Bus i skogen

Idag var vi och promenerade i skogen med hundarna :) skönt för de att få springa lösa lite! Hittade några hus mitt ute i ingenstans med, såg lite lustigt ut.

Detta köpte jag

Lovade ju igår att jag skulle lägga upp vad jag köpte i Ullared, som sagt, inte lika mycket som förra gången. Men lite bra och ha saker :)

Bild tagen med iPhone

Påslakan, dra-på-lakan, 4 st örngott. En träningsväska :)
Färgpatroner, Sport-bh, strumpor, 2 st Björn Borg trosor, tränings"tights" och gråa mjukisbyxor.
Blev även en ny datorväska, eftersom min gamla var för en 16" och har ju en 13" nu :)

Jag är nöjd med mina köp. Alltid bra att köpa saker man har nytta av ;) haha, så det inte bara är för att det är billigt.

Ullared

Idag har jag varit i Ullared med min kära pojkvän och mina svärföräldrar :) mysigt! Gjorde inte av med lika mycket pengar som på min födelsedag, men lite blev det allt. Men just nu är jag sjuuukt trött! Och jag har så saatans ont i fötterna :( så skulle behöva lite massage (a) får hoppas min älskling kan hjälpa mig med den delen sen.. hihi.



Men jag tänkte lägga upp en bild på vad jag köpte, men det får faktiskt bli imorgon :) Har precis bokat och betalat biljetter till Nässjö Revyn. Mamma och jag ska gå nästa fredag, den 6:e. Ska bli kul! Min brukare är nämligen med och spelar teater, så det ska bli kul att se. Hoppas man hinner träffa henne lite med. & på tal om brukare:

Jag ska jobba imorgon. På självaste nyårsafton. NATT! Så jag ska spendera mitt nyår på jobbet, men det blir nog att fira lite där med :) såklart inte med alkohol, och såvida jag sköter mitt arbete. Men jag har inget emot att fira nyår på jobbet :) 12 smaskiga vakentimmar, det hade man väl varit uppe endå? ;) haha, men inte tjänar man pengar på att supa och fira av raketer!! Go lön blir det iaf.

Men nu blir det bara mys tills älskling kommer, och även när han kommit. ♥ puss


SNART BÖRJAR MIN VIKTRESA - GLÖM INTE ATT FÖLJA DEN!

2011-2012

Sammanfattning av 2011

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Förlovade mig, blev sambo och skaffade en egen valp :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga detta året

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Inga vänner till mig, men vet om personer i min ålder som blev.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.

5. Vilka länder besökte du?
Sverige

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Jag saknar lägenheten med Andreas så jäklar mycket. Men år 2012 kommer vi ha ett hus tillsammans!

7. Vilket/vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
24/3 - då vi förlovade oss.1/4 - då vi flyttade ihop.

8. Vad var din största framgång 2011?
Studenten tror jag ;p

9. Största misstaget?
Att säga upp lägenheten!!!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Haha, inte mer än vanligt.

11. Bästa köpet?
Min valp Portly! & , MacBook Pro och iPhone 4s

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Räkningar ;p

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att få bo tillsammans med min älskling. Portly gör mig glad hela tiden.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Vet inte

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
I början av året: gladare, slutet: ledsnare..

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Jobbat!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit skräpmat

18. Hur tillbringade du julen?
Som förra året. Var här hemma och åt middag, öppnade julklappar. Därefter åkte vi först till Andreas farmor&farfar. Sedan till hans mormor. Dagen innan tillbringade vi hos min farmor och de som vi inte skulle få träffa på julafton.

19. Blev du kär i år?
Ja i min valp :)

20. Hur många one night stands?
Inga någonson.

21. Favoritprogram på TV?
Grey's Anatomy!

22. Bästa boken du läste i år?
Läst ingen bok

23. Största musikaliska upptäckten?
haha, Jedward!

24. Något du önskade dig och fick?
En valp :)

25. Något du önskade dig men inte fick?
Hus

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Den tillbringade på Ullared tillsammans med Andreas och min syster Emelie.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Haft kvar lägenheten..

