1 dag kvar!

Nu är det äntligen dags imorgon. Det är 1 dag kvar, och knappt det, 1 natt kvar! Det har gått så segt, men ändå nu när man är dagen före så tycker man att det har gått fort ;) haha. Men så jag har längtat! ♥ Bara för att vara extra jävlig så tänker jag ännu inte berätta. Kommer nog skriva ett inlägg imorgon på morgonen och avslöja :) så håll ut under natten!

Ska lägga mig extra tidigt idag, för jag lär ju vara spänd och inte kunna somna ändå. Så bäst att vara ute i god tid så man lyckas få någon sömn iallafall :)

Vårkänsla

Åh vilket underbart härligt väder det är! ♥ Synd bara att det inte var varmare så man kunde börja använda lite vårjackor. tex skinjacka, det känns verkligen som vår när man får ta på sig sin skinjacka igen :) Men våren är nog bakom hörnet nu, känns det som.

Har otroliga känslor i kroppen just nu. Allt känns så himla bra! Imorgon kommer det hem paket till mig. På tisdag gäller det bara att fördriva tiden och på onsdag kommer det ännu mer paket, större dessutom :D spännande! Och sen är det DAGEN D ! Gud vad jag har längtat! Och snart är det äntligen dags! Jag skulle nästan gissa på att man nästan kan räkna ut vad som händer. Men jag kommer ändå inte avslöja fören på torsdag :) Det är verkligen nära nu ♥

Sitter nu på jobbet. Blev ändrat pass idag, och ett mycket längre dessutom. Istället för att jobba mellan 8.30-15 så började jag vid 12 och ska jobba till 20.30 ikväll. Vilket blir 9.5h istället för 6.5h. Gött med de pengarna! Men kan bli en anin segt att sitta här. Men det ska nog inte vara värre än nätterna ;) Men ni alla får ha en bra dag, vi kanske hörs senare när jag kommer på något annat kul att skriva om. Annars hörs vi i veckan!

Jobbhelg

Det har nu gått 1 timme utav denna helgens jobbhelg. Fick inte alls mycket sömn inatt på grund av denna makalösa hostan! Så var inte pigg när jag vaknade vill jag lova. Usch, hade gärna legat kvar ett tag till. Men nu är jag här och solen skiner. Så det är skönt iallafall :) blir nog en liten promenad sen trots att jag är en aning krasslig. Hoppas verkligen jag blir bättre snart. Vill inte må dåligt nästa vecka ;)

Detta blev nog ett väldigt tråkigt inlägg.. Men har inte så mycket mer att skriva om just nu. Men nästa vecka kommer det massa att läsa om :D

Shoppinglista

Sitter nu och gör en shoppinglista på IKEAs hemsida. Alltid lika roligt! :) ska dit nästa fredag, och det ska bli så kul! Var ett himla bra tag sen som vi planerat att åka dit för att faktiskt KÖPA något :) annars brukar ikea vara en riktigt bra butik att bara gå och strosa i. Bara titta och drömma sig bort :p haha. Men denna gången ska vi faktiskt köpa det som står på listan :)

Och något som jag har gått och suktat efter i denna affär, det är denna otroliga maskros-lampa :) haha, har varenda gång sagt att "den vill jag ha!" men min kära pojkvän har aldrig nappat på det. Men nu så :) nu står den på inköpslistan.


Ja nu är det inte långt kvar! Mindre än en vecka. Och jag ska jobba i helgen. 8.30-15 båda dagarna. Det menas att helgen kommer gå fort :) sen är det bara mån, tis och ons - sen är det torsdag! Vad jag längtat efter denna dag! Nu är den snart här! ♥ jag bara bubblar av längtan :) På måndag kommer även ett paket hem till mig ;) hihi, så spännande!

