Ullared

Då vart det en sväng till det där stora Gula Varuhuset igen. Haha, många som påstod "Ska ni dit nu igen?" och min tanke var "Vadå, nu igen?" Men sen slog det mig att det nog inte vart så längesen vi var där. Men vi båda gillar att göra lite spontana utflykter ibland och får för oss att ta bilen och åka långt. Så för oss är det inga onödiga resor här ;) haha.
 
Lillskruttan fick spendera sin dag hos mormor & morfar. Svärmor hakade på oss till Ullared och inte långt efter när vi kommit dit ringer Dennis om vägbeskrivning, så även han kom dit.
 
Jag, eller vi, var på jakt efter en vårjacka till Jolie, och lite andra ytterkläder och saker till henne. Nu sedan man blev gravid och fick barn så är prio 1 på listan alltid saker till henne :) Hur som helst. Jag blev faktiskt lite besviken på utbudet denna gången. Och visst, det vart fortfarande januari så vårkläderna hade inte börjat visa sig riktigt ännu. Så någon vårjacka blev det inte åt fröken. Däremot fick hon ett fodrat regnställ, fleecejacka och en hel del vanliga kläder :)
 

Jag har visst varit riktigt lat efter denna Ullareds resa. Ni trogna läsare vet att jag alltid brukar ta bild på det som kommt med hem från Gekås, men jag har helt enkelt inte orkat denna gången. Lovar att jag ska slänga in bild på inköpen så snart jag finner ork och tid!
 
Men kort sagt blev det mesta till Jolie, kläder och en potta bland annat :) sen blev det lite nya träningskläder till mamman, de självklara strumporna till pappan, en ny lampa till köksfönstret och lite därtill. Bra dag & Jolie hade haft en superbra dag med mormor & morfar. Och det var visst någon av dom som blivit extra stolt när barnbarnet lärt sig säga "offa" den dagen, undra vem det kan vara :) hihi.

Välkommen till världen! ❤️

Idag, den 31 januari, kl 11.16 föddes det en underbart söt liten bebis, Jolie fick nämligen en till kusin! :) Så älskade Dexter fick en lillebror idag, min oerhört starka och fina syster blev tvåbarnsmamma ❤️ Jag blev även moster för andra gången, & jag är SÅ stolt! Längtar som bara den efter att få träffa det lilla tillskottet.


Stort Grattis till min syster Emelie, hennes Eddie & storebror Dexter ❤️

Helg

Vill börja med att säga att det idag gått 1 årsen min älskade hund Portly fick somna in. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom. Det var det jobbigaste beslut jag tagit, men jag vet också att i slutändan så var det bäst för oss alla. Hoppas innerligt han har det bättre där han är nu. Saknar honom så det värker i hela kroppen & han kommer alltid att vara den bit som fattas i mitt liv. ❤️ det är än så ofattbart att han aldrig mer kommer tillbaks. Jag älskar dig Portly, och det kommer jag alltid att göra.

---

Idag vart vi lediga både Jolie & jag. Så vi hade en mysdag hemma :) tog en sväng med pulkan och Diezel på förmiddagen. I samma veva tog vi bilen till stan men fick bara mitt ärende halvdant utfört. Menmen, hem igen för lunch.


Efter lunchen vart det sovdags för Jolie. Söv henne i vagnen på altanen, tycker faktiskt det är smidigast och när hon ändå sover så på förskolan så kan det ju vara samma hemma. När hon sov där ute så la jag mig själv i sängen för att vila lite. Rätt som det var så hörde jag världens smäll utifrån altanen. "Nej har Jolie vaknat och ramlat ur vagnen?!" Var min första tanke..

Så jag for upp ur sängen och ut på altanen.. Men där ligger Jolie och sussar som ingenting! Tillslut ser jag denna lilla stackare på bordet :(


En fågel var det som hade flugit in i rutan och sen inte klarat sig :( fy va hemskt det kändes! Visste inte riktigt vad jag skulle göra med den.. Men sen när Andreas slutade jobbet så gick jag in med den i skogen och "begravde" den lite under snön. Kändes lite bättre än att bara lägga den där helt öppet..