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Sunkig. Tråkig. Lat. och fet.

29. Vad fick dig att må bra?
Min lilla familj

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha, ingen

31. Vad saknade du?
Lägenheten..

32. De bästa nya människorna du träffade?
Haha, vet inte

Läggdags

Nu är det dags att krypa ner med min lilla gosiga valp i sängen :) det blåser förfärligt mycket ute! Storm på gång kanske? :/ usch!

Men i vilket fall: blir inget jobb för mig imorgon, inte heller på tisdag. Synd, alltid bra med pengar. Men så blir det när man åker på eländheter (stavning? - är det ens ett ord?) .. och inte kan jobba. Hoppas det blir mer jobb nästa månad ;) eller ska man säga år? Haha.

God natt på er alla fina! Ni som sitter uppe i natt, ni kan ju passa på att lägga till mig på bloglovin! Toppen :)

Detta inlägg är skriver från iPhone

Julafton

Igår var det julafton, kändes inte som det för fem öre! Kändes som en helt vanlig dag! Men dagen var endån helt okej. Tänkte iallafall lägga upp lite bilder på mina älsklings pojkar när de öppnade sina paket, & året sötaste Jultomte :) ♥ sen vad jag fick.

Är nöjd över mina julklappar iallafall. Fick smörgåsgrillen av min syster. Våffeljärnet av mamma och pappa - jag samlar på Chilli serien, och nu har jag nog nästan allt tror jag ;) Sen fick jag även 3 Angelina Jolie filmer av mamma och pappa, då jag samlar på filmer med henne! Fick bara en paradis av Andreas, då jag tidigare redan fått min julklapp - som bestod av en bilsterio :) sen pengar och lite småplock sådär.

Kan inte annat än älska min lilla valp! Han fick sig en liten tomtedräkt av min syster, och han bara accepterar att ha på sig den, så söt var han! :) min lilla tomte ♥ Sen som ni ser på bilderna så fick de ett jääääättestort ben av mig ;p haha, det räcker nog till nästa jul xD

God morgon

Är uppe med tuppen, laddar för att åka och jobba ;) haha. Varit uppe sedan halv 6, är fortfarande trött.. Ska åka om en kvart, då jag måste tanka bilen innan jag åker till Eksjö.

Har inte fått så mycket sömn inatt, så tur det är en kort dag! Lyckas ju alltid ligga vaken när jag vet att jag ska upp på morgonen :( alltid lika segt!

Detta inlägg är skrivet från iPhone

Jobb!

Ibland är det gött att vara vikarie! De ringer när man minst anar det och frågar om man kan jobba ;) och det tackar man ju inte nej till, eller hur? Så ska till en ny brukare, det var kris, och det är ju alltid bra att få in en annan fot på ett ställe. Alltså blir det min 3:e arbetsplats under Lotsen :)

Så blir att jobba 8.30-12 imorgon och 8.30-16.30 på fredag :) och då missar jag inte julgröten hos farmor heller, hihi :* shit, kanske behövs en dusch då..

Julafton snart..

Jaha, då var det julafton på lördag.. Känns inte som det. & jag tycker inte heller om julafton, så det känns inget speciellt med det. Kan väl vara kul att få paket, men det kan man ju vilken dag på året annars oxå? Och julmaten? Den går oxå att äta annars. Men blir nog roligare när man får egna barn :')

Just nu sitter jag och lyssnar på Idolvinnaren Amanda Fondell, hennes debutalbum. Hon var inte så dåligt trots allt :) men så tycker man väl om alla som vinner. De blir bättre efter ett tag. Jag ville iallafall att Moa Lignell skulle vinna! ♥




Imorgon är det städning som står på schemat. Måste ju vara fint till jul ;) haha. Kanske skulle ge sig på att baka lite med? Det är ju alltid roligt :) På fredag ska vi åka till farmor och äta julgröt :) det ser jag faktiskt fram emot, alltid kul att träffa lilla farmor ♥

