Bus på hög nivå!

Se så mina älsklingar busar! :D:D







Sedan spelade jag in när de busade med :)



Sedan kom Tibbe med och skulle vara med o busa!





Sen snodde Portly benet för Rambo och det tyckte ju verken ha eller Tibbe om ;p men ingen av dom vågade ta ifrån honom det :p hahah





Känns inte som att benet är för stort? Nej inte alls, han har det fortfarande o kämpar med! haha :p

Inte piggelin..

Nej, idag mår jag inte bra. Kan vara för Emelie kom hit igår o va sjuk, och kanske smittats. Men det går väl ingen nöd på mig som inget jobb har.. Bad även min sambo att gå ut med Pysen idag, men ack så fel jag hade! "Nej det är försent nu" och så ligger han fortfarande kvar i sängen då klockan är 05.37 och han brukar liksom gå upp vid 6? ;s tycker det är så dåligt! Här går jag upp varje dag, utan att jag ska till jobb eller liknanande, för att gå ut med min hund. & han kan inte ens hjälpa mig EN endaste dag då jag inte mår bra?! Tycker det inte är mer bejärt..

Så jag fick traska ut. Men som tur är så får jag ju alltid gå o lägga mig igen :) skönt! Portly väckte mig vid halv 11 och tyckte att nu skulle vi gå upp. Först låg han o gosade och tvättade mina fingrar. Men sen var det bus! :D sötungen!



Idag ska vi åka ut till Rambo & Tibbe och busa hela dagen! Även att jag inte är så piggelin så hindrar inte det mig att gosa med mina favoriter Tripp, Trapp, Trull ♥ Mamma har APT så jag ska vara lite hundvakt åt alla små busarna. Dock så handlar det bara om kanske 3h men det är alltid kul att få spendera tid med dom!

Så nu tänkte jag värma lite mat och sedan bär det av mot mamma för en promenix med pojkarna innan hon åker :)

Diskmaskin???

Sitter här nu och funderar på om det är värt att köpa diskmaskin?? Vi hade som regel när vi flyttade ihop att den som lagar maten slipper att diska. Det gick bra till en början. Jag lagade maten & Andreas diskade. Men sen sket han i att diska så det blev högar av det, och så jag fick ta det för att det gick inte att laga mat annars! Sen så skötte han det ett tag igen. Men nu har han total-vägrat i säkert 2 veckor. & jag tänker inte diska för att han inte orkar? Har aldrig varit förtjust i att diska.. Och jag tycker inte det är mer än rätt att man ska få slippa när man har lagat maten. Hatar den fördelningen att kvinnan ska göra allt i huset!

Så, vad tycker ni? Är det värt att köpa diskmaskin så man slipper tjafset & man sparar tid?




Nu får jag väl ta o börja med maten. & sedan ta diskutionen om det blir köp av diskmaskin eller inte..

Bebis

Jag drömde inatt att jag var med barn! Åh vilken känsla det var! & jag som är så himla bebiskär blev ju ännu mer kär nu.. Jag längtar så himla mycket tills jag får vara med om detta mirakel! ♥ Få känna hur det växer där inne, hur små fingrar och tår rör sig. Känna hur det rör sig. Hur ett litet hjärta börjar slå. Att det faktiskt finns ett litet liv därinne! ♥ Jag längtar verkligen!



Ute regnar det, men det hindar inte oss för att ta en promenad! Så på med regnkapporna och bege sig :) därefter tänkte jag gå in till granngubben för att tjöta lite ;) det är alltså min farfar, för er som inte visste. Annars idag vet jag inte vad som händer. Är riktigt sugen på att fotografera, men är inte så lätt när det regnar ute :/ så får se om det blir här inne eller inte alls.

Inget jobb

Ja det är då konstigt att när jag inte jobbar, men endå sitter hemma framför datorn - ja då bloggar jag inte.. Konstigt! Idag har iallafall min syster Emelie varit här, hon fjäskar för min lilla bebis och köper massa saker till honom ;p så idag fick han ett gosedjur som nästan är större än han själv (a) haha.



Portly & Blobby :)



Stolt kille! :D



Sedan mys i soffan :)

Har även tränat på att ha honom ensam idag. Måste komma på knep för att han inte ska vara så ledsen :( Han börjar gnälla så fort jag lämnar dörren. Så nu provade jag en annan taktik. Jag satte galler så att han bara kunde vara i vardagsrummet, men han fortfarande såg mig. Så gick jag o bäddade sängen o lite. Han gnällde när jag gjorde det så jag ignorerade honom när jag skulle till köket. Tillslut så slutade han gnälla och då väntade jag i 30 sec och gick sedan o berömde med godis. Sedan gick jag tillbaka och han var fortfarande tyst! Så väntade 45 sec denna gången och gav sedan godis. Gjorde samma sak igen fast med 1 min och han var så duktig!

