Ny bebis

Hihi, som jag nämde igår, så skulle jag ju köpa något idag ;) och här har ni det


:D:D ! Så glad! Hade sådan tur! Kom in på telia, har väntat säkert 3 veckor på detta, om inte mer. Så kommer jag in och säger "Hej, jag vill ha en iPhone 4s" tjejen säger visst ska vi fixa det. En kollega till henne säger att det inte finns några.. Men hon kollade för säkerhets skull. Var där inne ett bra ta, och kommer sedan ut med en VIT :D frågar mig vilken färg det var jag ville ha, och det var ju en vit :) så det var den allra sista!

Så det är min nya bebis :) haha, så min älskling får ta över min gamla, iPhone 3g, så blir han glad ;)

Sjuk..

Jaha, då har man legat sjuk sedan söndags. & jag har varit sängliggandes, nästan orörlig konstant hela dygnet runt! Fram tills igår, då jag kände mig lite bättre.. men cp dålig imorse igen! Suuuuuger! Har nog fasen aldrig mått såhär dåligt, men just nu orkar jag inte gnälla över hur dåligt jag mått. För hur som helst, så känns det som att det är på rätt håll iallafall.. Jobba ska jag inte göra i helgen, vill inte att det ska komma tillbaka. Eller smitta min brukare!

Men hur som helst..! Imorgon, ska jag, vare sig jag är pigg eller inte, in till stan för att köpa..... Ja det får ni se! :D har väntat hela månaden på att lönen ska trilla in så jag får köpa det. & att jag är sjuk får inte stoppa det. Haha, låter desperat. Men känns som en liten tröst efter att ha varit fast inomhus, och allra värst- i sängen hela veckan! Så ni får se imorgon :)

Dag 21 - Mina bra och dåliga sidor

Mina bra sidor:
+ Smittar av mig med mitt skratt
+ Omtänksam
+ Vill jag något, då ger jag mig fan på det
+ Känner på mig att jag kommer bli en bra mamma (a) haha

Mina dåliga sidor:
- Lågt temperament
- Kan bli tjurig för småsaker
- Hatar att städa
- Är lat
- Otålig som satan

Dag 20 - Mina förebilder

Ja.. denna var rätt svår. Kan nog inte säga att jag har några direkta förebiler. Ingen som jag liksom ser upp till.. Nja. Men däremot har jag en stor favorit bland alla skådespelare, och det är Angelina Jolie. Älskar hennes filmer, och samlar även på dom. Men det kan man nog inte kalla för förebild. Men vet inte direkt vad jag ska skriva annars ;p

Ullared

Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på det som jag köpt på Ullared :)


Börjar rabbla upp då ;p

Termobyxor, t-shirt, en typ av poncho, klänning och jumpsuit i leopard :D
Proffs hårspray och torrschampo, fingervantar till iPhone, Spel till mitt PS3 Move,
3 pack trosor, färgpatroner, 6 paket hårfärg, sminkborttagnings-servetter, dammhandske ;p
Termotights, matvåg, Sex and the city - boxen ♥, Greys's Anatomy säsong 7 ♥, rattmuff, bilskrapa med handske,
4 st hipsters, smink"svampar", urtunningssax, highliter, mascara, solpuder, sminkborste, sminkväska...

Köpte även julklappar och lite sådant, som jag inte kan visa. Men oxå två st korgar till min bokhylla, som jag inte fick med på bild :)

Måste säga att det var en riktigt lyckad födelsedag! Kunde säkert köpa lika mycket till.. & som tur är så ska vi dit i mellandagarna igen :D Så då blir det mer :) hihi.

Underbar födelsedag!

Nu är jag äntligen hemma efter en lååååång dag på Ullared. Men det har varit en helt underbar födelsedag! Jag har haft så kul! Även att det blev en hel del tusenlappar, mer än jag kunde ana att jag ens tänkt köpa. Men har kommit hem med massa fina saker, och jag ångrar inget köp. Jag, som aldrig shoppar annars, tycker att 3 fulla kassar med fynd från Ullared, är VÄL spenderade pengar!

Nu har jag ont i fötterna så det skriker om dom, om det nu hade gått. Jag är sjukt trött, och det känns som att jag lär däcka vilken minut som.. Men jag ska ju, för ovanlighetens skull, jobba på dagis imorgon. Ska vara vikarie mellan 7.50-13, så jag kanske mer eller mindre är värd att gå och lägga mig nu, vid denna tiden. Med tanke på den långa dagen, och att jag ska upp i tid imorgon.