Ta hand om dig

Idag hade jag en "ta-hand-om-dig-dag". Alltså bara rent av en sån dag då man duschar och bara liksom frächar upp sig. Gjorde en rejäl borstning av mina tänder med, blir ju lite slarv när man varit sjuk :/ men insåg då att det nog kanske är på tiden att skaffa ny tandborste. Det där sköter man ju inte heller som man ska. Kanske ska satsa på en eltandborste denna gången? Det sägs ju vara bättre än en manuell. Hade en rosa när jag var mindre.. Undra vart den har tagit vägen? Har inga minnen av att jag slängt den? Hmm.. Annars hade man ju bara kunnat köpa nytt huvud eller vad man kallar det.



Jaja, en såndär frächa upp sig dag har jag iallafall haft. Känns skönt att vara frisk nu, eller åtminstonde piggare. Friskanmälde mig till jobbet i vilket fall. Är bara den jäkla hostan som ska avta med annars är jag pigg. Men det menas att det inte blir någon träning fören den är borta :/ surt. Tänkte även passa på att byta lakan i sängen med. Var ett tagsen nu..

Snart är det mat, det blir kyckling idag :) mums!

Cykla med hund

Har länge funderat starkt på att börja cykla mer när snön har försvunnit. Men min lilla bebis är ju ingen stor hund som kan springa bredvid. Så jag har kollat lite om det är möjligt att ha honom i korgen. Och det är visst många som cyklar med sin hund i korgen :) titta här, några bilder jag såg:

Haha, denna var så himla söt- Ser ut som det är en tibetansk spaniel med, samma ras som Portly :)

Gulligt ;)


Men sen finns det ju speciella korgar, som den här ovan. De är till för hundar och cyklar. Aa ni fattar, det syns ju på bilden. Men jag ska nog testa och se om det funkar med den korgen som redan sitter på min cykel. Det är ju smidigare och billigare :) behöver bara se till att jag hittar en bra lösning på hur jag kan koppla fast honom. Jag vill ju inte att han ska hoppa ur..

Det här ska nog bli bra :) kanske fixar en söt liten skylt till honom med, hihi. Som Ruben på första bilden ;)

Helt underbart!!

Måndag morgon. Har hostat sönder hela natten.. har väl sovit en 4 h kanske? Men det är måndag, och det menas invägning! Anledningen till att jag skriver såhär tidigt idag, är att jag helt enkelt inte orkar vänta tills senare idag. För mina vänner.. här kommer det..

DELMÅL 1 - CHECK!! :D Förra veckan vägde jag 67.3 kg, idag väger jag:


-0.7 kg från förra veckan. Totalt -3.4 kg!! Så jag har äntligen, efter 1,5 månad nått mitt första delmål! Helt underbart är det ;D Det var lite mer än två veckor "försenat", men det har sina själ. Men jag är riktigt nöjd!! Och efter att ha börjat väga mig varje vecka har jag nu börjat se ett mönster, vilket är härligt att se. Jag går ner mellan 0.5 och 0.7 kg varje vecka - utan att träna något. Eftersom jag har varit sjuk nu i 3 veckor. Så forhoppningsvis när jag kommer igång igen kanske jag går ner mer per vecka :)

Så mina vänner, med stolthet kan jag äntligen skriva - KLAR! 2012-02-20 under första delmålet i menyn! YES! Bra jobbat!

..trodde jag

Mitt förra inläg löd som så att jag var back on track. Men oj vad fel jag hade! Man får verkligen lära sig en läxa må jag säga! Jag kände mig frisk, var pigg och så, så jag tränade, ett ganska så hårt pass.. Och nu ligger jag sjuk! Låg i sängen hela dagen igår, mådde skit! Idag har jag väl kunnat vara uppe en stund, men känner att jag behöver lägga mig snart igen :/ det är så trist! Så jag varnar er där ute som tränar, blir ni förkylda - vänta överdrivet länge innan ni börjar träna igen! För det blir mycket värre än innan. Så känn efter riktigt, riktigt noga!

Så tråkigt nog fick jag ligga i sängen hela dagen, och kunde inte spendera min tid med mitt lilla födelsedagsbarn. Portly fyllde 1 år igår! :) lilla plutten är stor kille nu! ♥ men han var inte ledsen för det :) som tur var!


Jag skulle även ha jobbat i helgen, vilket jag inte kan nu när jag är sjuk :( det suger! Men som tur är har jag fått jobba extra denna månaden, så jag blir ju inte helt utan pengar.