Tillslut så såg jag honom lägga sig ner, och när han legat där en bra stund så fick han massa beröm och så fick han komma ut till mig :) Efter det så gjorde jag tvärt om. Att jag var i vardagsrummet och han i hallen. Så först så attackerade han Blobby och busade o hade sig. Men sedan så gnällde han lite. Men tillslut så la han sig :) och då fick han komma in :)

Så det ska jag nog forsätta med :) får hoppas att min lilla älskling klarar vara själv snart utan att vara ledsen!

Nu ska jag ta mig ett varmt bad :) ännu en träning för Portly att vara ifrån mig även att Andreas är hemma. Hörs kanske imorgon (;

Kyckling tortilla

2 st kycklingfiléer
1 röd paprika
1 grön paprika
½ gul lök
1½ burk creme fraiche naturell
1 burk creme fraiche chili paprika
1 påse Fajita krydda
1 dl vatten
Tortillabröd
Riven ost

Tina kycklingen. Under tiden hackar du paprikorna och löken till små tärningar.
Skär kycklingen i bitar och stek den i en stekpanna. När de är genomstekta lägger du i paprikan och löken tillsammans med kycklingen. Stek tills det mjuknar.
Häll i kryddan och blanda så att det fördelas överallt. Häll i 1 dl vatten och låt koka tills vattnet absorberats.

Blanda 1½ vanlig creme fraiche med 1 paprika chili creme fraiche. Häll sedan i kycklingen och blanda noga.
Lägg tortillabröden på bakplåtspapper och lägg på den mängd du önskar av kycklingsmeten. Toppa med lite riven ost ovanpå.

In i ugnen på 200 grader tills osten har smält.


Bild lånad från Google.se

Smaklig måltid!

Sista natten

Då sitter man här. Jobbar sista natten hos denna underbara familj. Väldigt tråkigt :/ och vad jag räknat ut så kommer jag ju inte få fortsätta.. Jag som trivdes så bra! Men i vilket fall så har denna natten gått bra, den lilla del av den som gått. Inga olyckor än så länge, så peppar peppar att natten fortsätter så!! (Men självklart för att jag skrev så så kom det ju :/ ..)

Idag var Clara hos mig, jag & Portly tog oss en promenad och mötte henne vid gamla stjärnhallen :) Sedan bar det av hem till mig. Från början var det tänkt vi skulle göra negerbollar, men så hade jag ju självklar inget pärlsocker, eller något annat som man kan ha på. Så vi bestämde oss för att göra microcola istället :) blev väldigt lyckat! Dock väldigt farligt! Sedan satt vi bara o pratade om allt möjligt och hade allmänt trevligt! :) det måste vi göra om ♥



Sedan var det dags för lilla hemmafrun att laga mat. Gjorde kyckling tortilla som jag brukar kalla det. Riktigt gott! Kanske kan ge mig tid till att skriva ner recept här eftersom jag har en hel natt framför mig. Efter maten gick vi en skogspromenad med Portly :) lite läskiga möten med andra hundar, men han är på god väg! Sedan bara mys & jag lyckades ju självklart somna stenhårt! Så var rätt seg innan jag kom hit.

Vaknade även imorse o kände mig sjuk /: så är väl något på gång tror jag.. Usch & fy!

Lönen

Lönen som kommer på torsdag & fredag sitter inte fel alls! Dessa höga siffror är efterlängtade som attan! Känns bra att ha jobbat som en tok hela juli månad :)



Idag blir det att städa lite tror jag.. Min man sköter ju inte sin enda lilla syssla - att diska! Så jag åker ju på det varje gång. Imorgon kommer Clara och på onsdag kommer min kusin Louise, & då vill man ju inte att det ska se ut som hej-kom-och-hjälp-mig här!

Min lilla buspojke springer runt här i lägenheten och busar med allt som går att busa med :D haha. Vi har även fått höra honom skälla lite med. När jag kom hem från jobbet igår på morgonen så skällde han ;p och lite när Andreas kom hem från att ha handlat igår. Men det är typ bara två gånger sen tyckte han det var okej.

Men nu ska jag straxt gå en liten promenix med Portly :)

Syster 21 år!

Grattis kära storasyster Emelie som fyller 21 år idag!