Nej nu räcker det med hemskheter för idag! Imorgon ska Jolie vara hos mormor medan vi drar en tripp till Ullared! :) 

Min fina tjej

Sista dagen på förskolan för denna veckan, sen tar vi helg! Lyckades få till en tofs med spänne på min lilla tjej idag, såå söt! :) har längtat efter att hennes hår ska ha blivit längre så man kan börja göra lite frisyrer.



Kort på systemkameran.

Lämningen idag var inte heller så rolig. Gosade länge med henne i famnen innan hon fick komma över till en fröken och sitta i knäet innan hon fick lunch. Storgrät och sträckte sig efter mamma :( känna hemskt att lämna när hon är så ledsen. Men jag stod och lyssnade i hallen en stund, så hon inte kunde se mig, men jag ändå hörde. Och visst går det över ganska snabbt, men det känns ju ändå i hjärtat.

Vi kom förresten överens, jag & Jolie's fröken, om att hon ska komma vid 11.00 istället för 11.30. Så hinner hon landa lite innan det är dags för lunch. Hoppas det blir bättre :) 

När Andreas hämtade Jolie vid 16.15 så sa de att hon hade ätit duktigt och att det hade gått relativt bra. Blir inte så detaljerad information när Andreas hämtar ;) haha men det är väl mamman som är så frågvis och vill veta i minsta lilla detalj vad som hänt..

Imorgon är vi lediga! Då blir det bara massa mys ❤️

När blir det lättare?

Haft en supermysig förmiddag med min lilla älskling. Även om jag otroligt dålig imorse och verkligen inte ville dra mig ur sängen vid 6.30... Men vi har målat lite, pusslat och lekt i sin tunnel :) hängt för det mesta i Jolie's rum. Mamman var dock aningen trött så vi la oss i storsängen en stund. Jag brukar annars inte låta Jolie använda min iPad alls mycket, men vid sånahär tillfällen är det perfekt!

Hon låg där som ett litet ljus och tittade på Tellitubbies :) pekade och skrattade men var ändå väldigt stillsam. När det började snöa i Tellitubbie-land så satte hon sig upp och pekade "nööö" :) hihi sötnos!


Men så vart det ju förskola idag igen vid 11.30. Lämningen igår vart ju inte jätterolig, och idag var det nog ännu värre. Fy va ont det gjorde i mammahjärtat! 💔 redan vid avklädning så började hon visa tendens till gråt. De andra barnen hade redan börjat äta sin lunch så jag kramades & pussades och sen satte henne i en matstol. Men hon ville verkligen inte :( försökte locka med en brödbit som var till soppan, så hon tog kanske en tugga och lugnade sig ytterst lite. Men så snart jag börjat frasen "mamma ska jobba, pappa kommer o hämtar dig sen..." Så kommer det stora krockodiltårar :( jag bara hör hur hon skriker när jag gick, trots att en fröken tog upp henne..

Fy jag hoppas det gick över snabbt och att hon fick i sig lite mat iallafall. I skrivande stund hoppas jag på att hon sover i sin vagn, det har inte varit några problem tidigare dagar så hoppas det gått bra idag med. Sen blir det att vara över mellanmålet idag för Jolie :) och vid strax efter 16 kommer Andreas o hämtar henne.

Mamman här hade svårt att hålla tillbaka tårarna på vägen hem... När blir det lättare? Jaja, nu ska jag sova bort denna sjukan tänkte jag! Tur jag har min lilla pälsboll här hemma iaf ❤️ utan han hade jag nog aldrig fixat detta! 

Sista inskolningsdagen

Då vart det inskolningsdag 5/5 idag. Samma tider som igår, 9-14 och hon skulle vara själv hela tiden. Med en sjuk mamma och något stressig, gnällig morgon så hade jag på känn att lämingen idag inte skulle bli så bra. Mycket riktigt. Tog av henne ytterkläderna och började liksom frasen "ha så roligt idag, nu ska mamma till jobbet..." Jolie gav mig största kramen men när jag sen släpper av lite så kramlar hon sig fast och jag bör upp henne. Pussas lite extra ❤️ och säger att "mamma kommer ju snart igen", medan en fröken tar över henne till sin famn. Då kommer de små tårarna och tjuten :( vinkar lite halvdant till mamma och sen går de iväg. Jag stannade kvar o lyssnade en stund och det hördes som det gick över ganska så snabbt, men klart att det skar i mammahjärtat. Kändes aningen tungt att gå bort till bilen efter det.

