Jaha..

Då sitter man här igen, och har insett att jag nog inte kommer ha tid med bloggen fören jag verkligen har tid.. Ja, snart är det bal & student - börjar bli riktigt nära nu! & plugget börjar lugna ner sig, hade en kaosvecka förra veckan, och denna veckan går mest ut på att bli klar med projektarbetet som äger rum på onsdag.. Har även en psykologifördjupning som ska in på fredag och en liten inlämning i religion.
& till min hårda sanning, jag har gått upp mer i vikt!! Jag vågar inte testa min balklänning.. :( då jag vet att de 2 cm som fattas nu är mycket mer, och jag vågar inte se hur mycket mer.. Jag har bara insett att detta kommer inte gå utan att stormdiet och viktminskning. SÅ jag försöker på stort.. Ynka 3 veckor men hoppas bara på de där få cm som behövs för att komma i balklänningen. Igår införskaffade jag min proteindrycker och proteinbarer som ska få ersätta mina mellanmål under dagarna. + att jag har börjat med GI metoden, eller vet inte exakt om det är den, men har iallafall slutat äta kolhydrater.
Igår promenerade jag och älskling dryga milen innan vi handlade på Ica. För övrigt så gick brandlarmet där och alla inne på Ica tvingades utrymma och vänta utanför tills brandkåren kom. Men iallafall, sen när vi kom hem med Allevo och en jäkla massa frukt och grönt så körde vi ett 20 min zumba pass ;) Hoppas verkligen på förändring nu!
Jag säger inte att jag ska gå ner och bli supersmal på 3 veckor till balen, men jag hoppas iallafall på att jag kommer i min balklänning, och därefter kommer kunna gå ner mer och nå mitt mål under sommaren. Mest att jag ska försöka hålla fast vid den sunda livsstill som jag försöker uppnå och inte gå tillbaka till samma ruta igen.
Men nu kommer Frida, kan inte skriva mer ;) hejhej.

Just nu

Hej!

Just nu sitter jag o äter lasange som frukost och efter det, ja då ska jag ge mig på att plugga.. Sååååå kul! Har verkligen hur mycket som helst nu, och känner att jag orkar nästan inte med. Måste ge mig på att städa lägenheten idag med och diska. Älsklingen har ju som uppgift att diska, men han brukar slarva med det på helgerna så det blir mitt ansvar då :p

På onsdag ska vi se Fast Five, premären i Jönköping, får se om den är lika bra som de andra 4 (:

Men nu ska jag äta upp och kasta mig ner i pluggandet. Hej så länge!
RSS 2.0