Denna bilden är tagen på min student! Första bilden var Emelie med, och jag sitter som ett fån, men nästa bild är det tvärt om :p haha. Men nu är det Emelies dag så tog den där hon var med på'at ;)

Men när jag väl tittar på bilden, fasen vad jag saknar studenten!!! ;o helt sjukt vad tiden går..

Jobbet

Då har man landat på jobbet och gosat ner sig i fotöljen med datorn. Numera kan man ju inte sitta i vardagsrummet, säkrare att vara nära till hands ifall det händer något :) dock hade jag gärna varit hemma inatt.. Sov inte mer än 3,5h imorse när jag kom hem. & sen typ 1h innan jag åkte hit. Så får väl se hur det blir med att vara vaken!

Idag var min prins Portly ute hos pojkarna i Fredriksdal och hälsade på! Var lite smått nervös för detta möte, men det gick förvånansvärt bra! Tibbe var jättejobbig och skulle skälla o ha sig, men lille Portly sa till honom :) så fick höra han skälla för första gången idag. Men med Rambo gick det bra :) de har ju samma lynne eller vad man nu kallar det :p Efter att de fått hälsa och nosa på varandra en bra stund så gick vi en promenad allesammans. Och lillkillen tyckte det var jätteroligt :) Synd bara att jag inte hade med mig min kamera. Men tog några bilder med min mobil, men det blir ju självklart inte lika bra. Men iaf :)



Min fina prins hos Rambo & Tibbe :)



Alla mina pojkar :) hihi.

& nu bara för jag skrev om det här i början av inläggen, så ja, då händer olyckan igen. Varje gång jag varit här nu.. Får hoppas det blir lugnt resten av natten!

Trött?

Ja, jo, jag är trött!

Jag had gjort mycket för att kunna komma hem till sängen nu! Men bara 5h kvar sen sitter jag i bilen påväg hem till mina två älsklingar! ♥ Jag längtar så!



Tittade just på High School Musical 2. Sett den så många gånger, men den är lika bra endå ;p och klockan är bara 02.39.. Mm, vill sova! Funderar på om man inte skulle ta o dra igång en till film. Då har ju klockan rullat fram till 04 åtminstonde.. Fast vet inte om det går mycket fortare av att klockan blir 4 endå, det är ju fortfarande 3,5h kvar då. Gosh!

Får se hur jag gör. På ett eller annat sett måste jag ju ta mig igenom natten! & så är det en till imorgon.. phu :/

Mamma är stolt!

Jag var lite orolig för att min lille Portly skulle vara jätteledsen idag när mamma jobbar.. Men ack! Andreas skulle gå ut med honom i förrgår, men jag stannade kvar hemma. Då satte Portly på tvären och började gnälla. Idag var vi lite oroliga för att han inte skulle få honom att gå idag heller. Men fick veta att han varit jätteduktig! ♥ han hade bara gnällt lite, men en bra tag efter jag hade gått. & när de varit ute gick allt bra. Så han hade fått ett litet ben o tugga på :) Nu låg han o nanade under soffbordet när Andreas o Kim spelade :)

Nu är jag på jobbet. & det har redan hänt tråkigheter! Det brukar ju gå bra enda till morgonen! Varför ska det alltid hända mig.. :/ aja, smällar man får ta. Hoppas det är lugnt resten av natten!

Helg?

Nej jag tar inte helg! Jag har haft min helg hela veckan nu :) så istället för att ta helg som alla andra gör så åker jag och jobbar inatt och imorgon natt :) kul o komma tillbaka efter en vecka! Ska jobba torsdag natt nästa vecka med. & jag hoppas med hela mitt hjärta att jag får fortsätta i september!!!! Har ju inte fått något på Handskeryd som jag sökte.. Och förmodligen inte på Brinell heller, eftersom de börjar på måndag..

På tal om det, fasen va skönt det är och känna att man slipper gå till skolan på måndag igen! Älska studenten och saknar den som fan! Min sommar har varit väldigt bra ♥ trots att jag har jobbat nästan varje helg, och över 100% några veckor. Men det är det värt! Och nästa vecka får jag belöning för det - lönen!