Så vill tacka min älskling Andreas, och min syster Emelie, för att ni gjorde min födelsedag helt underbar! Nu blir det nog som sagt sängen för mig. Kanske kan lägga in lite bilder på mina fynd imorgon.. OM jag orkar ;) Godnatt!

Dag 19 - Detta ångrar jag

Ja, jag vet precis vad jag ska ta upp. Jag ångrar att jag har låtit mig bli såhär stor. Väga såhär mycket..

När jag för säkert 4 årsen slutade röka. Alltså från att röka varje dag, flera stycken - till enbart på fester (väldigt sällan!), och nu ingenting alls. Då började jag att äta ostbågar. & i was stuck! Visserligen hängde väl inte allt just på det. När vi bodde i stuntamålen, (skogen) innan jag hade min moped - så GICK jag, så cyklade jag, överallt! Och innan dess, när vi bodde på Brogatan, ja då gick jag fram och tillbaka till skolan, varje dag! Titta på mig nu?

Bland alla ostbågar, och alla andra onyttigheter, så hade jag min moped på sommaren, och mina BEN på vintern. Så var det alltid. Jag gick överallt. Men redan då började latheten. Mopeden var ju så mycket smidigare, och snabbare än benen. Nu har jag körkort, bor 8km utanför Nässjö. Finns ingen chans att jag har den möjligheten att gå så mycket som jag gjorde för ett par årsen.

Så jag ångrar, att jag inte fortsatte att hålla igång på det viset som jag gjorde innan. Att jag inte kan hålla mig ifrån allt som är onyttigt. Att jag lät mig själv bli sånhär..

Dag 18 - Ett pinsamt ögonblick

När jag var liten, så händer det en väldigt pinsam sak när jag var med min syster och mamma och handlade på Willys. Dåvarande Exet. Jag var i den åldern då man frågar väldigt mycket, och man är bara allmänt nyfiken. Vi hade handlat klart allting och sedan så hamnade vi bland alla chips och salta pinnar och allt dess like. Så frågade mamma vad jag ville ha, men jag kunde ju förståss inte komma på.. När jag hade stått där en stund, så tar jag fram något som jag ville ha (kommer inte ihåg just vad) och så frågar jag mamma: "Vad är det för smak på denna?"

"Ursäkta?" hör jag, vänder blicken mot det jag trodde var mamma, och ser en gammal gubbe stå bredvid mig! Jag tappade påsen med stora ögon och tappade hackan och insåg att det var ju inte alls mamma! Hastigt gick jag därifrån, och finner både min syster och min mamma står bakom en hylla och skrattar åt mig!

Haha, ja nu kan man skratta. Men det var ju lagom pinsamt för mig då!

Påbörjad förändring?

Ja, jag måste få en förändring i mitt liv. Jag pallar inte väga såhär mycket, och bara bli större och större! :( jag älskar mat och all dess onyttigheter. Men någon gång måste det ta stopp! & det känns som att jag är där nu. Iallafall påväg till att komma dit. Har blivit medlem i matdagboken.se där man räknar ut hur mycket man ska äta och hur mycket man gör av med i olika montionssätt. Förstår mig inte riktigt på hur man gör än, och menyförslagen på kosten där består väldigt mycket av fisk, vilker jag absolut inte gillar :(

Men till nästa vecka, på måndag. Då ska jag iallafall ha kommit underfund med sidan, och jag SKA ha menyförslag i åtminstonde 5 dagar till och börja med. & då är det både lunch och middag jag ska äta. Dessutom frukost och alla mellanmål.. Shit jag är redan trött ;o men hoppas för guds skull att jag kommer in i det snabbt. För jag vill ha förändring! Vill kunna få motivation till att träna mer så jag kan nå mitt mål i vikten.. Åtminstonde 10kg.. och så det ser ut just nu 12kg :/

Dag 17 - Barndomsminne

Ett starkt barndomsminne har jag med min barndomsvän Julia. Vi började skolan tillsammans, och redan första dagen fann vi varandra. Jag lekte med en bondgård, så kom hon och frågade om hon fick leka med en ko, och sedan dess var vi bästisar ;) Eftersom jag hade lockigt hår, och hon platt, så brukade hon alltid "platta" mått hår med två klossar :) haha, det börjades tidigt! Sen kommer jag ihåg en gång då vi helt plötsligt började bråka, då vi satt under varsitt bord och tjurade.. Men efter ett tag så brast vi ut i skratt! Haha, det var tider det :) tänk om man kunde lösa problem med ett skratt så i dagens läge.