Men så kommer det nog att vara ett litet tag, upp&ner gångar. Endel lämningar går bättre än de andra. Tillslut så kommer hon springa in och inte ens ha tid att säga hejdå, haha ;)


Fick för övrigt en tid på Vårdcentralen idag. Kort sagt så har jag fått sjukskriva mig från jobbet resten av veckan, men på måndag ska jag vara fit for fight igen!!

Diezel stannade hos min syster under tiden och trots att jag är sjuk och hon totalt höggravid (bf idag tillochmed) så bara blev det att jag var där hela dagen. Så när jag hämtat Jolie igen så åkte vi tillbaka dit så kusinerna kunde busa, och vi mammor varvade om att vila oss ;) haha

Men hur gick sista dagen på inskolningen då? Jo det vart lite känsligt idag sa dom. Det gick över snabbt vid lämningen. Men snutten & nappen har fått vara till hands imellanåt och var det något annat barn som var lite för nära eller så, så brast det lite för henne. Så lite känsligt idag. Som igår så pillade hon i sig lite mat och somnade sen som en stock i vagnen. Lite mer än en timme idag med :) så det är bra! Överlycklig när mamma kom och hämtade idag ❤️

Nu får vi se hur första "riktiga" förskoledagen går imorgon. 11.30-16.15 både imon och torsdag ser schemat ut för henne. Sen ledig fredag :) så det blir papps som hämtar när han slutat jobbet, och lite sovmorgon tackar vi ju inte nej till! 

Inskolning 4/5

Fortfarande dålig mamma här. Beslutar mig för att förvarna jobbet att jag inte kommer imorgon (tisdag) för tror inte jag fixar det när jag mår som jag gör.

Men febern fick läggas lite åt sidan, för min lilla skrutta skulle idag lämnas på förskolan HELT själv hela dagen, naturligtvis inte själv så hon är det enda barnet, men utan mig då. Mellan 9-14 var det satt. Både idag och imon.

Kom dit och klädde av Jolie sina ytterkläder, och direkt skulle hon dra med mig in till målarrummet. Under tiden säger jag till henne att "mamma ska inte följa med dig idag, mamma ska jobba". Men nehepp, mamma skulle promt med. Och damen blev minsann lite tvär på mig så jag tog upp henne i famnen. Kramades & pussades ❤️ och sa återigen "mamma ska åka och jobba, du får fråga en fröken om de kan måla med dig". Samtidigt sträcker en fröken (vikarie dessutom) fram händerna mot Jolie och frågar om hon vill komma. Snällt hoppat hon över dit och så vinkar hon mamma hejdå och de går iväg för att måla. :) så duktig!! ❤️ då gick man därifrån med ett stolt hjärta kan jag lova. 


Kändes aningen konstigt att vara hemma så länge och det bara var den lurviga bebisen hemma! Men eftersom jag trots allt var sjuk så måste jag ärligt erkänna att det var ganska skönt att få ta det lite lugnt. Även om alla mina tankar gick åt Jolie & förskolan, hihi.

Klockan började närma sig 14 och det var dags att hämta hem min älskade lilla skatt ❤️ möter henne i dörren påklädd och hon hade vaknat för en stund sedan och suttit hos en fröken o vaknat till. Direkt slängde hon sig i min famn och sedan tog mitt finger och tyckte minsann att vi skulle gå hem nu ;) haha. Men det hade gått så bra hela dagen! De hade målat och lekt mycket i dockvrån. Börjat bli aningen grinig vid lunch men hon var såå trött. Pillade i sig lite mat och hade somnat supersmidigt i vagnen. Sov i lite mer än en timme :) och ja, sen kom jag ju.