Igår var ju farmor här, och då bakade jag chokladmuffins :) och idag kommer mamma på besök med, så tur jag bakade ;)



Var även på rusta igår, själv så att Portly får lära sig att vara utan mig lite med. Bara vara själv med Andreas. Gick bra tycker jag, han gnällde och satt vid dörren och väntade på mig. Men tillslut så gick han o la sig. Men jag köpte iallafall en liten regnkappa till plutten som jag sa igår :) men den var för liten :/ men mamma är o byter den idag åt mig. Sen köpte jag en matta till balkongen. Så det satt vi o pysslade med igår, och Portly tyckte det var jättekul och vara med, och mattan var mysig med :)



Skulle egentligen haft en grå matta, men det fanns inte med dubbar under.. Men tycker inte att det blev så pjåkigt med grönt endå, eller vad tycker ni? Blir iallafall lite mer hemmatrevligt på balkongen nu istället för kall betonggolv :) Bakom mig där bilden togs står en grill med, men den är ju inte så märkvärdig ;p Vill ha upp blommor med! Men snart kommer det ju snö :( Så får vänta tills våren.

Nu ska jag snart gå ut med Portly :) sen kommer mamma. Så hörs senare, om inte annat inatt! ;D

Header

Har suttit o pillat lite med en ny header, vad tycks? :)

Nu snart kommer farmor, och jag har bakat muffins som jag ska bjuda på! ♥

Måste även säga att Portly fick träffa på ett par barn idag, såg att han blev skrajsen. Men de skulle ju promt vara på honom, men han tog det bra! & en utav barnen kom fram en gång till lite senare, och då var det inga problem. Så tror det bara var bra för lille Pysen :)

Finbesök :)

Idag kommer farmor på besök :) hon har inte varit här och sett lägenheten än. & hon vill ju självklart se lille Portly oxå! :D han blir mer och mer busig för varje dag! Idag så vara jag även nere med soporna och lämnade honom ensam i typ 3 minuter. För det är ju vad det tar o gå ner med dom. Jag passade på att spela in honom eftersom jag inte vet hur han blir när han är ensam. & det gick ungefär 1 min då han var helt knäpptyst och vara luktade lite. Sedan började han gnälla lite, men det var faktikst inte alls mycket! Det var liksom lite tyst, sen tog det kanske 4-5 sek innan han började igen. & vad glad han blev när jag kom tillbaka! :D lille sötunge:)

Snart ska vi ut o gå en sväng, men det regnar :/ inte roligt. Men man måste ut endå! Och jag har faktiskt tänkt köpa en liten regnkappa till honom:)



Är den inte söt? :) hihi.

Promenad

Idag följde farfar med ut på promenad med Portly :) och då passade vi på att ta lite bilder :)



och sen självklart mys i soffan :)





De små bilderna kan ni klicka på för att få större :)

Har en film från när han lekte för första gången igår med! Tänkte se om jag kunde få upp den här.. Vet inte riktigt hur man gjorde, var så längesen jag gjorde det.. Nu ligger min lilla prins o sover lite iaf :)

Lachlan Where Joy Resides

Ja det är så min lilla prins heter :) Men de kallade honom för Portly, ifrån en utterunge ur en saga. För oss blir det nog både Portly, men även Pysen. ♥

Jag tycker det gick bättre än förväntat igår! När vi kom dit så var han skakis från att ha åkt bil och varit hos vetrenären. Så när vi skulle åka därifrån så tvingades han ju åka bil igen, så han dreglade jättemycket, stackarn /: men jag tycker endå att det gick väldigt bra. Han kröp upp i mitt knä och låg där ett jättelång stund. Men sen när jag gick in på toa så hade han ställt sig upp och väntat på mig :)



Sen resten av vägen hem så sov han :) men när vi kom till parkeringen här hemma så kräktes han lite /: och sen var han skakis så bar upp han för alla trappor så fick han sitta i mitt knä en stund. Därefter bar jag ner honom på golvet, och mycket sakta men särkert trippade han runt och kikade lite försiktigt.

Men sen när han fick ett litet ben så blev han glad :) efter det så var han inte så försiktig längre utan gick runt överrallt. Sen precis innan vi skulle gå ut så kom det lite kiss här inne, men hann stoppa honom :) så vi gick ut och då kissade han klart. Efter ett tag, och då trodde väl jag att han var klar. Så gick upp igen, men då kom det en liten korv oxå.. Så tog en till promenad.

Natten har varit jättelugn, lille Pysen låg i våran säng, mellan oss hela natten :) Han fick syn på sig själv i speglen med, då började han morra lite. Men sa åt honom att det var han själv. Sen imorse när vi skulle gå ut så var han så trött så han ville inte gå ut ;p han la sig bara på rygg och ville gosa istället! Framsteg :) Men sen gick vi ut, och han var väldigt försiktig först, men efter att han kissat och jag berömt honom så blev han genast mycket säkrare och trippade på :)

Sen dess har vi sovit i sängen jag och lille plutten :) Han har legat på rygg och sovit nästan hela tiden. Så söt är han! Sen myste vi lite innan jag ringde pappa och pratade lite. & nu har vi varit ute på lite promenix igen. Bättre o gå ut flera gånger när han är liten :) Men vid 12 blir det matdax, och sedan promenad igen. Imorse när han fick mat, så blev han så glad! Han var nog hungrig stackarn.