Ska bara meddela alla, som förmodligen inte vet om det, att jag har namnsdag idag :) haha.

Back on track!

Var på gymmet igår efter 2 veckors uppehåll. Inget frivilligt uppehåll. Men nu är jag tillbaka och det känns asgött! Kände mig riktigt peppad och presterade väldigt bra, har även träningsverk idag, så något annorlunda borde jag ju ha gjort :) Men jag körde på lite intervaller på löpbandet igår, så hastigheterna var lite olika. Men höll på i 20 min som vanligt iallafall :) såhär såg mitt träningspass ut igår:

Löpband: 8.0 km/h 11 min, 9.0 km/h 4 min, 7.5 km/h 5 min
Styrka: Mage, armar
Cykel: 10 min
Löpband: 5.0 km/h 10 min

Nu blir det att bara ta det lugnt fram tills det är dags för jobb igen. Kväll denna gången, 16.30-20.30. Känns ju sådär lönt när det bara är 4h, men det är ju alltid något :)

Imorgon är det ingen vanliga dag heller.. :) hihi

Delmål 1 i sikte!

Har bestämt mig för att väga mig varje måndag nu. Jag känner att det börjar gå riktigt bra för mig nu och jag är redo att väga mig varje vecka. Så idag vägde jag mig. Förra veckan vägde jag 67.9 kg. Idag väger jag..


Alltså har jag gått ner 0.6 kg denna veckan , och jag har inte tränat mycket heller. Bara någon gång på crosstrainern hemma! Så nu fattas det 3 hekto för att nå mitt delmål! Kära vänner - jag är nära!

Har totalt gått ner -2.7 kg, och jag är så stolt över mig själv! :) var meningen jag skulle tränat på gymmet idag. Men så blev det jobb inatt igen :) så får bli crosstrainern här hemma idag med.

Jobbnatt

Igårkväll var jag riktigt trött. Hade inte gjort något på hela dagen, och brukar bli trött när jag inte gör något. Och fick inte heller sova så länge imorse.. Men i vilket fall så har jag och A varit i jkpg idag och tittat på lite saker. Fick med mig en lunch låda hem ;) haha, min syster har en sånhär. Väldigt praktisk faktist.


Haha, påtal om att jag var trött. Jag drömde inatt att jag och en kompis skulle ta oss genom södra USA på 11 dagar. Och vi fick bara gå eller springa, dessutom var det alltid någon efter oss som vi inte fick komma i kontakt med. Haha, sjukt egentligen vad man drömmer ibland. Men inte undra på att jag var trött när jag vaknade om jag sprungit så ;) haha

Har faktiskt tränat idag med :) kändes skönt! 40 min på crosstrainern gjorde jag. Tänkte att jag skulle göra det imorgon med, efter jag har sovit. Var nämligen så att jag blev inringd på att jobba inatt, och det tackar man ju inte nej till :) Så är nu på jobbet. Och det är sådär 8 timmar kvar.. Lagom segt när det är 12 h pass, men det blir pengar så ska icke klaga! Har även skrivit upp att jag vill jobba hela semesterperioden. Så får hoppas att det blir mycket arbetstid i 2.5 månad i sommar! :)

3 veckor kvar!

Åh, idag är det exakt 3 veckor kvar! Jag längtar så fruktansvärt!

Idag var jag även på återbesök med Portly. Han tog bort sina stygn och det såg fint ut :) men hon rekommenderade att jag skulle ha på kragen någon dag till. När vi kom hem la jag mig för att vila en stund - somnade stenhårt och vaknade vid halv 1.. haha, mindre planerat. Men nu är jag vrålhungrig och har dessvärre inte mycket i kylskåpet :/ det suger. Men får försöka hitta något.

Sen vid 15 är det dags för jobb igen. Sista dagen för denna veckan. Så det ser ut nu iaf. Ikväll blir det nog att gå på Barn och fritidsprogrammets musikprojekt! Eftersom jag själv gick BF och för 1 årsen själv stod där på scenen och sjöng, dansade och spelade teater - så kan det vara roligt att se vad de har att åstakomma detta året :) Kan inte fatta att det är 1 årsen vi gjorde det. Det går skitfort. Och ändå har jag inte gjort så himla mycket på detta året, det har bara svishat förbi!

