Glad midsommar!

Hej allesammans!

Idag är det 1 år och 9 månader sen jag fann min underbara älskling :) även 3 månader sen vi förlovade oss! Likaså 3 månader har vi bott i lägenheten. Det går verkligen fort. Idag var det även första dagen jag stod på egna ben på jobbet, alltså var jag helt själv idag. Jag tycker det gick förvånansvärt bra! Gick bara 7.30-10.30 idag, bara 3 timmar och det gör jag varje dag nu fram till tisdag. Därefter har jag bara fått 4 dagar i juli och 4 i augusti.. Tycker jag är rätt konstigt för de är hela tiden en man kort. Så får väl hoppas att det blir fler dagar.

Midsommarafton idag då. Ska åka ut till mina föräldrar vid 12 och äta massa god mat :) och min kära sambo hade lovat att han skulle städa hela lägenheten idag när jag jobbade. Men inte! Nej då har han luggit o sovit hela tiden! Nu är han i duschen och jag tror då inte han kommer göra något innan vi åker. Aja, så är väl livet när man bor ihop kan jag väl tänka mig. Ikväll vet jag inte vad som händer. Jag blir väl chaufför eftersom jag ska upp & jobba imon vid halv 8.

Men till er alla andra vill jag önska en riktigt trevlig midsommar! & så får vi hålla tummarna på att regnet håller sig borta..


Hemtjänsten

Jaha, då har man jobb med. Dock inte så mycket än så länge, har jobb fram till tisdag nu och därefter skulle jag få mer. De hade dagar de visste om i juli och augusti, men det blir säkert mer :)

Så just nu håller jag på att lära mig turerna.. & det är väl inte det lättaste måste jag få säga. Jag har ju fått gå bredvid idag och ska göra det även imorgon. Men när vår tur var klar så upptäckte jag - att jag har ju knappt tänkt på vad det faktiskt är jag ska göra! Och hon jag var med visade inte så värst mycket heller.. Men ska ju gå bredvid imorgon med så får hoppas jag får lära mig mer då. För på fredag ska jag ut själv till alla..

Men mitt schema ser iallafall ut såhär än så länge:
Tors: 7.30-11.30
Fre: 7.30-10.30
Lör: 7.30-10.30
Sön: 7.30-10.30
Mån: 7.30-10.30
Tis: 7.30-10.30

Så har ju 6 dagar iallafall. Fast fattar inte varför jag inte får längre dagar. Men det kanske räcker till och börja med ;)

Har även satt upp lite tavlor på mina bebisar :) gjorde det för ett tagsen, men nu finns de hos mig hela tiden :)


Det lönar sig!

Ja det har hunnit hända mycket, även att jag har varit sjuk en vecka sedan studenten. Eftersom jag blev sjuk så kunde jag inte gå till arbetsförmedlingen på måndagen. Så jag gick dit igår istället. Det gick väl bra, fick sitta o vänta i 50 min innan jag fick komma in. & när jag väl var inne så bara pratade han om massa strunt tycker jag .- Sånt man liksom redan vet. Fick med mig massa papper o sånt hem och så skulle jag tydligen tänka efter ifall jag ville ha en jobbcoach.

Efter jag varit på arbetsfömedlingen åkte jag hem o ringde mamma och pratade lite med henne. Sen beslöt jag mig för att kolla upp varför jag inte fått svar från sommarjobbet jag sökte inom kommunen. & mamma trodde att det var Medborgarkontoret som hade hand om det. Så jag åkte ner och frågade. Då visade det sig att jag var på fel ställe.

Så jag åkte till Vipan istället, alltså Nässjö Kommun. Där frågar jag samma sak och då säger hon att det är vikarieförmedlingen jag skulle till.. Jaha tänkte jag, fel ställe igen. Men då erbjöd hon sig att ringa ner o fråga dom så jag slapp gå ner själv. & det gick bättre än väntat. Det visade sig att de behövde folk och de kom överens om att en chef skulle ringa mig. Så jag åkte hem o väntade och väntade..