Men nu ska jag se om plutten inte vill busa lite med mig. Försöka få honom att slappna av lite mer :)

Välkommen

Nu äntligen, kan jag avslöja vad som hänt!

Välkommen till familjen Portly! ♥



Kan berätta mer imorgon :)

Today is the day!

Idag! Äntligen!! ;D så jag har längtat!!

Men jag kommer faktiskt inte att avslöja det fören ikväll :) Nu ska jag och syster äta lite, sen ska vi iväg :*

Sista dagen

Idag är det sista dagen jag är på Hemtjänsten. Ska faktiskt bli skönt.. Gillar inte rikigt att gå upp på morgonen. Men däremot kommer jag sakna mina pensionärer :/ man är alltid så välkommen. Och jag har faktiskt fått några fina komplimanger idag när jag sagt att det är sista dagen.

"Det har varit så roligt att ha dig här, du är alltid så glad och postiv!"

"Då måste du vara omtyckt eftersom naturen gråter så idag.."

"Nej vad tråkigt, jag skulle ju haft något att ge dig, men det har jag tyvärr inte"

Så söta är dom :) har jobbat från 7.30-15 idag, och ska jobba kvällen med mellan 17-21. Så det kanske blir mer komplimanger under kvällen. Skönt och känna att man har varit uppskattad iallafall! Dock hade jag gärna varit hemma ikväll.. Menmen, man måste ju!

Imorgon händer det! ♥

Promenad

Nu har vi kommit hem från promenaden. Varit hemma i lite mer än en halvtimme och vi har hunnit sätta igång maten (: tar ju två timmar att rinna igenom nu när vi har på supersakta för att slippa spya :/ han ska nog få pencellin, den lille plutten.

Vädret höll sig uppe, var riktigt, riktigt varmt ett tag! Men sen började det blåsa och man såg hur molnen började bli mörka. Men det har nog blåst bort eftersom jag har inte sett att det regnat någon nu iaf. Skönt det! Men det kommer la om 2h då jag ska åka hem, naturligtvis!

Nu ska jag nog sitta o glo på tv en stund. Får se ifall den lille somnar en stund senare med :)

Lääängtar!! :D:D

Har lämnat besked om att jag bestämt mig - så nu längtar jag som tusan till måndag!!! :D:D:D:D:D Hoppas verkligen allt går som tänkt, så jag slipper vänta till tisdag ;p hihi. Kommer bli underbart! ♥



Just nu sitter jag på jobbet, de ringde från Lotsen idag om att de behöve vikarie 7.30-16.30, och det tackar man inte nej till :D Lillpojken äter just nu, jag är för den delen vrålhungrig! & eftersom han är halvt om halvt sjuk så måste man köra maten suuuupersakta.. Så är inte klart än på ett tag. Men därefter ska vi ta en promenad! & då blir det raka vägen till affären så lilla magen här blir glad även på mig :) Hann inte fixa med mig någon mat imorse.. Idag har vi iallafall badat, han tycker det är såå kul :) sitter o plaskar :)

Imorgon blir det jobb på Hemtjänsten, 7.30-15. Likaså söndag 7.30-15, 17-21. Så förhoppningsvis så går det fort till måndag :D Ikväll blir det nog att fortsätta se på Narnia. Vi började se den igårkväll, men vi båda blev så trött och var mer än 2/3 kvar av filmen. Så vi sa att vi skulle fortsätta idag istället. Blir ju inte vara uppe länge eftersom jag ska upp imorgon. Har även fått 3 nätter till som jag ska vara här denna månaden. Blev skitglad! Håller tummarna som attan för att få vara kvar! Mina chanser på Handskerydsskolan och Brinell är nog redan ute..

Nu ska jag sitta o titta på saker och fortsätta längta till måndag! :D

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från att ha varit på liten mini semester med enbart familjen :) Har saknat min älskling (a) men han kommer nog hem vilken minut som helst! Då ska vi äta lite maat, är jättehungrig! Jag har iallafall haft tre jättebra dagar med min familj. Känns bra, eftersom detta nog kom till att vara den allra sista gången bara VI 4 i familjen Gustafsson kommer att åka på semester tillsammans. Annars kommer det ju följa med pojkvänner och kanske tillochmed barnbarn :) Rambo och Tibbe var med oxå, såklart!



