Flyter på..

Ja dagarna bara flyter på och man hinner inte ens tänka innan det blir en ny månad. & idag, den 24/7 så är det 2 år & 10 månader sen jag och Andreas blev tillsammans! Helt galet vad tiden går, om 2 månader så är det 3 år.  Och om vi skulle tänka ännu längre tillbaka i tiden, så exakt idag, så var det 5 årsen vi blev tillsammans första gången. Helt otroligt, men det kommer bara säga svisch så är det 5 år igen!
 
Men i vilket fall så jobbar jag på. Har precis börjat min tjänst på 41% denna veckan. Men kan väl egentligen säga att det börjar på riktigt i augusti, eftersom jag fortfarande jobbar extra på sommartider. Menmen. Jobbar inatt, och eftersom det blir den 25 snart och lönen kommer in, så tänkte jag att det är lika bra att sätta sig med räkningarna ;) så har man de gjorda. Hur smidigt som helst!
 
Dessutom så är det så att när jag slutat mitt nattpass vid 6.30 imorgon så packar vi in oss i bilen, sätter på husvagnen och åker ner till Öland! Har berättat det i tidigare inlägg att jag, Andreas, min syster Emelie och hennes sambo Eddie ska åka dit. Stannar till lördag eller söndag. Inte bestämt oss än då jag jobbar söndag natt igen. Så typiskt. Men vi hade turen att de hade semester samma vecka och att jag inte hade så många pass denna veckan. Så man får passa på mellan turerna! Får se vad vi hittar på när vi är iväg. Blir nog en hel del grillning och solning, för bra väder det hoppas vi ju på! Tänkte att Portly & Diezel skulle få simma lite igen om det är fint väder med :)
 
Sen har vi planerat in att eventuellt åka till Liseberg den 25 eller 26 augusti. Har inte varit där på flera år, inte för att jag åker så värst mycket, så kan det ändå vara roligt att åka. Har aldrig varit där med Andreas så blir premiär för oss :) skulle inte förvåna mig om han tvingar upp mig i massa karuseller.. Men man blir ju 20 år om några månader, kanske är på tiden att man lär sig åka med. Menmen, kan inte lova något!
 
Nu ska jag nog snart ta mig något att äta, börjar kurra i magen.. Sen ska jag invänta att pengarna rullar in så jag kan göra räkningarna och bokföra månadens budget (y) känner mig som en liten revisor som fixar räkningarna och ser till att vi sparar osv.. Haha.

Transportväska på hjul

Minns ni att jag köpte en transbortväska til Portly förra gången jag var på Ullared? När jag sedan skaffade Diezel så blev det ju dock lite svårare att få med de båda två i just väskan. Lite väl trångt! Haha. Diezel älskar att ligga och sova i den hemma, och den är perfekt att ha med sig när man ska åka tåg osv. Men däremot får ju inte båda plats, och blir ju konstigt om man skulle ha varsin till dom. Lite otypligt att bära två väskor med varsin 6kg hund..
 
Så hittade jag denna!!
 
 
För det första: det är hjul på den! Så det är mycket lättare att transportera dom. Lättare att dra 12kg än att bära. För det andra: så kan man ha den som en ryggsäck om det skulle vara lättare att ha de där ;) För det tredje: passar perfekt till min vanliga resväska som är i leopard!!! :D
 
Dock så vet jag inte till hundra om båda två får plats? Fast känns som de borde göra det? Hunden på bilden ser ut att ha mycket plats över. Och de ska ju inte sitta där i hur länge som helst, så mina två pluttar borde väl få plats sittandes bredvid varandra? Den är 30.5 cm lång, 24 cm bred och 47 cm hög.
 
Haha, kanske är mest önsketänkande. Eller kanske mest för att det är i leopard, jag som är tokig i leopard. Jag reser ju inte allt för mycket för den delen heller. Men ändå? Varför skulle det inte vara bra att ha? ..

Ullared

Man hinner knappt komma hem innan man ska iväg igen. I söndags sprang tiden iväg när vi kom hem och det tog inte lång tid innan vi hamnade i säng båda två jättetrötta. Sedan upp tidigt för han skulle iväg till jobbet, och jag skulle ingen annan stans än till Ullared! Så fixade matsäck, som inte blev någon vidare hit.. Sedan var jag och lämnade vovvarna hos min svärmor och åkte sedan och hämtade upp min syster. Så Ullared nästa vare!
 