Så det kunde verkligen inte gå bättre! Min duktiga tjej! ❤️

Feber & invägning

I lördags morse ringde klockan vid 06.40, då för ovanlighetens skull var det min klocka och inte Andreas. Dagspass på jobbet stod på schemat, både lördag och söndag. Kände redan då har tung jag var i hela huvudet, kroppen ville inte riktigt ta mig upp på mina villkor.. Men det vart bara o svepa i sig sin shake, dricka örtte och knapra lite alvedon & Ipren.

Iväg till jobbet och det gick till en början bra, helt som vanligt. Men framåt lunch och efter det så blev det bara segare & segare. Kort sagt: låg och frös, hackade tänder och skakade i sängen framåt kvällen. 39 graders feber - hej & välkommen!

Sjukskrev mig från jobbet o stannade hemma på söndagen. Blev inte mycket bättre.

Måndag kom och det var dags för invägning. Inte det lättaste att äta regelbundet (eller huvudtaget) när man är sjuk o mår dåligt. Men jag brast inte på sötsaker! Så jäkla stolt! Hur som helst. Vet inte om det till stor eller liten del har för febern o göra, men såhär ser mina resultat ut nu.

2 veckor med Herbalife:
-4,3kg
-4cm runt bysten
-5cm runt magen (över naveln)
-3cm runt lår

En annan häftig förändring! Det är att tidigare när jag har jobbat natt, så har jag alltid suttit o frusit. Burrat in mig i filtar och ändå var kall. Nu när jag har druckit örtteet innan jag åker iväg så har jag istället suttit och svettats! Alltså sitter jag där o förbränner ;) haha gött arbete man har! 

Inskolning 3/5

Tredje dagen på förskola för Jolie. Idag vart det lämna-själv-för-första-gången på schemat. Först en timmes bus. Hon ville läsa mycket böcker idag, tog fram nästan alla böcker som fanns i hyllan. Inte så värst mycket mer hann vi göra innan det var dags för lite fruktstund. När pluttan ätit upp sina vindruvor var det dags för mamman att "åka och jobba".


Sagt och gjort. Pussades & kramades på min lilla älskling innan jag berättade att mamma skulle jobba och att jag kom sen igen ❤️ var helt klart en speciell känsla att lämna så för första gången till hennes fröknar, även om det bara var för en timme. Jag fick hänga i personalrummet sålänge.

Men Jolie sa ingenting, grät inte en endaste tår och inte heller behövdes napp eller snuttegos. Så hon var så himla duktig! Stolt mamma sen som hämtade henne efter en timme 😊 på måndag och tisdag är det tänkt att jag ska lämna henne hela dagen, alltså mellan 9-14. Då ska hon få leka både inne & ute, även äta lunch & sova där. Så det ska bli himla spännande! Men oxå något jobbigt... Intalar mig själv att det kommer gå så bra, och det gör det säkerligen!


Efter förskolan idag så åt vi lite lunch och sen tog vi med oss Diezel ut på en lååång promenad. Ner till stan för att träffa Marie & Saga, längesen nu! Där gick vi ett varv runt sjön och lite på stan. Sen hamnade vi hemma hos dom för lite bus. Så Andreas hämtade oss vid 16 när han slutade. Mysig men kall promenad på sammanlagt 7.5 km idag!

Inskolning 2/5

Andra dagen på förskolan gick som på räls! Lilla damen började prata och peka så fort vi kom in på gården och närmade oss byggnaden. Väl inne och c med alla kläder gick hon raka vägen in för att hämta ett pussel :)

Hon ville även vara mycket i målarrummet och först ville hon rita med kritor. Sen när hon såg de lite större barnen måla med målarfärg så ville hon testa på det med. Förklädet var dock lite läskigt så det fick bli utan, i hopp om att inte bli nedklabbad ;)


Men det gick väldigt bra! Hon var så försiktig. Och tjejen bredvid delade med sig av sina färger, så de byttes vid lite :) så snällt! Jolie tyckte det var jätteroligt att måla :)

Sen så har var hon ganska mycket i dockvrån/lilla köket. Bjöd mamma på te och kakor och byggde en koja med de stora barnen. Märks att hon är väldigt intresserad av de större barnen. Tittar och beaktar dom länge, och hon blir så himla glad när hon blir inbjuden till lek. De är så snälla mot Jolie och de andra mindre, så hjälpsamma & vill ta hand om. Det tycker jag är en stor fördel att Jolie har hamnat på en syskonavdelning, då hon säkerligen lär sig mycket av de äldre.