Under maten blir det att ta stora beslut. Jag har redan bestämt mig! Men måste ha klartecken av min kära sambo med (a) Det som kommer hända säger jag inte, men det kommer hända på måndag - och jag längtar som tusan!! Så hoppas att ni väntar med spänning ;)

Men nu är min älskling här så ska laga mat :) PUSS

Sommarlov

Ja nu är snart sommar"lovet" slut. Men för mig är det inget lov. Man ska inte tillbaka till skolan igen. Men det börjar få mig att tänka på studenten, fy tusan vad jag saknar det! Men samtidigt är det då fan att man inte ska höra ett knyst från någon, sedan den dagen. Att det liksom kan gå från sådan glädje tillsammans, till att aldrig mer höras av. Sånt suger. Visst, jag hade inte räknat med att denna person skulle höra av sig något till mig. Men man tycker då allt att det är konstigt. 

Men en sak är så säker, mitt liv kanske inte är så livfullt som ditt. Jag festar inte 2 ggr varje helg. Jag är inte singel och kan göra vafan jag vill. Jag bor inte hemma och lever på mamma och pappa. Jag har inte haft ett sommarlov och inte tjänat mina egna pengar.

Jag har iallafall ett liv! Jag har världens bästa pojkvän, jag förlovar mig hellre än strular runt. Jag har lägenhet som jag delar med den jag älskar. Jag tjänar mina egna pengar och försörjer mig själv. Jag behöver inte supa mig full för att ha roligt och se bra ut. Jag har roligt utan, och jag trivs lika bra i mina mjukisbyxor och osminkad. Jag kommer hellre någon vart i mitt liv än och stannar som barn!

Sooova

Phu.. Nu är jag sådär trött igen :/ så att det liksom kryper i benen och ögonen faller hela tiden. Fan med! Tror faktiskt jag har blivit mer slapp med att sova innan jag ska hit.. Egentligen tror jag att jag behöver sova till 5 ;s Har konstaterat sedan tidigare att jag behöver sova länge på natten. Så borde ju vara likadant när man sover på dagen!

Tycker det är gått så bra innan.. bajs med! Antingen är det så att jag har börjat slarva med sömnen, eller så är det helt enkelt så att jag börjar slappna av här på jobbet och då blir jag mer trött. Att jag liksom inte har lika mycket fokus.. Men inatt är sista natten :/ vet inte riktigt vad jag ska tycka.. Jag trivs jättebra! Men måste erkänna att det ska bli ganska skönt att få vara ledig! Men jag ska minsann prata med dom på lotsen om hur det blir!

Jaja, om 20 min ska jag värma lite mat. Därefter hoppas jag för guds skull att tiden går fortare!! Iallafall fram tills halv 6 ungefär..

Söt pojkvän

Igårnatt, då var det ju lördag. & Andreas lovade att han skulle sitta uppe med mig så länge som möjligt, för att hålla mig sällskap. Så vid ungefär 01.30 kommer han in på msn. Efter att ha tittat på en film med sin bror Kim. Han var redan då trött, men han skulle promt vara uppe.. Däremot var jag väldigt trött och var sugen på att öppna min efterlängtade ostbågepåse (a) så någon timma efter så loggade jag ut för att se film.

Trodde aldrig att han skulle va kvar när jag kom in igen. Men det var han. & han hade tydligen fått i sig några cider eller så.. Så ganska så pigg var han. Men sen mot 05.30 tiden. Så bestämde han sig för att gå och lägga sig.

Men när jag kom hem fick jag syn på detta..



En styck pojkvän snarkandes i soffan..



Med tvn i detta läget..



Lyset stod tänd på toan med toalocket uppfällt..



& tillochmed tvn i sovrummet stod på!

HAHA! Höll på att skratta ihjäl mig. Fråga mig inte varför tvn i sovrummet stod på.. Men han själv påstod att han var påväg att lägga sig, därför satte han på tvn här inne så att han skulle se något när han stängde av där ute. Men då måste han ha somnat på "vägen" xD

Ursäkta kvaliten på bilderna, men tog med min mobil..

Utan tv..

Jaha, då sitter man på jobbet och blev just av med tvn.. De var o snodde den o satte den i sitt sovrum för att kolla på en film. Jätteroligt här för mig som ska vara vaken hela natten! & utan tv är inte så lätt.. För oftast finns det ju inte så mycket vaket folk på datorn och se på filmer på datorn är ju inte heller det roligaste - för man har ju sett alla!! Dessutom så är det så förbannat tyst! Så att man nästan blir rädd. Brukar ju ha på tvn bara för att det liksom ska vara lite ljud när man sitter vid datorn. Så att det inte blir så alldeles tyst. & jag tror ju knappast de kommer tillbaka med tvn när de tittat klart..



