Julafton

Vi började julafton hos Jolie's farmor & farfar, vi åt grötfrukost och öppnade julklappar. Jolie var så duktig o skulle hjälpa till att dela ut alla paket :)
 
 
Resten av julafton tillbringade vi hos Jolie's mormor & morfar. Där åt vi julmat, fikade och såklart fanns ännu mer julklappar där 😄
 
 
 


 
Hon fick en gående&låtandetraktor med djur på släpet, bultbräda och kritor av sin farmor & farfar, bok av sin ena farbror med flickvän, en hund med pruttkudde i (haha) och en flaska till sin docka av Annie & Johan. Sen en lektunnel av Andreas mormor & mostrar.
Från sin mormor & morfar fick hon en gunghund och påslakan och av oss fick hon en ryggsäck till förskolan, en gående hund och en fyrhjuling med släp ☺️ TACK för allt!! 

Julmys hos silverfarmor

Nu är alla julfirande över! Det är så mysigt, men det går väldigt snabbt över.. Vår jul började hos silverfarmor (min farmor) den 21 december. Dit kommer hela släkten o firar. Så har vi gjort de senaste åren eftersom vi alla inte ses på självaste julafton. God mat och massa mys ✨



Jolie ville hjälpa till att öppna alla paket, både sina och de andras. På bilden sitter hon i silverfarmors knä ❤️

I julklapparna gömde det sig duplo och teservice från kusin Dexter & moster, ännu mer duplo från min faster och av silverfarmor, silverfarfar & guldmormor fick Jolie ett presentkort på Ikea. Av det så är nu bord&stolar köpt&beställt, som kommer hem till oss den 7/1 :) tack så mycket alla för fina julklappar! 

December

Denna månaden har gått i en väldans fart tycker jag. Jag jobbade hälften av månaden och sen gjorde jag mitt sista pass natten 21-22 dec. Sen gick jag på min julsemester ❄️ så ja, det har helt enkelt inte funnits tid till att slänga in inlägg lite då&då som jag brukar göra. Men här kommer iallafall ett gäng bilder från senaste tiden. Enjoy!

 
 
 
 

Öppet hus

Äntligen vart det öppet hus på Åkers nya förskola! Den som Jolie nämligen ska börja på den 21 januari. Det kändes SÅ bra när vi gick därifrån, jag haft en så positiv känsla i kroppen hela tiden sen dess. Vi höll oss mest på avdelningen Vinden, där Jolie ska börja. Vi träffade till&med en utav de fröknar som hon kommer ha. Så himla gullig tjej! Jolie började leka direkt när vi släppte ner henne, hon hittade en sopbil som hon började köra med och hennes fröken visade hur man skulle göra när man hämtade/tömde soptunnor :) hihi så himla fint att se. Hon ville väldigt gärna riva ut alla leksaker om hon så fick, haha!
 
När vi kom in till "mys-rummet" där de läser böcker bland annat, så slängde hon sig direkt i den stora saccopåsen som var där :)
 
 
Hihi, där kommer hon trivas! Allt skulle testas, pillas på och klättas upp på. Stolarna skull provsittas såklart, och även det lilla handfatet på toan skulle hon såklart testa. Min lilla tjej, så nyfiken och framåt - de värmer i mammahjärtat. Hon blev till&med ledsen när vi skulle gå vidare o se resten av förskolan. För då vart hon minsann tvingen att bli bärd av pappa, inte så poppis!
 
Men det var såå roligt att se överallt! Hade gärna varit kvar där längre o strosat runt överallt o tittat i mer lugn och ro. Jag skulle ju förstås hit till jobbet, så det vart något stressigt.. Men nu är det nästan (bara nästan) så man längtar lite till inskolningen. Det kändes så himla bra där och det syntes att Jolie tyckte det var roligt. Så ska bli kul att se mer ingående hur verskamheten fungerar. Träffa alla fröknar och barn som redan går där. Ah, det blir riktigt spänannde dethär! Inte långt kvar nu..

Kärlek

Vad jag älskar min lilla familj! ❤️


Ni ger mig sån otrolig lycka varje dag! Det bara bubblar av kärlek i kroppen på mig, mitt hjärta svämmar över när jag tänker på er. Jag är så otroligt tacksam över allt livet gett mig. Att få finna kärleken i mitt liv, få dela alla ögonblick tillsammans med just honom. Och att vi fått en så fantastisk fin dotter är helt ofattbart! Det bästa vi gjort. ❤️ och vår fina lilla svarta ulltuss är tryggheten i vår familj. Utan dig skulle jag inte klara av något. 

Overall premiär

Nu när snön äntligen börjar visa sig så tyckte jag det var dags att inviga Jolie's overall :) 



Så vi åkte till mormor och busade med alla vovvar i snön! På promenaden tog vi pulka istället för vagn. En höjdare tyckte Jolie! :) 

Julbord


Det blev helt klart ett lyckat julbord med kollegorna! God mat, duktiga sångerskor, mycket skratt & såklart vart tomten där och delade ut julklappar med :) haha. Bra kväll! 

Varm i vinter

Det ryktas om att det ska bli en riktig vargavinter iår. Och ja, om snön vill sig komma snart så tror jag mycket väl det kommer bli mycket! Men än lyser den med sin frånvaro. Det är också en utav de saker som jag uppskattar så mycket mer nu när jag har barn, än innan. Jag fullkomligt  h a t a d e  snö innan, men nu kan jag längta till snölek o mys med Jolie ❄️

Men kylan har definitivt visat sig och min lilla Diezel har börjat huttra när han sitter i bilen. Och jag vill ju såklart inte att han ska frysa! Så idag fick han sig en tidig julklapp :)



Sådär lagom glad var Herren på mig när jag skulle testa massa olika modeller i måndags, haha! Då fanns tyvärr inte rätt storlek, så de fick en skickad från Vaggeryd och ringde idag att den kommit. Perfekt! Så nu håller han sig varm ifall denna vargavinter kommer :) 

Julstämning

Innan Jolie fanns så har jag inte varit så värst brydd om julen. När jag var liten älskade jag den, vilket barn gör inte det liksom? Men nu när jag har barn så får julen, och alla andra högtider, en helt annan mening. Det är mysigt igen och jag ser verkligen fram emot allt som hör till :)

Det har som smått kommit fram lite julstämning hos oss. Ljusstakar & stjärnor i fönstrena, adventsljusen förstås och alla andra ljus. Lite tomtar här o var :) detta året har jag till&med gått "all-in" och bytt gardiner. Nyköpta i köket och letar fortfarande passande i vardagsrummet.



Passade på att slå in julklappar när fröken sov lunch :) är väl så gott som klar, men gissar att jag förmodligen hittar något mer innan julfirandet är här på riktigt.

Nästa söndag, alltså 3e advent ska vi spendera med Saga, Harry & Hampus med både mammor & pappor. Inte hundra spikat än men det lutar åt det. Lite julmys med knytkalas-fika och julklapps byten :) ska bli mysigt när papporna får vara med o se vad som händer på våra playdejts! Så det ser vi fram emot ❤️
RSS 2.0