Sen när vi skulle gå hem så var det en liten tjej som minsann skulle stanna kvar, trots att hon var trött, haha. Så det var nog ett gott betyg! 

Imorgon blir det premiär för att lämna en stund. Blir spännande o se hur det går!

Den stora dagen!

Nu vart dagen här. Den som jag både fasat för och lite längtar efter. Dagen då Jolie börjar förskolan. Har det senaste känt en sån postiv energi om detta, så det var lite pirrigt och förväntansfullt när vi gick in dit idag.


Första inskolningsdagen idag då alltså. Både jag & Andreas var med. Vi kom dit och det var väl mest bara att låta Jolie inspektera och kika runt överallt. Och det var precis vad hon gjorde! Hon ville inte vara i vår famn, utan höll sig på golvet hela tiden, men ville ändå ta oss i hand när vi gick runt. Det var väl mest hon som drog runt på oss o skulle testa allt :)


Pussla med pappa var nog roligast :) hon förvånade även oss med att äta apelsin tillsammans med de andra barnen, något som hon annars brukar var skeptisk mot att äta. Men det slank ner :) så häftigt att se hur hon beter sig bland andra barn.

Något som är så himla bra på Jolie's förskola, det är att fönstrena går ända ner till golvet. Så där stod Jolie o tittade på när de stora barnen var ute o lekte i snön. De där utanför stod o kastade snö på rutan, mitt i hennes "ansikte", trodde först hon skulle bli rädd men det var superkul tyckte hon! Märks att hon är intresserad av vad de äldre barnen gör.

När första inskolningsdagen var över så dröjde det inte länge innan hon slocknade :) hihi. Eftermiddagen/kvällen spenderade vi hos mormor & alla hundarna. 

Föräldraträning

Igår vart det vägning igen, och det går framåt måste jag säga. Var väl ganska neutral när jag vägde mig för trodde inte det skulle ha hänt så mycket eftersom jag redan vägt mig efter 3 dagar. Men efter 1 vecka från start så ser det ur såhär:

-2,5kg
-4cm runt midjan
-3cm runt brösten
-2cm runt låren

Så det tar sig helt klart! Nu ska jag bara få in lite träning med så det sätter fart lite. Pga hostan så har jag inte velat köra för hårt men nu idag tänkte jag att jag testar lite på föräldrarträningen och det gick faktist över förväntan!


Jolie och hennes 6 månader yngre kompis Sally var "tvillingar" med sina lika mössor & overaller :) haha. De och de andra barnen körde hårt med sina mammor! Totalt 5,4 km promenad och tabata gick som på räls. 

Herbalife in my ♥

Som ni kanske vet så började jag med Herbalife i juni i somras. Jag gick ner dryga -1,5kg och tappade -4cm på magen på 1 månad. Men det var rätt dålig tidpunkt för mig, och jag gick väl inte riktigt in för det som jag borde ha gjort. Så jag började fuska. Och sen fuska lite mer, därefter orkade jag inte lägga mer tid eller pengar på något som "inte funkade". Självklart funkade det inte när man inte går in för det helhjärtat.. Men iallafall. Jag slutade helt i mitten på november ungefär. Under hela december har jag frossat precis allt. Mat, godis, chips, ostbågar, choklad, skärpmat, julmat x100 (känns det som) och ja, you name it!
 
Jag mådde tillslut dåligt. Jag kunde inte se mig i spegeln längre. Fet. Äcklig. Padda. Vem ville vara tillsammans med mig? Vem ville ha mig som mamma? När jag såg ut sådär? Usch! Jag vågade inte ställa mig på vågen för jag visste att jag hade flugit upp i vikt.. Jag kände mig orkeslös, magen var kass och jag var konstant hungrig, sötsugen. Jag-mådde-inte-bra.
 