Var en lång, men rolig dag! Var lättare att hitta denna gången än förra vi åkte. Haha, och det roliga var att när vi varit där några timmar så ropar de ut i högtalarna att alla måste utrymma lokalen för det brinner någonstans i butiken!! Så alla var tvungna att gå ut genom närmaste brandutgång, och shit va mycket folk det var! Sen fick vi gå in efter bara någon minut och det visade sig vara ett fel med det tekniska som hade krånglat eller vad det var. Men det pratades om att de inte hade haft brandövning på flera år, så detta kanske var bra då ;) På vägen hem åkte vi genom Värnamo för att äta på MAX ;) alltid lika gott! Var väl hemma vid halv 9 ungefär. Så var en lång dag vill jag säga!
 
Och i vanlig ordning, så har jag självklart tagit bilder på allt jag köpt! Vet att det är en viss Annie som jämt tjatar om att hon vill se vad jag köpt ;) så här kommer det!
 
 
Såhär sog bilen ut efter en heldag i Ullared ;)
 
 
 
 
 
Stor klocka :) denna kämpade jag med att sätta upp igår när jag kom hem ;) Verkade lyckas? 
 
 
 
Välkommen-skylt över vår nyss uppsatta spegel i hallen :) 
 
 
 
Nya gardiner i köket, och ljushållare där det står Capre Diem på :) 
 
Skurhink och skurborste, diskhanddukar, bodylotion, duschcreme, påfyllning tvål, cilit bang, hundschampo
 
 Hundflytvästar (köpte en till Portly förra gången, men den fanns inte kvar denna gången, så tänkte jag kan lika gärna köpa två helt nya;) dessa verkade mer rubusta!) Reflexvästar, regnkappor, bollar och en flaminko :p denna tyckte de jättemycket om! Sen fick vi en frispee på Max ;p
 
Salt/pepparkar, äggkoppar, barntandborste till vovvarna, öronhängen, penslar, stekspade, tårtspade, slev, grilltillbehör.
 
 
 
Burkar med text :) Diskmedel burk för disktabeltterna och pumpen för flytande diskmedel. Tvål och tvättmedel ;)
 
Sen köpte jag även stora och små kuvert, plastfickor, trosskydd, vilket inte jag tycker behövs ta kort på ;) Även lite saker till Andreas som torxmejslar, insextsnycklar (stavning?), kalsonger och en sportbag. Oså ett mobilskal.
 
Det var väl allt tror jag. Jo! Jag köpte fiskesaker till min farmors man, men det är ju inte heller något roligt att ta kort på! Nu ska jag se om jag kan få sålt Portlys gamla flytväst och regnkappa :) Blir väl en promenad snart med. Hörs väl kanske i natt, då det är dags för jobb igen!

Ystad

I fredags när jag slutade jobbet åkte jag raka vägen hem för att packa det sista och sedan bära av mot Ystad! Åkte tillsammans med Andrea och min vovvar såklart. Men även mamma, pappa och farfar. Var en lång resa ner då vi stannade för fika, tankning och kissepaus.. Men väl framme, sådär 6 timmar senare, så fick vi krångla lite innan vi hittade på campingen osv. Men till slut hamnade vi på plats och fick även som småningom upp förtältet.
 
Fredagen bestod mest av att äta god mat och ha det trevligt. Lördagen åkte vi in till Ystad och kollade på våra vänners flotta lägenhet inne i stan som håller på att renoveras. Riktigt snyggt!! Sen åkte vi och handlade inför kvällens grillning osv. Efter vi grillat så gick vi bort till stranden så vovvarna fick bada :) det uppskattades mer av ena skaran och mindre av de andra. Mina små gillade inte riktigt när jag gick ner i vattnet med dom :p men de simmade så fint så :) Tibbe däremot, han älskar att bada! Så Andreas gick i och badade tillsammans med honom. Och Tibbe älskade det vill jag lova! Så roligt tyckte han det var att äntligen ha någon med sig i vattnet, som kastar pinnar och springer med honom osv :) På söndagen vi 12 snåret packade vi bilen och åkte hem igen, medans de andra stannade kvar. Andreas började jobba på måndagen igen.
 
Men här kommer lite bilder från helgen iaf :)
 
 
Haha, Portly hade sand runt hela munnen efter han hade badat. Han rullade sig och gnodde sig i sanden så fick sand överallt. Och sista bilden är på Diezel i bilen hem, han var rätt trött :) och han har sina stilar på att sova, haha!
RSS 2.0