Men ingen rinde. Så jag åkte ner till Vikarieförmedlingen och pratade med dom där. & hon där inne hade hört talas om mitt samtal tidigare idag. Men hon skrev upp mitt namn igen och lovade att det skulle komma svar på ifall jag fått något eller inte, välidgt snart. Därefter så gick jag in på Kooperativet Lotsen och lämnade in en intresseanmälan, bara för att liksom :) Hade även ärenden till Banken igår med, så där var jag oxå.



Ja vad hände sen? Jo jag blev väckt idag kl 9 av att min mobil ringde.. & det var en tjej från kommunen! Hon säger till mig att hon hört talas om att jag har sökt plats och att de behövde folk inom hemtjänsten i Nyhem. Så hon frågar om jag fortfarande är intresserad? Ja självklart säger jag och det leder till att jag ska få gå bredvid redan imorgon! :D sen tyckte hon att jag skulle få gå bredvid en kväll oxå så jag vet hur det går till där med.

Hon sa även till mig att hon behövde folk nu i midsommar och som tur är så har vi ju inge speciella planer, så jag jobbar ju hellre :D Hon sa att hon kanske inte kan erbjuda hela sommaren, men att jag kan ju jobba inom andra distrikt oxå eftersom de behöver folk. Åh känns helt underbart att det har släppt!

Det lönar sig verkligen att vara överallt och tjata :) Nu hoppas jag bara på att jag får mycket jobb! :D

Bildbomb: Studenten

Här kommer även bilder från min student. Klicka på dom för att se större storlekt.


Här kommer viiiiii :D:D



För jag har tagit studenten, fy fan va jag är braaaa !!!





Flaket var nog det roligaste jag varit med om!! Helt klart det roligaste på hela studenten!




Hemma för tårta och presenter :)

Sedan bar det av mot hotellet för ännu mer firande. Dock tyckte jag inte detta var så värst roligt. Men det gick ann. Tråkigt nog blev jag sjuk dagen efter. Så har luggit med feber och skit hela förra veckan. Sög verkligen!

Men det var det, nu ska jag ta mig något att äta för att sedan gå in på en nyhet i nästa inlägg :)

Pusspuss

Bildbomb: Balen

Här kommer det en himla massa kort från balen, men de flesta kan ni se på facebook.
Lite lättare att ladda upp där :) Klicka på bilderna för att få se dess riktiga storlek!


Hemma hos mig innan vi åker ner till parken :)


Nu kommer Conny med bilen :)


& här anländer vi


Träffade jättefina AmandaKlara och tog lite kort med både Kevin och min älskling :)


Jag & Evelina - Andreas & Jennie - Jennie & Jag - Jag & Frida - Frida & Daniel


Emma - Agnes - Emil och bakom Catte - Elin


AmandaKlara - Jennie & Andreas - Jennie & Andreas - Frida & Daniel


Jag & Kevin på röda mattan. Gud va bött det var! På sista bilden ser ni hur blöt min klänning var..


Sen några inne på hotellet :)

Måste bara säga att jag hade en helt underbar dag - trots vädret! Jag tror nog aldrig jag haft så kul när jag varit så uppklädd ;) haha. Det finns fler bilder på facebook, så titta gärna där med. Nu ska jag ta en liten paus för att sedan göra en bildbomb från studenten med :)

Pusspuss :*

Var det såhär studentlivet var?...

Jaa.. Man kan ju undra. I söndags, alltså dagen efter min underbara student ägde rum - vaknade jag med hög feber och ont i halsen och allmänt jättehängig. Underbart! Eller inte.. Låg hela dagen och tittade på film och knarkade ipren. Älskling var snäll o gjorde tacopaj till mig, dock lönade det sig inte eftersom jag inte hade någon smak :(

Igår vart det ännu värre, låg på 39, närmare 40 graders feber :( låg nästan i sängen hela dagen medans älskling var o jobbade. Sjuuukt jobbigt var det! Kunde knappt äta eller något. & idag mår jag lite bättre, har ingen feber, men är fortfarande hängig. Men ack vad ont jag har i halsen!!! Kan verken prata eller svälja :(

& då börjar man ju tänka, var det verkligen såhär studentlivet skulle vara? Usch, och jag som skulle till arbetsförmedlingen igår. Men det får väl vänta.. och tur är väl det, då slipper man allt folk!