Dag 16 - Min första kyss

Hahaha, denna var kul ;p
Jag minns det så väl! Jag var rätt liten, kanske gick i 3-4 klass eller något, gick iallafall på Åkersskolan. Det är så löjligt! Jag blev tillsammans med en kille, eller ihop som man säger när man är liten. Men egentligen så ville jag vara ihop med hans kompis, som var mycket snyggare, tyckte jag ;p hahah! Så var vi hemma hos en kompis till mig. Jag och min kille, sen var det hon och den killen jag tyckte om. Vi hade bestämt oss för att vi skulle kyssas för fösta gången. Jag med min kille, och hon med den andre. Vi gömde oss under filtar, så vi inte kunde tjuvkika på varandra. Så hände det. & jag tyckte inte alls om det! - för jag ville ju hellre vara under den andra filten. hahahahaa, så elak man var när man var liten!

Dag 15 - Mina drömmar

Jag stora drömmar. & jag tänker på de ofta! Jag är en person som längtar väldigt mycket till framtiden, jag planerar och vet i stort sett precis hur min framtid ska se ut ;) haha. Sen finns det ju en anledning till varför det kallas för drömmar, inte säkert att det blir just så. Men man kan ju alltid hoppas! :)

Så ja, vi börjar med lite enklare saker.

1. Jag älskar att fotografera. Har alltid velat bli en riktigt fotograf, därav den stora drömmen: att ha en egen fotostudio! Jag har många, många gånger blivit helt frustrerad av hur mycket jag vill! Suttit flera timmar och sökt på internet om hur man på enklaste sett gör en egen fotostudio, men så kommer man till det allra största hindret - pengar! Pengar, pengar, pengar. Varför måste det kosta så mycket?! Men iallafall, önskar att jag hade det så man kunde skaffa sig all den där proffs-utrustningen som man drömt om. Kunna hitta ett bra ställe och bygga upp studion, och bara få ägna mig åt det jag tycker så mycket om! :)


2. Jag har ett intresse, som inte kanske lyfts fram så mycket. Min störa dröm är att få ha Mustang-cab! Ända sedan jag var liten, har jag alltid sagt att "en sån ska jag ha, pappa! en sån ska jag ha när jag blir stor!" - Och jag ska banne mig göra det till verklighet! Vet precis hur den ska se ut. Den ska vara från 65-70 talet. Den ska vara cabrole (stavning?). Jag ska lacka den i Candy-röd och det ska vara kritvita skinnsäten och detaljer i samma Candy-röd som lacken.. Ja nu drömmer jag mig bort ;) haha. En bil som jag ska byta upp mig till, inom snar tid är en sprillans ny Ford Focus Titanum med lacken Frozen White! Den är en dröm som är lite mer lättåtkomlig.

Min kommer däremot vara ännu finare än denna! :D hihi

3. Har sedan jag var liten alltid velat ha en egen häst! Jag red länge under min barndom, men har aldrig fått chansen att få en egen. Så detta kommer jag uppfylla när jag är äldre. Man ska inte ge upp en barndomsdröm bara för att man blir vuxen, nejnej! I hopp om att jag har tillgång till ett fint stall nära mitt hem - då ska jag banne mig ha en häst framöver!

Nu till det lite mer seriösa - kärleken! ♥

4. Jag drömmer om ett liv med min Andreas! Jag har redan fått uppleva mycket av mina drömmar tillsammans med honom. Vi är förlovade, vilket var min allra stora tonårsdröm - att få hitta min prins jag vill förlova mig med :) Våra drömmar tillsammans är att förhoppningsvis inom ett år flytta till ett hus tillsammans! När vi flyttar så får Portly en valp-kompis, som nu ser ut att bli en Japansk Spets :) Andreas kan möjligtvis få sin dröm uppfylld i att få ha en Schäfer, men mitt krav är då en långhårig.

5. Min längtan efter att få uppleva mirakel är enorm! ♥ och jag vet att det är med Andreas jag vill få barn med. Tänk att få uppleva något så fantastiskt som att ett barn växer inuti dig, tillsammans med den du älskar! Jag & Andreas pratar mycket om vår framtid och våra drömmar, även om våra barn. Namn har vi redan förslag på (a) åh vad jag längtar! Jag har alltid velat vara en ung mamma, så vem vet, det kanske snart händer ;) ..