Ja nu såg det ju inte riktigt ut såhär, men kändes nästan så..! Jag hoppas verkligen att Andreas kommer in på msn som han sa att han skulle! Kommer bli en alldeles för låååååång natt annars.. :( Jag som tog med mig ostbågar och cola bara för att ha till om det fanns något kul o se på tvn. Får hoppas jag hittar något spännande på datorn istället..

Jag kan ju alltid dra igenom High School Musical 1,2,3 ;) de filmerna går ju inte få nog av! Hihi

Regn

Det blev som jag trodde.. Regn! Jippie! Men som tur var så hann vi faktiskt gå i nästan 2h och har varit inne ett bra tag innan det började regna. Hade tänkt gå ut en stund till nu efter maten vid 14, men så blev det ju inte. Får vara här inne o mysa i soffan istället :)

Sen har jag pratat med både farfar och Emelie om att vi tänk skaffa hund, och vad de tycker jag ska säga till pappa osv. & de båda tycker det ska bli jätteroligt och är villiga att hjälpa till så gott det går. De tycker även att det är mitt liv, så jag får göra vad jag vill med det. Men att jag fortfarande ska rådfråga honom och varna honom, och det är ju klart. Jag kan ju inte bara komma hem med en hund helt plötsligt..

Men om det blir som tänkt och att jag får honom. Då tänkte jag att jag ska hämta honom måndagen i v33. Alltså den 15/8. För då är jag ledig i två veckor innan jag eventuellt har några stödagar på Hemtjänsten.. Och då hinner den lille känna sig hemma och trygg med mig. Dessutom har jag lång tid på mig att träna ensamheten innan jag lämnar honom i de ynka 3h när jag jobbar där. Förutsatt att jag inte får på Handskerydsskolan då.. Men känns inte som att jag får det /:



Men i vilket fall, nästa vecka tis-tors så ska jag åka till Oknö, som ligger mellan Mönsterrås och Timmernabben. Det kommer bara va familjen. Alltså mamma pappa jag o min syster, och självklart så ska Rambo o Tibbe med oxå :) Våra pojkvänner kommer att få stanna hemma, för de jobbar. Men kan vara skönt att bara vara familjen med för en gångs skull. Och skönt att få åka bort med ett tag tycker jag!

Men nu ska jag nog se vad det är på tv.. Slutar om 1,5h! Dock måste jag rusa till nästa ställe på en halvtimme.. Surt!

Jobbhelg!

Ja, som rubriken lyder så har jag just påbörjade en hejdundrande jobbhelg! Det kommer inte se ut mer än att jag kommer jobba, och sova (!) hela helgen! Just nu är jag hos busfröt, jobbar mellan 7.30-16.30 och därefter måste jag skynda mig som tusan till Hemtjänsten då jag börjar 17 och slutar 21. Så har bara en halvtimme imellan jobben.. Sen måste ju bums i säng när jag kommer hem ikväll, för ska upp igen till HT och jobba mellan 7.30-15. Och inte nog med det, jobbar natt både lördag och söndag. Så när jag kommer hem från HT imorgon vid 15 måste jag ju sova för att orka med natten. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med att äta ;p men det går väl an!



Såhär ser vädret ut idag.. Självklart så ska det regna vid den tiden vi tänkt vara ute! Han ska ha mat vid 10 och 14 så tänkte att vi skulle gå ut därimellan.. Men kanske hinner hem innan det börjar :) Eller så kommer det inte alls, det får vi hoppas på! Sen får vi se om det blir någon tupplur efter 14 målet, ja, inte för min del då - även om det hade varit skönt ;)

Får även hoppas att jag håller mig på de 3 PanPizzorna jag tog med mig ;p gjorde en macka med som jag kan äta ikväll.. Jaja, det här ska nog gå bra :) uppdaterar nog mer senare kanske :*

Just nu..

