kommer det bli, längtar massor! Efter gymnasiet blir jag barnskötare eller personlig assistent, men jag har ännu inte bestämt mig om det är det jag vill jobba med. Helst vill jag inte plugga vidare, men man vet ju aldrig ;)



Som jag skrev tidigare så har jag en pojkvän som heter Andreas, han kommer att nämas mycket här i, så kom ihåg hans namn ;) haha. Vi har varit tillsammans i snart 1½ år, och vi hade tänkt att fira det genom att åka till Göteborg och sova på hotell i 2 nätter. Kommer bli riktigt mysigt! & det är inte längt kvar! Vi åker den 24 mars :) Vi är även fullt uppe i att leta efter lägenhet, så vi kan få vara med varandra hela tiden :) Har redan börjat köpa in lite möbel och köksredskap. Kommer bli underbart! :) ♥

På min fritid umgås jag mycket med min pojkvän. Men när jag är hemma så gosar jag med mina underbara hundar, Rambo & Tibbe som ni ser i menyn längst bort → de betyder allt för mig! Annars så fotar jag väldigt mycket, och ni kommer se en stor del av mina bilder här framöver :) ska bara komma ut o ta massa nya. Funderar även på att gå en fotoskola efter gymnasiet, men har inte lyckats bestämma mig än.

Så.. det var lite om mig, kan inte komma på mycket mer om mig just nu. Men ni får jättegärna ställa massvis med frågor genom kommentarer! Så ska jag försöka svara så fort jag kan :)

Tack för mig!
RSS 2.0