6. Drömmer om ett stort, fint bröllop :) Då jag äntligen får ta över Andreas efternamn. Då jag får heta Sandra Hultinsson ♥ ingen av oss är döpta, eller tror på gud. Så jag har inte riktigt bestämt mig för om det ska vara i kyrka eller inte. Om det blir i kyrka, vill jag inte att det ska handla så mycket om Gud. Annars har jag en fin bild framför mig då men gifter sig på sommaren, solen lyser och man är vid havet :) Vill iallafall ha en stoooooor vit maffig bröllopsklänning och det ska vara massor av gäster :) Vi får se hur det blir. En sak som jag iallafall vet, är att jag vill ha barn innan jag gifter mig, men att jag endå ska vara ung.

Jaa, jag har mycket drömmar. & jag har säkert inte fått med allt. Men det är endel iallafall :)

Dag 14 - Dagens outfit

Denna gör jag kort:

Mjukisbyxor, sovtröja, ingen bh, inga strumpor, uppsatt hår, osminkad.

Det är såhär jag brukar se ut dagligen ;)

Dag 13 - En vanlig dag hemma hos mig

Min vardag är ganska så trist. Men för att specifiera mig lite extra just nu, så ska jag lägga in tider oxå ;) haha

05:15 - (hårda bud!) Går upp för att vakna till lite
05:30 - Går ut med min valp så han får göra sina behov
05:35 - Ger honom mat, då han nästan aldrig vill äta..
05:45 - Gosa med de alla 3 pojkarana i sängen
06:30 - Mamma kommer hem från jobbet, så man kan somna om! :)
Mellan 11:00-12:00 - Vaknar, sitter vid datorn.. Gör inte ett skit
13:00 - Går långpromenad med mamma och Tripp, Trapp, Trull

Gör sedan inte en fluga förnäm fören..

15:30 - Försöker komma på vad man ska äta
16:00 - Eventuellt har jag hjälp mamma med maten, och den är nästan klar.
16:12 - Pappa kommer hem, blir fullt ös på pojkarna
16:15 - Äter mat
ca 17:00 - Ger pojkarna mat
17:30 - Går ännu en långpromenad, nu med mamma & pappa och pojkarna

Gör nu inte allt för mycket heller..

Runt 22:00 - Dags att sova igen..

HAHA, vilken tråkig dag! Men efter kl 17:30 där, efter långpromenaden brukar det väl vara lite varierat. Antingen kommer Andreas till mig, eller så åker jag & Portly till honom. & då blir självklart nästkommande dag annorlunda. Men oftast ser det ut såhär. Gör inte allt för mycket om dagarna. SÅÅÅ tråkigt! Men det är väldigt mycket bus om dagarnar :) när man har en valp som triggar upp de gamle så blir det ös vill jag lova! Haha :) och självklart väldigt mycket mys!

Dag 12 - I min handväska

Jadu, jag är inte den som brukar gå runt med handväska. Om det då inte är så att jag ska ut på fest eller liknande, och inte har plats för mina saker i mina fickor, eller helt enkelt inte har fickor ;) haha. Men det som brukar finnas är:

- iPhone
- Plåtplånbok med körkort och bankkort
- Eventuellt någon hundalapp
- Lipsyl
- Nycklar
- OM det är så att jag är på fest och dricker, så kan det finnas ett paket Ciggaretter och en tändare med. Men ytterst sällan!

Annars är det inte så mycket mer.

Dag 11 - Mina syskon

Jag har en storasyster. Hon heter Emelie och fyllde 21 år den 21 augusti detta året, så hon blir alltså 22 nästa år. Hon har alltid varit som en liten extramamma för mig, och i mina ögon har det varit lite jobbigt. Men så är det ju när man är liten och inte förstår varför storasyster är så mammig mot lilla syster. Hon ville ju bara skydda mig :) Idag är vi vuxna och är mer som kompisar, och det känns bra :) efter att i många många år bråkat och slått varandra, haha. Hon bor tillsammans med sin pojkvän Eddie i en bostadslägenhet som de nyss köpt. De är fullt igång och renoverar, roligt för dom! De har varit tillsammans i snart 4 år och varit förlovade i 2,5 år.