Nu har jag tagit steget. Igen.
 
Den här gången vill jag satsa allt! Gå in för detta på 150% och jag SKA fixa det! Jag har ett helt underbart team i Herbalife, utan dom hade jag aldrig funnit styrkan igen. Ni är GULD! ♥
 
 
Så i måndags ställde jag mig på vågen igen. Kände skammen i kroppen, men oxå peppet. Bet i det sura äpplet och gjorde en ny kroppsscanning och jag bara skämdes ännu mer. Men nu j*vlar så ska jag bort från de siffrorna och aldrig mer komma dit igen!! Och vad har hänt än så länge?
 
Jo, jag har på 3 dagar blivit direkt piggare, min mage har börjat rätta till sig, jag är inte längre lika hungrig hela tiden och sötsugen börjar sakta men säkert försvinna. Och då är det än så länge bara 3 dagar. Men det som är ÄNNU häftigare, det är resultaten!!
 
TRE dagar med Herbalife så är mina reslutat hittills:
-2,2 kilo (totalt chokad, var tvungen att väga mig tre gånger för att ens tro det var sant..)
-3cm runt bysten (också, vad hände där liksom?..)
-2cm runt magen
-1cm runt låret och 0 runt armen.
 
 
 
Helt otroligt! Det har alltså hänt mer på 3 dagar denna gången, än vad det gjorde på 1 månad sist. Jag har druckit SÅHÄÄÄR mycket vatten dessa dagen. Vatten fanns inte alls i min vardag innan, och nu dricker jag 2 liter om dagen. Så man får springa o kissa hela tiden, hihi. Men det betyder bara att all skit kommer ur kroppen, och det vill vi! Men hur som helst, nu blev detta ett långt inlägg. Men jag är SÅ glad att jag tog tag i detta seriöst nu och jag hoppas på stora förändringar framöver. Är det någon av er som undrar något, så tveka inte på att fråga! Jag vill mer än gärna hjälpa till!
 
Tillsammans går vi mot ett starkare & hälsosammare liv! 

Sliver

På nyår var tanken först att vi skulle ha Jolie hos sin farmor, och vi i vår tur hamna på någon fest. Men vi hittade ingen, jag ville inte att det bara skulle bli något huxflux och att man sen sitter där o har tråkigt. Det skulle liksom vara "värt" att vara ifrån Jolie. Men det blev ju som sagt väldigt lyckat hos Saga & hennes fina föräldrar istället :)
 
Så vi tog vårt tillfälle i fredags istället :) Jolie spenderade sin dag/kväll/natt hos sin mormor&morfar. Vi och några till hade förfest hos oss och sen tog vi en taxibuss till Jönköping för utång. Sååå roligt! Och vad jag har dansat! Jag som fullkomligt älskar att dansa, jag var på varenda disco som fanns när jag var mindre, haha. Så jag hade jätteroligt!
 

Det var så härligt att vara tillsammans med min älskade Andreas en hel kväll, bara vara flickvän & pojkvän och ro om varandra. Underbart! ♥ och tillsammans med fint umgänge med, kunde inte blivit bättre!
 
Var hemma ganska sent så vi sov aningen länge. Men framåt 13 när vi vaknat till oså så var vi hos vår lilla skatt igen ♥ nattningen och hela natten hade gått suveränt bra. Och dagen efter med förstås. Hon älskar att vara hos sin mormor&morfar, och jag tvekar inte en sekund att de älskar att ha henne där med :) Lycka i mammahjärtat!

Sista julklappen

Utav min farmor, farfar och gammelmormor, så fick Jolie ett presentkort från Ikea i julklapp. Meningen var att hon skulle få bord&stolar till sitt rum, men det fanns inget bord i lager när farmor skulle handla det. Så det fick bli ett presentkort så kunde vi ju köpa det när det kommit in. 
 
Sagt och gjort.
 
