Mys hos mormor

Nu när både jobb och förskola ska prickas in, och dessutom mammas jobbtider, så har våran vecko-dejt inte blivit av varje vecka längre. Synd tycker jag! Ända sedan jag flyttade hemifrån har jag nästan varje vecka åkt hem till lilla mamma för massa prat, skratt och självklart snyltat på mat, haha :) Och så kommer jag nog alltid att göra. Hittar vi inte tid till att ses så pratar vi i telefon istället. Skulle inte klara mig utan min underbara mamma, och jag hoppas verkligen att jag & Jolie kommer ha samma relation när hon blir äldre ♥
 
Hur som helst. Idag fick vi till en dejt. Jag var tidigare på dagen i Malmbäck o jobbade på en förskola. Bara några timmar sådär. Sen vid 13 när jag skulle hämta Jolie på förskolan hade hon bara sovit en halvtimme/45 min. Så jag åkte hem o hämtade vovven och tankade sålänge. Och kom istället tillbaka till 13.30. Då hade hon precis satt sig o börjat måla. Så hon fick måla klart o sen bar det av mot mormor.
 
 
Jolie skulle självklart hjälpa mormor med maten. Det är inte många dagar som hon inte står o hjälper mig med maten alltså. Duktiga tjejen!

Sandsjöbaden

Idag vaknades det mysig middag på Sandsjöbaden med familjen. Mamma & pappa, Jag, Jolie & Andreas och Emelie, Eddie, Dexter & Oliwer ♥ Varje jul sedan några år tillbaka så får vi presentkort där utav släkten. Så uppskattat! Så detta året blev det idag, sista söndagen i april.
 
Som vanligt blev det planka. Ibland kan det kännas lite uttjatat, men skulle man någonsin beställa något annat där så skulle man ju ångra sig, haha. För bättre plankor än där, det har man nog svårt att hitta. Jag valde kyckling med beasås, så gott!
 
 
 
Barnen var så snälla så. Vi diskuterade lite ifall Jolie och Dexter skulle dela på en portion. Men när det gäller köttbullar så delar inte vår fröken med sig, haha. Och mycket riktigt, hon vräkte i sig alla köttbullar, alla morötter och mestadels av potatitsen. Sedan tjatade hon om mer ;) Jag har visst först vidare släktdraget av att vara matglad..
 
Minst sagt mysig dag!

Bullbak

Idag tillbringade vi mesta dels av dagen hos moster Emelie och kusinerna. Mycket uppskattat av alla barnen! Dexter fyller hela 2 år nästa helg så vi bakade lite bullar :)



Jolie är så nyfiken på sin lilla kusin! Vill klappa och gosa hela tiden :) man ser verkligen hur stolt hon är när hon får "hålla" i honom. 



Nästan 100 små bullar gjorda till Dexters kalas och möjligvis även till Olivers dop :) älskade pojkar! 

Älskar utelek

Här har vi en tjej som älskar att vara ute o leka! Det ska gungas o cyklas o åka kana. Så idag när jag lämnade henne på förskolan en hel timme tidigare, så fick hon vara med på uteleken direkt. Snacka om att jag lämnade en lycklig tjej där!


Upp i kanan direkt! Hihi

När jag hämtade hem henne vid 15 så hade jag inte mage att bara gå in när det var fint väder. Så det blev lite lekparkshäng även här tills pappan kom hem :) 




Min fina lilla tjej ❤️

- En utav de lyckligare dagarna i mitt liv -

Rullar på

Ja dagarna rullar på. Nu har det gått en vecka igen. Men så är det.

I fredags fick jag och Jolie finbesök av Marie och Saga. Kärt återseende! Måste nog varit en hel månad sen vi sågs sist. Så det var mysigt!


Men det märks ju helt klart att de är bestämda damer med hög vilja båda två, haha. Imellan allt skratt och bus så blev det även lite tjafs. Självklart ska de ha samma sak och båda blir riktigt tjuriga, haha. Men det är bara gulligt! Inte lätt att lära sig i första taget att man ska dela med sig.

Hur som helst hade vi en riktigt bra förmiddag. Hade lite pannkaks lunch och det uppskattades av alla :) mycket bus och skratt!


Igår körde Jolie med mig ut på en cykelrunda. Hon tjatade så pass om att cykla så en liten premiär runda fick det bli.

På kvällen var vi på 50 års fest och Jolie sov över hos sina morföräldrar.



Idag blev det premiär för att grilla här hemma. Mycket lyckat! 

Födelsedagar

Veckan har gått fort, har inte gjort så värst mycket. Jobbat o stått i.

I fredags fyllde Andreas 24 år. Jolie passade på att måla en teckning till pappa. Såå kul att gegga med fingerfärg :)


Tråkigt nog så jobbade jag kvällen så vi träffades inte så mycket. Dock var han ute o svirade med sina kompisar så det gjorde nog inget. Jolie's farmor var här hos henne på kvällen när hon skulle sova.

I lördags var det nästa födelsedag. Nämligen Jolie's morfar som blev 47 år. Jolie hade såklart målat en teckning åt honom oxå.



Så dagen spenderade vi hos dom såklart. Och Jolie var väldigt villig till att hjälpa till med både däckbyte och kratta i trädgården :)

På kvällen sen kom även Andreas och vi premiär grillade. Riktigt bra dag! 

Påskhelgen

Påskhelgen började vi med en dag ute i lekparken. Tvättade även bilen och dess splitter nya sommarfälgar. Blev riktigt bra om jag får säga mitt.



Påskafton firade vi hos Andreas mormor. Där bjöds det på god mat och Jolie fick lite påskpresenter :) 


Hon fick ett pussel och en anka man kan trycka framför sig så låter den.

Söndagen spenderade vi hos Jolie's mormor & morfar, dit även min syster med familj kom. Jag hade bakat påsktårta och vi firade vår pappa lite i förväg. Sen lekte vi i lekparken, barnen hade jättekul :) 



Hoppas alla andra hade en bra påskhelg! 

Pyssel

Idag kom lilltjejen hem med påskpyssel hon gjort på förskolan. Man blir ju alldeles varm i kroppen ❤️



RSS 2.0