Förra året efter jag fyllt 18 år så tatuerade vi oss tillsammans. Min står för Lillasyster, och hennes för Storasyster ♥

Emelie ställer upp för mig, vad det än gäller, även att syskon kan tetas ibland ;) Men det är vad storasystrar gör. Här kommer till bild på oss, som slutspurt, från min student :)

Dag 10 - Bloggar jag läser

Jag läser bara endel av mina vänners bloggar. Ibland har jag en stund över, och då kan det vara kul att se vad som händer i någon annans liv för en gångs skull. Så dessa bloggar läser jag just nu:
http://annieeklund.devote.se/
http://johanakesson.blogg.se/

Ibland hamnar jag på lite bloggar där unga mammor skriver om sin graviditet och liv som mamma. Men det var ett tag sedan jag läste något nu.

Dag 09 - Min livstro eller filosofi

Den har var bara tråkig och jobbig. Jag tror på kärleken. Om vi ska prata Gud så tror jag inte ett dugg på honom/henne! Jag tror på big bang och vetenskapen. Alltså, jag tror på aporna, på grottmänniskorna och allt det innan vi blev homosapiens. Jag tror på dinosarierna. Men vad som händer efter döden, det har jag inte en blekaste aning om. & så många timmar av mitt liv som jag har legat och grubblat på vad som händer, och varför vi ens lever? Så måste jag ärligt erkänna att jag har blivit trött på frågan. Jag skiter i vad som händer. Vi lever nu, och vi ska göra det värt att leva. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Lev varje dag som om det vore den sista. Jag tror på kärleken. - gör det du oxå!


Och en annan sak.. jag skippar nog att ta rätt dag för rätt datum. Blir bara jobbigt att sitta o vänta på att det ska bli en ny dag. Så kör på det tempot jag känner för själv!

Dag 08 - Favoritsaker jag äger

Det allra värdefullaste som jag köpt, det är min älskade valp Portly! ♥ jag ångrar inte en sekund på att jag köpte honom, och det känns underbart att själv få vara hundägare till en sån underbar liten varelse som han!


Andra favoritsaker, om man ser mer till saker då, så är det min MacBook Pro! Den är lätt så värd sina pengar! Även min iPhone 3g, dock som eventuellt snart blir utbytt till iPhone 4s. Men det är inte säkert än. Men är inte heller missnöjd med iPhone, snarare tvärtom! Älskar Apples produkter! ♥


Min systemkamera är även en stor favorit bland de saker jag äger. Det är en Nikon D60, och än så länge äger jag 2 objektiv, men snart så kommer det en blixt oxå till samlingen :) är ett stort fotofan! Drömmer om att ha en egen fotostudio.

 

Sist, men inte minst, vad jag kommer på just nu iaf, är min lilla bil :) Det är en Renault Clio, supersöt, passar mig jättebra som första bil. Dock har jag tröttnat på den, och inom ett år så byter jag upp mig till en sprillans ny Ford Focus :)

Dag 07 - Vad är en bra vän?

En bra vän för mig är en person som man kan lita på. Som man inte alltid måste höra av sig till, som inte heller alltid måste höra av sig till dig. Man vet vart man har denna person. Den finns alltid där när du behöver den. Den kan bo flera mil ifrån dig, och du behöver inte oroa dig för att den ska överge dig. En person som du kan säga allt till. Som du kan prata öppet med, och du vet att den inte har någon som helst anledning till att föra ordet vidare. Du kan lita på personen. I vått och tort! En person som du har roligt tillsammans med, som du kan gråta med, som du kan vara dig själv med.

En bra vän för mig, är en person som stöttar dig vad det än gäller! ♥

Dag 06 - Om det vore min sista dag

Om det vore min sista dag idag, så hade jag först och främst inte jobba idag, och inte igår heller. Jag hade varit med min familj, självklart med Andreas med. Hade gärna haft mina vänner där. Iallafall dom som verkligen bryr sig. Hade åkt till ett häftigt ställe, där jag aldrig varit innan. Bara gjort massa saker som är roligt och göra mig av med alla mina pengar. Försökt göra allt det som jag skulle vilja, som jag mår bra av. Det är så svårt att säga så på rak arm vad man skulle göra, men en klar sak är att inte vara arg. Bara vara så kärleksfull och glad som möjligt, så man dör lycklig :')

Dag 05 - Vad är kärlek för mig?