Nu ska jag gå och se varför min lilla skällande valp inte kan vara tyst ;o

iPhonebilder

Tog några bilder från när vi var ute med hundarna innan idag :)
image description
image description
image description

Schema

Har suttit och tänkt lite på hur mina dagar kommer att se ut när jag börja min resa. Så har skrivit ett schema som jag kan börja med att försöka följa. Sen får man väl ändra lite oså, öka tygnden på själva träningen kanske :) Det vad jag tror kommer vara svårast för mig, det är att lägga om kosten.. Men jag ska lyckas!

Tänkte iallafall skriva upp skissen på schemat, och hoppas att ni kan komma med förslag ifall detta kan låta bra eller inte!

05.30 - Vakna
05.45 - Promenad med hund, 15 min
07.00 - Frukost
08.00 - Zumba 20-50 min (beroende på hur hårt man vill köra)
10.00 - Mellanmål
12.00 - Lunch
13.00 - Promenad med hund, 30 min
14.00 - Mellanmål
därefter vila
16.00 - Middag
17.00 - Promenad med hund, 30 min
18.00 - Träning på gym, 60 min (löpband, roddmaskin, cykel..osv)
20.00 - Kvällsmål
21/22.00 - Sova

Naturligtvis så kommer så kommer det fyllas på efter träning med tex banan, hört att det ska vara bra :) har även tänkt att detta gäller mån-fre, och att lör-sön får jag lite sovmorgon och inte träning utöver de vardagliga promenaderna. På gymmet så kommer jag nog till en början bara köra på kondition. Men efter kanske någon månad så kör jag nog på lite styrka med, tex mage och rygg.

Så laddad!

God morgon!

Bara sedan några dagarsen, då jag bestämde mig för att göra om bloggen - så har jag bara blivit mer och mer laddad för min vikt resa! Vill börja nu!! Men känns dumt att börja innan den riktiga starten. Det jag kan göra nu är ett lägga upp en plan, göra ett schema för hur jag ska träna, även komma på delmål osv. Det krävs ju lite planering ;) och jag hoppas verkligen att min pojkvän ställer upp på mig som han har sagt! Att följa med mig på träningar, och pusha mig! Tror inte att jag klarar att komma igång utan honom..

Men jag är laddad! Jag vill detta sååå himla mycket! & det finns en hel del saker som gör mig motiverad. Så om dryga två veckor - då kommer jag vara fit for fight! ♥


Dagen idag kommer väl se ut som vanligt. Kommer väl inte hända allt för mycket. Tänkte jag skulle fortsätta med min lista "30 dagar" , har ju kommit efter hur mycket som helst. Men känns som att jag fått tillbaka insperationen att skriva nu :) ser verkligen fram emot att få dela min resa här med er!

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

En grund

Nu.. tror jag iallafall att jag har en grund! Mycket av det jag tänkt göra kan jag inte riktigt göra när jag inte har börjat min resa än ;) Men det börjar kännas bra.. och jag är helt trött i huvudet. En sak är säker iallafall: är riktigt taggad på att börja min resa! Men ska inte tjuvstarta, känns inte rätt. Så jag börjar - direkt när jag köpt gymkort. Troligtvis första veckan i januari! Så med andra ord: om 2 veckor!

Som jag skrev igår, så vet jag att jag inte har skrivit på jättelänge. Och det har väl hänt endel nu med. Men jag orkar seriöst inte just nu. Kortfattat så har jag fått gå bredvid på ett nytt ställe, även då som personliga assistent. Trivs skitbra och har fått ett par tider då jag ska få jobba :) annars så hände det inte så mycket i mitt liv.

Julafton på lördag, känns inte som det. Inte heller att det är ett nytt år nästa vecka.. Jag ska iallafall jobba nyårsnatten! Så blir inget firande för min del ;) jaja. Samla krafter! Jag lovar att det bli mer livfulla, roliga inlägg nästa år! ♥ mer bilder osv. Så om jag inte har orkat skriva något innan: så ses vi i år 2012!