Men varför inte slänga in 2 bilder från när vi gjorde detta :)

Här står jag till höger och sjunger till Cosmos ;)

Och här är det jag som är inlindad i toalettpapper med killarna ;p Det är Dr Mugg vi spelar här! Denna scenen var verkligen jätterolig att göra :)

Ändring

Det blev ingen träning på jobbet igår. Hade tagit fel på dagen så det var en annan aktivitet vi skulle på. Men på torsdag (imon) blir det träning! Äntligen! Imorgon är det även dags för att åka till veterinären med Portly igen. Han ska äntligen få ta bort sina stygn, därav åker tratten oxå av :) Så skönt för honom! Märks verkligen hur rastlös han är! Så hoppas att de tycker det ser fint ut och att han får busa som han brukar göra :)

Idag blir det väl en slapp dag som vanligt. Sjukt trist! Fårse om jag klämmer in ett pass på crosstrainern när jag ändå inte har något att göra.

22 dagar kvar! ♥

Träning på jobbet

Om en timme är det dags för första jobbdagen av 3 denna veckan. Alltid gött med lite extra :) Får se om vi kan ta oss till gymmet en stund idag. Är träning på schemat på tisdagar, så varför inte passa på när sin brukar endå ska träna :) perfekt jobb man har! Underbart ♥

Har som sagt varit utan träning i 1,5 vecka nu, och saknar faktiskt att träna. Jag blir så himla rastlös när jag inte har något att göra! Dessutom känner jag direkt hur trött man blir när man inte rör på sig! Anledningen till att jag inte kunnat träna är ju för att min hund har opererats, och det är en hel historia att hålla koll på honom så han inte hoppar och hålller sig lugn. Men på torsdag åker stygnen och tratten, så förhoppningsvsis så får han busa igen därefter :) Vilket menas att jag kan gå in för träningn igen!

Är 9 hekto ifrån mitt första delmål, och är mer taggad än någonsin för att nå det så snabbt som möjligt! Så man kan få sug efter att nå nästa ;) Har även bestämt mig för att jag ska väga mig varje vecka nu. Eftersom hur "lite" du än har gått ner, så får man nog mer känsla för att prestera bättre! Och då kanske man inte blir så besviken som när man väger sig sällan och kanske hoppas för mycket. Det handlar om att vara glad för det lilla, och inte ha förstora förhoppningar.

Så till mig, och alla andra där ute: Här kommer en peppbild!

Längtar!

25 dagar kvar! ♥ jag läntar så otroligt mycket! Låt tiden gå fort..

Efterbilder!

Blev lite försenad med 1:a tagningen av efterbilderna. Mamma hjälpte mig idag och jag kunde inte låta bli att lägga in dom i datorn direkt för att se om det blivit någon skillnad! Och det har det! Det är inte jätteskillnad. Men det syns att det är på gång! :D Så himla glad över mig själv.

Skrev ju vid invägningen och mätningen att jag tappat 10 cm runt bysten - och det mina vänner, det är det som syns :D Tyvärr kommer jag inte dela med mig utav bilderna, därav att jag känner mig fortfarande så pass osäker i mig själv att jag inte vill visa mig. Men jag lovar att det kommer ut om några månader!

10 cm ja! Har ju alltså tagit helfigur-bilder framifrån, på sidan och bakifrån. Även ansiktet. Och den bilden bakifrån, alltså på min rygg - där ser man skillnad! :) På första bilden, för 1 månadsen, så ser man att det är valkar precis under bhn, och hela bakstycket av bhn liksom trycks in och det väller över.. Bilden idag, syns det skillnad. Bhn trycks inte alls in och valkarna börjar minskas! Det känns tillochmed när jag har på mig den att den sitter inte åt lika mycket :) Åh vad jag är stolt över mig själv! Jag vill bara träna meeeer :D


Och en liten påpekning till mig själv, och alla er där ute som kämpar för samma mål som jag: man ska egentligen inte stirra sig blind på vågen - tänk på måtten istället! Jag själv klarade inte mitt första delmål på den tiden jag hade sagt, men när jag ser måtten och faktiskt ser skillnad på bilder, då spelar det ingen roll. För jag ser att det händer något.