Kärlek för mig är mycket. Att få ha någon nära. Att veta att någon finns där. När man får somna tillsammans med någon, i dess armar, och veta att han kommer vara där när jag vaknar. Få vakna av ett leende och en puss. Att ha en person som alltid finns där, som skrattar med dig när du är glad, håller om dig när du är ledsen. Som står ut med att du kan vara arg och jättejobbig ibland, som älskar dig i vilket humör du än är i. Någon som man inte tröttnar på, som inte tröttnar på dig. Kärlek för mig är Andreas, han är allt detta ♥ att få vara med honom, och veta att det är han, just han, som jag vill dela resten av mitt liv med. Som vill det med mig med.

Kärlek för mig är inte bara den man är tillsammans med. Kärlek är sin familj. Kärlek är släkt och vänner. Allt som berör sitt hjärta är kärlek. Det man inte kan leva utan. & det jag inte kan leva utan, det är mina hundar. De är kärlek för mig! De ger så mycket mer kärlek än vad människor gör, vi är deras liv, de klarar sig inte utan oss, och jag klarar mig inte utan dom. En riktigt djurvän vet vad kärlek till djur är! ♥


Detta är min kärlek! Men det finns mycket mer i livet som ger kärlek än det jag har tagit upp. Detta är iallafall den största kärleken för mig. ♥

Dag 04 - Vad föredrar jag för mat?

Jag börjar med: JAG ÄLSKAR MAT! Vad vore livet utan mat? Går inte.

Skulle jag välja ut en enda rätt som jag tycker om mest, så blir det jätte-jättesvårt! Så jag benämner en del som får mina smaklökar njuta riktigt ;) haha. Jag är ett stort fan av husmanskost, och jag gillar väldigt mycket min svärmors pannbiffar :D Så.. denna ordningen är inte efter vad jag tycker om mest, utan bara liksom rabblar upp ;)

1. Svärmors pannbiffar med sås & potatis :)
Gillar även min mammas köttfärslimpa, då jag oxå har sås och potatis till. Men det är ju nästan samma rätt..

2. Lasagne, skulle kunna äta det väldigt många dagar i rad ;) haha

3. Väldigt svag för Sandsjöbadens Planka! Alltså fläskfilé (eller kyckling) med beanesesås och spritsad potatismos med massor av grönsaker och frukt - på en planka! Skitgott! & tur för mig, så har pappa sagt att jag ska få det nu när jag fyller år (a)

4. Fläskfilé över lag är gott. Gillar när mamma gör en sås av grädde tillsammans med köttet och gör hasselbackspotatis till. Mmm..

5. Tacos tycker jag oxå väldigt mycket om. & inte för att detta är samma sak, men mammas tacopaj är helt gudomlig!

6. En maträtt som är väldigt enkel, men såå god! Det är stuvade macaroner, och som jag sa när jag var liten: klet-macaroner. Det är jättegott! Och jag kommer nog vara en fan av det hela mitt liv. Enkelt och gott, med köttbullar eller falukorv.

Jaa.. Skulle kunna räkna upp massor! Men tror ni har fått en inblick i vad jag tycker om iaf :)

Dag 03 - Mina föräldrar

Som ni läste i förgående rubrik, så har jag varit riktigt trotsig i min ungdom. Har haft jättestora bråk med mina föräldrar, och haft det allmänt jobbigt med dom! Men nu. Vi har den bästa relationen man kan ha med sina föräldrar. Jag älskar dom! ♥

Jag börjar med min pappa. Han heter Roger och fyllde 42 år i april detta året. Vi två är jättelika. Vi båda har ett sånt otroligt temperament! Vi har båda kort stubin och vet vad vi vill! Så vi två funkar inte så bra ihop om vi väl bråkar. Höjer han rösten, så gör jag det med. & det blir bara ett herrans liv, då vi båda har starka viljor. Men nu, så delar vi intresset mat och hundar ;) haha. Det jag är lik honom till utseende är nästan hela jag. Lite större kroppsbygnad, runt ansikte, dubbelhakan (haha), näsan och öronen :)

Min mamma heter Maria och fyllde 41 år i september detta året. Med henne kan jag prata om allt! Det har iallafall blivit så på senare tid. Jag kan skrika ut mina aggressioner jag haft under dagen eller om saker. Jag kan gråta ut över saker jag tycker är jobbiga. & bara prata om saker som händer och jag vill ska hända. Hon och jag har äntligen fått riktiga mor&dotter relationer, det känns att jag kan lita på henne. Hon är som en kompis, och som ett bollplank. Många säger att jag har min mammas ögon. Jag har även fått en del egenskaper som att vara lugn, ha lite svårt för att prata med människor jag inte känner och att vara kvällsmänniska ;)

Dag 02 - Min första kärlek

Min allra första kärlek har jag nu stora hat mot.. Tänkte börja det så. För det är inte alltid att sin första kärlek är den bästa. Många av mina vänner vet direkt vem jag menar. Men han är inte värd att nämna namn på, och inte heller schysst från min sida att peka ut. Det är ett avslutat kapitel.