Min vikt resa

Hej!
Så fort det trillar över och blir 2012, och jag har skaffat mig mitt gymkort - då börjar min vikt resa! Här kommer jag alltså skriva allt som har med detta att göra. När jag har tränat, när jag har gått ner något, klarat ett delmål.. Eller bara allmänt hur det går för mig.

Så just nu så finns det inte så mycket att läsa om det, men håll utkik! Det kommer såfort jag börjar!

Svårare än jag trodde..

Gud alltså! Satt hela dagen igår och försökte komma fram till hur jag vill ha in design. Sjukt svårt! Är lite smått kär i den designen jag hade på min förra blogg, och även i den jag har nu. Så tänkte att jag kanske kunde kombinera dom? Men kan bara inte bestämma mig!! Vill ju egentligen ha en helt ny design. Medans det finns småsaker som jag vill ha kvar. SÅÅ SVÅRT!!!

Operation ombyggnad

Jag vet, jag vet! Jag är usel på att skriva. Men nu är det snart nyår, alltså ett nytt år, nya krafter! Och jag har bestämt mig! Detta är inga simpla nyårslöften, detta är saker jag SKA klara av! Det är inget snack om saken, jag har bestämt mig.

  • Gå ner 15 kg.
  • Ändra livsstil, och allt för att kunna uppnå ovanstående punkt.
  • Sköta mina tänder och ansikte, ex ta bort smink innan jag går och lägger mig.

Tre enkla saker.. Eller? Men att gå ner i vikt. Det SKA jag. & detta relaterar i: att jag ska bygga om min blogg. Det ska bli helt ny design, och med en meny då man väljer mellan att läsa om min viktresa, eller om mitt övriga liv. Så fort det trillar över och blir 2012, och jag införskaffat mig gymkortet - då börjar min resa!

Dag 22 - Det här upprör mig

Att endel har sådan jäkla tur i livet, medans andra får kämpa sig för blod och tårar för att komma någon vart i livet! Endel de bara slinker med på ett bananskal. Kanske har en pappa eller faster, vemsomhelst, någonstans som känner någon, som kan få in en på ett jobb. De kanske inte har någon utbildning alls på detta yrke, och kommer intill endå, och tjänar utöver det vanliga. Eller den som bara går raka vägen in på ett ställe, är sig själv, är inte det minsta professionell som man påstås måste vara för att få jobb, bara är sig själv, och river av med vilket jobb som helst..
Jag blir så upprörd, då man själv söker jobb efter jobb, inte ens får ett svar, sliter med alla dessa CVn och personliga brev. Allt för att man ska låta intressant, riktigt säljer sig själv, och endå inte får ett litet ynka tack för sin ansökan? Man har utbildningen, men endå är det någon annan som får jobbet. Man har både kompetens och erfarenhet, men endå får någon annan det. Jag tycker det är så orättvist!

En annan sak som gör mig så upprörd, det är alla dessa snorungar, som får allt av sina föräldrar. Som får en tv, dator, ny mobil när de fyller år eller på julafton. Som får den där nya fina bilen, utan att ens kanske ha körkort? Medans andra, får slita sig till att kanske ens kunna köpa något som är begagnat? Folk tar även lån hit och dit, ser inte värdet i pengar. Det skiter sig, men endå står de där med en sprillans ny bil, eller en flott lägenhet - och de bara lever på poppulariteten.

Åh jag skulle kunna sitta här hela natten och skriva om vad som upprör mig. Inte tala om all mobbning och barnmisshandel osv, osv, osv. Det tänker jag inte ens ta upp, för det borde vara något som upprör alla! Men i vilket fall, jag tycker inte om de personer, som får allt de vill ha. Medans andra får slita ihjäl sig för att få det minsta på listan..
RSS 2.0