Min student i lördags var förövrigt det roligaste jag någonsin varit med om!! Stämningen i aulan och utspringningen och sedan flaket, åhh det går inte beskriva!! Dock tyckte jag det var lite segt på hotellet på kvällen, men kan nog vara för jag var sjukt trött!

Sen var det meningen att farfar skulle komma in o ge mig alla bilderna från balen och studenten i söndags - men jag blev ju sjuk så har inte fått de än. Men jag lovar att de ska komma ut här och på fb så fort jag fått dom. Nu när jag är arbetslös så kan jag ju blogga hur mycket som ;) haha

Men nu ska jag försöka få i mig lite mat.. hejdå

Balen 2011

Igår gick jag balen, det var nog den roligaste kvällen i mitt liv! :D:D jag vill tillbaka och göra det igen! Dock så spöregnade det hela kvällen och tvingades gå med paraply på röda mattan :( men det gjorde inget, vi hade sjukt kul där inne endå :D åååh det var så underbart!

Jag och min baldejt Kevin fick sitta vid ett bord där det var mestadels lärare, men det var väldigt trevligt endå :) vi fick tre-rätters som bestod av en skagelrapé till förrätt, fläskfile och potatisgratäng med rödvinssky till huvudrätt, som förövrigt var sjuukt gott! Därefter efterrätt på chokladmousse med hallonöverdrag, kvällens höjdpunkt ;D

Sen efter ett antal timmars sittande vid borden fick vi äntligen göra vad vi ville. & det blev mycket dans och dricka, jaa, såhär roligt har jag nog aldrig haft! Dansade med en hel del killar, men jag kände alla så helt okej :) Synd bara att det skulle regna så..

Så kort sagt så går det inte riktigt beskriva denna känsla av hur det var därinne och på mattan. Det var iallafall väldigt roligt och jag skulle såå himla gärna göra om det!! Dock så har jag inte fått alla bilder än, så kan inte lägga upp här just nu. Men det kommer, jag lovar!

Idag ska jag & Annie åka till vetlanda för att titta på när Sofi tar studenten :) OCH IMORGON ÄR DET MIN TUR!!!! :D:D:D åh så jäkla taggad! Just nu skiter jag i att det spöregnar! Har vi tagit oss igenom balen i spöregn, så ska vi väl göra det på studenten med :D

Men hörs nog på söndag då jag kommer berätta om min student :D:D hejhej.

Sista skoldagen!

Då vart det sista riktiga skoldagen idag, inte helt fel det inte! Såhär kommer mina sista dagar se ut:

Idag - sista riktiga skoldagen med massa fika ;D
Imorgon - Ledig
Fredag - Ledig
Lördag - Ledig, hämta min balklänning som varit inne på sjusteringar..
Söndag - Ledig
Måndag - Ledig

Tisdag - Träff med klassen för genomgång av bal & student!
Onsdag - Dansträning med balparner + Ölbränboll på kvällen :)
Torsdag - BAL :D
Fredag - Titta på Vetlandas student + klä flaket på kvällen :D
Lördag - STUDENTEEEEEEN! :D:D:D:D

Kommer bli helt insane!! :D Igår var vi även i Göteborg på klassresa. Hur kul som helst! Först var vi på studiebesök på Föreningen Grunden, väldigt intressant. Därefter åkte vi till Liseberg för en föreläsning om det. Kul o höra om det med. Sen fick vi ju såklart gratis inträde ;) Sen var det lunch på Mote Bianco eller vad det nu hette. Efter det fick man välja stan eller Liseberg.

Jag & Jennie gick till stan o shoppade istället :D Där såg vi en massa studenter som hade party på flaken :D såg så himla kul ut! & jäklar vad taggad man blev :D:D Längtar så himla mycket!

Jag fick iallafall med mig hem lite småpynt till lägenheten, ett trähjärta där det stod "God Natt" på som vi ska sätta upp över sängen. Sen två fina ljusstakar. & jag som är så galen i leopard hittade såklart en väska i det mönstret! Bilder kommer någon annan gång :)

Nu ska jag snart börja fixa mig & sedan ta cykeln till skolan :)
RSS 2.0