.. känner jag hur jag gäspar, sträcker på mig & gnuggar mig i ögonen. Jag längtar hem till min säng! <3 Tycker att det går bra att jobba natt, men den andra natten är alltid jobbigare än den första, tycker jag iaf. Var så att jag nästan slumrade innan, men jag klarade mig ;) Men bara ungefär 40 min kvar tills jag ska börja förbereda maten och medicinen till lilleman. Därefter brukar det gå ganska så fort :)

Men nu har iallafall halva veckan gått.. Denna veckan har varit helt sinnes! Den har hittills sett ut såhär:
Sön: 7.30-11.30 Hemtjänsten
Mån: 7.30-10.30 Hemtjänsten, 21.30-7.30 Lotsen
Tis: Sova, 21.30-7.30 Lotsen


Och fortsätter..
Ons: Sova, ledig (thank god!)
Tors: Skulle ha jobbat, men blev ledig - skönt!!
Fre: 7.30-16.30 Lotsen, 17-21 Hemtjänsten
Lör: 7.30-11.30 Hemtjänsten, 21.30-7.30 Lotsen
Sön: Sova, 21.30-7.30 Lotsen
Mån: Sova

Därefter så jobbar jag bara Fre, Lör, Sön på Hemtjänsten and thats it! .. Ja exakt, har inget mer sen. Suger lite. Så jag håller tummarna som attan för att jag får på Handskerydsskolan, för isåfall så får jag lite semester i 1,5 vecka innan jag börjar den 22.. ANNARS, blir det arbetslöhet igen! -.-

Tillökning

Jag har blivit helt otroligt kär i en liten pojke på blocket, alltså en hund. Jag älskar hundar! & jag älskar mina små bebisar som är hemma hos mina föräldrar. Ville så himla gärna ta med dom när jag flyttade hemifrån, men det gick ju inte eftersom de var ju vana vid att ha ett helt hus på sig..

Men iallafall, denna helt underbara lilla buspojken vill jag ha!!! :D:D

Tibetansk Spaniel

Han är lite mer än 6 månader, och söker ett kärleksfullt hem. Så varför inte komma hem till mig? :D Jag mejlade ägaren och frågade lite om den är rumsren, för det borde den vara efter ett halvår (!) och sedan om den har tränat mycket på att vara ensam en längre stund. För det är nämligen så, att om vi ska skaffa oss en hund, så krävs det nästan att den är rumsren och klarar sig själv ett bra tag. Eftersom annars måste Andreas ta ledigt i mer än 4 veckor, och det går inte. Och får jag jobb så funkar det inte heller..

Så det är helt perfekt om den redan är "klar" om man säger så! Frågade oxå hur den är med andra hundar, den måste ju gå ihop med mina pojkar där hemma :) eftersom de kommer att träffas mycket :D

Åh jag vill så himla gärna!!! :D men ägaren har inte svarat än, och det var ungefär ett dygn sen jag skickade.. Jag hoppas verkligen att den finns kvar, och att Andreas tillåter mig (a)

Livet är orättvist!

Fick just veta att en jag känner har varit med i en bilolycka och inte klarat sig.. :( helt ofattbart! Hon var i USA detta året som AuPair, och skulle om några månader komma hem. Killen som kört alldeles för fort klarade sig, men inte hon.. Troligtvis så sov hon. Usch, jag är helt mållös! Jag kände inte henne så väl, men vi gick i samma dansgrupp när vi dansade för några årsen. Man behöver inte känna en person så väl för att känna sorg. Jag tänker bara på hennes familj, och hennes vänner! Tänk hon har redan varit borta i mer än 10 månader, och nu är hon borta föralltid. :(

Jag vet inte vad jag ska säga.. Ger alla mina tankar till henne, hennes familj och vänner! Må du vila i frid! ♥

Haha!

Ja, jag har just suttit o läst igenom vad jag har skrivit nu de senaste inläggen, var av många är då jag har jobbat natt - haha, endel saker jag skrivit kommer jag inte ens ihåg att jag skrivit :p Dessutom så kan man ju egentligen undra hur man uttrycker sig när man är trött ..

Nu ska jag iallafall koka lite macaroner som jag kan ha med mig till jobbet inatt :) Så tråkigt att det bara är 4 nätter kvar! :( jag trivs så! Det är iaf det jag har fått än så länge.. Och om man tittar på hur de andra kommer jobba när de kommer hem från sin semester, så finns det inte tider till mig. Men kommer väl få vara vikarie iaf :)

Har även pratat med rektorn på Handskerydsskolan idag ;) De söker en elevassistent till särskolan, och jag sökte det direkt när det kom ut. Men tänkte att jag vill allt vara framåt, så tog kontakt med dom. Självklart så var de på semester just då. Så jag ringde idag igen, och då var han där. Jag sa att jag var väldigt intresserad och ville gärna komma och visa vem jag var. Han tyckte det var jätteroligt att jag visade intresse, men att han tyckte det var orättvist att boka möte med mig innan ansökningsdatumet har gått ut. & det är på torsdag.. Så jag hoppas verkligen att han tar in mig på intervju sen :D

Men nu måste jag koka macaroner, :p
RSS 2.0