Trodde vi.. När jag länge kollat lagerstatus och det inte funnits inne förutom i närmas Älmshult, så åkte vi ändå till Ikea i Jönköping, för att se om inte de kunde hjälpa oss. Nä självklart inte.. Men väl där fick jag ett nummer till kundtjänst i Älmshult och fick prata med en jättetrevlig tjej och gjorde då en beställning av henne utav ett bord, och två stolar, som sedan skulle skickas hem till oss. Superenkelt! Man tycker ju liksom snubben vi frågade kunde hjälp oss med detta. Men nu löste det ju sig. Så där inne på lagret på Ikea med henne i luren, så fick jag ordernumret och kunde sedan betala i kassan när vi gick därifrån, Och paketen kom hem till oss. Igen, supersmidigt.
 
Sen kom det efterlängtade paketet, några dagar tidigare tillochmed - woho! Hade turen att lyckas montera ihop både bordet och stolarna medans Jolie sov sin middagslur, och ni kan ju ana en överraskad lycklig tjej sen när hon vaknade?! :)
 



Min lilla älskling bara älskar att klättra upp och ned för stolarna, sitta där med sina små te-koppar och plocka med de små virkade bakelserna jag gjort åt henne. Åh det är så gulligt ♥ Helt underbart att bara titta på henne när hon leker!
 
Så stort TACK igen för alla fina julklappar Jolie och vi har fått!

Stor liten tjej

Våran lilla skrutta älskar att klättra! Och ända sedan hon började krypa och kunna ställa sig emot saker, så har hon även velat klättra. Så den senaste tiden har vi börjat se tendens till att hon vill ta sig ur spjälsängen. Vilket inte är så bra! En liten knuff med ena benet så faller hon handlöst ur från ca 1 meters höjd.. Ajaj.


Så innan detta hann hända, så bestämde vi oss för att ta bort ena sidan på sängen och sätta dit en stödbräda så hon inte rullar ur. Så att hon kan ta sig ur sin säng på ett säkert sett, istället för att falla där uppifrån, så är den enda risken nu att hon rullar ur, men det är inte alls långt ner till golvet.
 


Det är visst någon mer som gillar Jolie's "nya" säng :) hihi. Diezel ligger numera ofta hos henne på nätterna. Burrar ihop sig vid fotändan och bara myser! Det är minsann inte alla som har levande gosedjur i sängen.
 
Men det har gått förvånadsvärt bra! Hon har aldrig trillat ur. Och vaknar hon på natten hinner jag oftast in till henne innan hon går upp. Några nätter har hon varit svårsövd om hon vaknat mitt i natten. Men det har nog inte med sidan att göra tror jag. På morgonen är det supermysigt att hon kan komma till oss, istället för att vi ska behöva gå upp o hämta henne. Så man hör henne tassla försiktigt genom garderoben och sen kommer upp o myser med oss innan vi kickar igång dagen ♥

Nyår 2014-2015

Vi firade in vårt nya år på absolut bästa sätt! Vi velade länge om vad vi skulle hitta på och det började bli lite försent för att styra upp något, så det väntades bli en hemmakväll hos svärföräldrarna med god mat oså. Men så blev det inte! Haha. Min kära vän Marie skrev sådär dagen innan, att deras gäster hade blivit sjuka så planerna blev lite omkullkastade. Så vi blev erbjudna att fira Nyår med dom, då de redan beställd exotisk planka från Ica. Själcklart sa vi JA!! :)
 
Så våran älskade Jolie fick fira sitt andra nyår tillsammans med sin bästa vän. Det är lycka!
 



Tjejerna busade heeela kvällen. Vi åt som sagt exotisk planka, och det var sååå gott! Efter maten blev det mer bus och även lite raketskjutande så barnen fick se lite innan sovdags. Saga tyckte det var jättespännande, men Jolie var något ledsen. Sen började vi på operation-söva-två-busiga-tjejer-i-samma-rum. Något knickigt, men tillslut gick det. De tyckte förstås det var så roligt att Jolie faktiskt skulle sova över :) hihi. Klockan hann väl bli 22 innan de slocknat, och när de väl gjort det så högg vi vuxna in på efterrätten. MUMS!
 




Kort sagt så hade vi en SUPERBRA kväll, 12-slag, och en bit in på det nya året 2015. Stort TACK! För att ni förgyllde vår afton! ♥
RSS 2.0