Jag blev förälskad för första gången i en kille som var 2 år äldre än mig. Jag var själv 13 år, och hela mitt liv vändes upp&ner för denna person. Vi träffades på Nässjös ungdomsgård Pinnen, som det hette. Första gången jag såg honom så togs jag med storm, och hans charm tog mig bort från verkligheten. Redan efter ett par gånger vi träffats så blev vi tillsammans, den 1 okt 2006. Bara någon månad efter vi blev tillsammans så berättar han att hans mamma ska flytta, och att han måste följa med. & då började min mardröm. Han flyttade ifrån mig, 60 mil ifrån lilla Nässjö. Till en början gick det bra. Tills på nyårsafton, då jag får reda på att han blivit tillsammans med en annan tjej - samtidigt som mig. Denna tjej blir han även förlovad med och lämnar mig här. Men jag som var blind och kär, släppte honom inte. Den 29 april 2007 kommer han tillbaka till mig. Lyckligare än någonsin för att ha fått tillbaka min kärlek. Men lycklig fick jag inte vara länge vill jag lova.. & för att göra saken ännu mer hemskare, så tog denna kille min oskuld.

Så en måndag, när jag egentligen skulle åka till honom, men blev sjuk, hörde han inte av sig mer. Fick senare veta att samma måndag, som jag skulle komma på, hade han haft sex med en annan tjej. Lämnade mig och blev tillsammans med henne. Jag gav mig inte. Hade sex med honom när han var tillsammans med henne, i ihop om att han skulle ta tillbaka mig. Vilket han inte gjorde..

Men efter att även jag gjort saker jag ångrar och han sårat mig, och med sin charm vunnit tillbaka mig. Så kom det till nästa nyår, då det skulle bli 2008. Då han hade flyttat tillbaka till sin mamma, 60 mil ifrån mig. Så piercade jag min tunga utan mina föräldrars tillåtelse. Kom hem och blev påkommen, och mitt uppe i min allra trotsigaste ålder, och största bråket med mina föräldrar någonsin. Så sätter jag mig på tåget och rymmer 60 mil ifrån lilla Nässjö. När jag är framme får jag direkt kontakta polisen och min pappa sätter sig i bilen och åker 60 mil för att hämta mig..

Efteråt. Ja, då gjorde han det igen. Så då avslutade jag mitt kapitel med honom föralltid!

Vi alla har haft sin första kärlek, vare sig den var helt underbar, eller ett rent helvete. Jag hatar denna människa över hela mitt svarta hjärta! Jag är glad att detta är över, och att det nu är 4 årsen, att jag är så gott som vuxen - och lever ett helt underbart, ÄKTA liv med min älskade Andreas! Jag har inte bråkat med min pappa sedan dess, och hoppas för guds skull att det inte blir så igen. Andreas må inte vara min första kärlek - men han är min största!

Dag 01 - Om mig

Då börjar vi.. Jag heter Sandra, fyller 19 år den 16 november, så det är snart :) Jag kommer från lilla Nässjö, som ligger 4 mil söder om Jönköping. Lever tillsammans med min pojkvän Andreas som jag har ett stadigt förhållande med sedan 2009, vi är förlovade sedan Mars detta året och han är min stora kärlek! Min familj består av Mamma, Pappa, Storasyster, men de kommer ni få höra mer om på just de rubrikerna. Jag har 3 hundar, 2 som är hela familjens och har själv en liten valp :)


Tibbe är 7 år, Rambo 5 år och lilla Portly på snart 9 månader :)
Jag älskar hundar och skulle kunna ha en hel flock. Jag har även ett stort intresse för att fotografera, drömmer om att bli fotograf. Tycker mycket om att baka och dansa med.

Jag tog studenten detta året efter att ha gått Barn- och fritidsprogrammet på Brinellgymnasiet i Nässjö. Det var jätteroliga år och jag ångrar inte att jag valde den linjen. Under sommaren testade jag på att jobba inom Hemtjänsten och även som Personlig assistent hos en underbar 4-årig pojke, där jag fortfarande jobbar :) under gymnasietiden hade jag praktik på förskolor. Så jag har testat på både äldre och yngre. Men det är som personlig assistent jag vill jobba som!

Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst att skriva om mig själv. & det känns endå inte som att ni kommer få kläm på hur jag är endå. Krävs att man känner mig ;) haha. Men har berättat lite om mig iallafall! Sist men inte minst, såhär ser jag ut:

30 dagar

Min vän Annie hade hittat en lista från sin kompis blogg, där man skriver en lista på 30 dagar om sig själv. Så eftersom jag inte har något att göra om dagarna så tänkte jag göra det denna månaden. Inte för att detta kanske är en regel, men eftersom det är 30 dagar denna månaden, så tänkte jag att jag skulle försöka pricka in rätt dag på rätt datum. & skulle jag missa, får jag lägga in flera tills det blir rätt dag. Hoppas detta gör så ni lär känna mig lite mer iaf :) men här kommer rubrikerna:

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Vad föredrar jag för mat?
Dag 05 - Vad är kärlek för mig?
Dag 06 - Om det här vore mina sista dag
Dag 07 - Vad gör en bra vän?
Dag 08 - Favoritsaker jag äger
Dag 09 - Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 - Bloggar jag läser
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 - Dagens outfit
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Första kyssen
Dag 17 - Barndomsminne
Dag 18 - Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Mina förebilder
Dag 21 - Mina bra & dåliga sidor
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Mitt hem
Dag 24 - Det gär får mig att gråta
Dag 25 - Det här är jag bra på
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Saker jag saknar
Dag 29 - Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 - Detta är syftet med min blogg

jag öppnar mig

jag vet. jag vet att jag är en svår person. jag vet att jag måste ändra mig, på alla möjliga olika sett. men jag måste ha hjälp. ena sekunden är jag arg, ena sekunden är jag glad, tredje är jag ledsen, och sen vet jag inte vad jag är. ibland vet jag vad jag vill, ibland inte. ibland har jag alldeles för stora känslor och viljor, ibland inga alls. men hey, är det inte så när man är tonåring? snart fyller jag 19 år. 19 år har jag funnits på denna jord, och hur mycket har jag åstakommit? mitt sista år som tonåring. sedan ut i vuxenlivet. jag har redan varit där. i full fart in i den. med stora steg. men ett snedsteg och man faller tillbaka. jag är där nu. bara för ett par dagar sen fick jag lämna tillbaka nycklarna till mitt liv. det jag har skapat. det vi har skapat. tillsammans. fortfarande tillsammans. fortfarande förlovade. fortfarande har vi oss. men i två hela olika delar av världen. av nässjö. inte längre tillsammans i helhet. jag hatar det. jag saknar det. jag hatar att behöva falla tillbaka och hamna som tonåring. som ungdom. som icke-vuxen. har svårt för att se framåt. har svårt för att inte kunna känna och vilja som jag själv vill. har förhinder i livet. jag kommer ingenstans. jag blir mindre inuti mig. och större utanpå. större och större. jag behöver hjälp. jag har kommit på mig själv. jag har sedan flera år tillbaka inte brytt mig om hur jag ser ut. hur andra ser på mig. jag har det jag vill ha endå. nära älskar mig för den jag är. men gör jag det? älskar jag mig? jag har kommit på mig själv. jag trivs inte alls i mig. man behöver inte bry sig om vad andra tycker. men man måste bry sig om vad man själv tycker. och jag tycker inte. ska det verkligen vara så att man måste se bra ut för att må bra? att själv må bra? jag vet inte om andra ser. men eftersom mitt liv redan har fallit tillbaka, så ser jag. folk säger att de måste gå ner i vikt. att de inte är snygga. att de mår så dåligt. men de försöker åtminstonde se bra ut. inte jag. jag har mjukisbyxor. de har jeans eller tights. jag har samma t-shirt som jag sover i. de har flera olika linnen och tröjor. jag har detta. samma. dag efter dag. jag är helt osminkad. de sminkar sig. jag har otvättat hår i en tofs. de har hårförlängning och lockar. jag har detta. samma. dag efter dag. mår jag bra? när jag inte ens har orken att försöka. återigen, de säger att de måste gå ner i vikt. när de döljer det så fint. är smala. jag blir bara större. jag måste ha hjälp. jag har inget liv. jag vet. jag vet att jag är en svår person. jag vet att jag måste ändra på mig, på alla möjliga sett. men jag måste ha hjälp. snälla. se mig.
RSS 2.0