Nu är jag fit for fight mot mitt första delmål! 9 hekto kvar, det klarar jag! Ska redan imorgon börja träna lite försiktigt efter veckans förkyldheter.

2:a invägningen!

Idag har det gått 1 månad sedan jag vägde mig första gången! 1 månad! Det går skitfort! Var en hel del nervös inför detta.. Men endå rätt förberedd. Jag har inte tränat något denna veckan, och det har tagit kål på mig! Jag blir jätterastlös när jag inte kan träna, konstigt nog. För en månad sen så kunde jag aldrig tänka mig att jag nu skulle vilja träna, - och sakna den när jag inte kan. Helt otroligt!

Jag blev förvånad över mig själv denna veckan. Att gå ner, även utan att träna. Och idag, har jag även mätt mig, vilket jag gjorde första gången för 1 månad sen. Här kommer resultatet:


Jag har gått ner 0.5 kilo på 1 vecka - utan att träna! Jag väger nu 67.9 kilo! 0.9 ifrån mitt första delmål! :D Jag är så stolt! Och måtten, det är helt otroligt. På 1 månad har jag minskat enligt följande:

Vikt: -2.1 kg !
BMI: -0.2

Byst: -10 cm
Under byst: -4.5 cm
Buk: -3.4 cm
Rumpa: -1.7 cm
Lår: +1.0

- jag vet inte om jag exakt mätte på samma ställe på låren som förra gången, men det kan ju även bero på att jag fått mer muskler i benen, eftersom jag går och springer mycket mer nu?

Men jag är 9 hekto ifrån mitt delmål, jag kan inte fatta det! För en vecka sen, när jag hade 1.4 kvar, trodde jag aldrig att jag ens skulle vara nära att nå det. Lite besviken är jag att jag inte har kunnat träna, för då hade jag säkert nått mitt delmål nu idag. Men det dröjer nog inte länge innan jag nått det! :D

Jag är SÅ lycklig. Mitt liv går äntligen åt rätt håll, helt underbart!

Ska bara berätta med att jag senare idag ska ta mitt 2:a efter-kort, så håll tummarna på att man kan se en liiiiten förändring iallafall :) Men jag uppdaterar nog i den kategorin senare idag.

Mycket på listan

Håller på att skriva en lista på vad som behövs göras denna månaden. Och det är endel :) Kunde nyss bocka av en utav sakerna. Men det är fortfarande mycket kvar. Kommer även ha en hel del att göra denna månaden med. Åh, jag längtar så! Äntligen börjar livet kännas bra igen :) har något underbart att längta till nu, och det är nästan så nära att man kan börja räkna ner :) hihi.

Har blivit ännu mer förkyld nu och det är riktigt tråkigt! Kan inte träna något och min invägning är imorgon :( så det menas att jag har inte nått mitt första delmål. Menmen, det får man ta. Idag är även pappa och byter mammas bil. Från Ford Mondeo 2010 flexifuel kombi - till Ford Mondeo 2008 diesel halvkombi ;p haha. Det blir nog bra :)

JAAAA :D

Åååh jag är så himla glad! :D Äntligen blir livet som jag längtat efter! Känner på mig att detta året kommer bli så himla bra! :D Är så lycklig just nu. Känns skönt att jag har något underbart att vänta på, för just nu är det rätt jobbigt med lilla Portly. Tycker så synd om honom att han ska behöva vara lugn och stilla. Men nästa vecka blir det bra igen :) Ska på återbesök den 9/2.

Har tyvärr inte kunnat träna något denna veckan.. Och inte heller resten av veckan. Måste ta hand om Portly.. & utöver det så har jag gått och blivit förkyld :( Men är så himla glad just nu! Så kan inte vara annat än lycklig! :D

RSS 2.0