STS Göteborg

Seminariumet i Göteborg vart allt annat än tråkigt! Vilken inspiration! Lärde mig mycket och jag satt o rös när jag hörde alla fantastiska resultat alla fått.



I lunchpausen blev det självfallet en Herbalife shake! Glada tjejer, haha.


I slutet fick alla nya distributör komma fram och få varsin knapp, av självaste Margareta Shock. Mäktigt! Jag fick även gå upp ytterligare en gång för att få en knapp för jag blivit Seniorkonsult.




Efter seminariet åt vi på buffé på en thairesturang, sen bar det av mot Nässjö igen. Superrolig och givande dag! Ångrar inte en sekund att jag följde med! :) 

Sista fredagen

Som rubriken lyder, nu är det sista fredagen i februari. Strax är även denna månad slut och mars börjar. Inte klokt vad tiden går snabbt! Även om jag vill ibland att det ska gå snabbare för jag har så mycket att se fram emot, så vill jag många gånger stanna tiden för att Jolie inte ska växa mer, hihi.

Min lilla stora tjej, galet vad stor du har blivit sedan du började förskolan! Ord ploppar upp lite närsom, det märks att hon förstår mycket mer vad vi säger nu än sedan en månad tillbaka. Och idag så stod hon o sjöng "Lilla snigel". Mitt hjärta smälter, så söt är hon! Så duktig! 


Bilden är tagen i förmiddags då Jolie ville mysa i soffan, strax därefter slocknade hon för en liten tupplur. Börjar nästan bli rutin för det nu innan hon åker till förskolan till 11. Men går man upp mellan 6-7 istället för 8-9 så blir man trött :) jag föredrar såklart när hon vaknar den sistnämnda tiden, men vi vinner mer tid med varandra om vi går upp tidigt ❤️ det där myset när hon fortfarande är trött är oslagbart!

Jolie började förskolan vid 11 idag som sagt. Jag tog en promenad med Diezel när jag lämnat hönan. Sen lunch och iväg till jobbet till 13.30. På korttids idag så jobbar 13.30-21.30 istället för start 16.30. Men det är riktigt roligt här så det gör inte mig något att det blir ett långt pass.

Får se om det blir lite tjuvkik på lets dance nu snart, mohaha. I övrigt laddar jag inför Göteborg imorgon!! Woho, riktigt taggad! 

Tabata

Idag har dagen gått i ett känns det som. Kom hem imorse, gick en runda med Diezel och sen bums i säng. Jag jobbade alltså inatt. Sov till klockan ringde vid 14.00 och upp, dricka shake o sen fara mot förskolan för att hämta Jolie. Snabba puckar!

Glad liten tjej fick jag med mig hem. Mellis och började förbereda lite med middagen. Sen när A kom hem så åkte jag nästan direkt till min nya arbetsplats för att få träffa familjen. Ja ni läste rätt. Jag har fått chansen att få börja arbeta hos ännu ett barn, så underbart roligt! Bredvidgången börjar på tisdag och det var superkul att få träffa lilla tjejen.

Väl hemma igen så tog vi en promenad med vovven hela familjen. Och sen raka vägen till nyhemsskolan för lite tabata! Riktigt gött!


Känns i kroppen nu vill jag lova, och värre blir det väl imon! Återigen, känns riktigt bra att komma igång och träna igen! Känns verkligen som att det sätter fart lite extra på kroppen och vikten. Spännande o se resultat framöver!

På lördag blir det Göteborg för utbildning inom Herbalife, ska bli SÅ kul! 

Kroppsscanning

När jag startade upp med Herbalife igen, efter ett uppehåll, så gjorde jag ännu en kroppsscanning. Då för 4:e gången, men eftersom jag kör på ny kula så räknar jag den som förstascanning.

Första gången var den 12 januari och idag, sex veckor senare, då ser resultaten ut såhär:

-6.7 kg total viktminskning
-4.5 kg av det är rent fett!
2.9% mindre fett i kroppen
2.1% mer vatten i kroppen
1.5 mindre bukfett


Jag är så sjukt nöjd! Och då måste jag framhäva att jag har bara ändrat om min kost till Herbalife, ingen träning! Eftersom jag varit sjuk & förkyld har jag inte haft möjlighet att träna. Men nu äntligen! Igår hann jag med ett pass på gymmet och idag blev det halvmilen promenad och tabata träning med härliga mammor! SÅ KUL! :)

Så skönt att vara igång igen! Blir spännande att se hur scanningen ser ut om någon månad igen om jag lyckats träna en hel del! Nu blir det lunch o sen tillbaka till lokalen

Nu är jag igång!

Aningen jobbig natt inatt.. Jolie hade ont i magen, gissar på hård i magen. Usch så det vart skrikattacker ett antal gånger inatt. Men tillslut efter många om & men så somnade hon och vi fick någorlunda sömn innan Andreas alla alarm började tjuta.

Hade väl hoppats på liiiite sovmorgon idag, men icke! Strax innan 7 vaknade en pigg lite skrutta. "Äta!" var det första hon sa, och det vart bara till att lyda, haha. Men det var minsann någon av oss som somnade i soffan sen, och inte vart det jag, även om jag hade hoppats på det!


När jag sen lämnat Jolie på förskolan och ätit lunch hemma med mannen, så åkte jag iväg till gymmet. Sååååå efterlängtat!! Jag har varit så arg på dessa förkylningar och sjukligheter som gjort att jag inte kunnat träna. Men nu så!!


30 min cardio blev det, körde intervaller mellan gång och löp och med backar. Svettigt ;) haha. Och sen lite styrka på det med. Mjukstart kan man väl säga. Herbalife shake efter det såklart! Bästa sättet att återhämta sig från träning så man får nya krafter!

Lite fix hemma sen iväg till jobbet. Ska snart äta mig en god protein-macka med ägg på :) så gott! Slutar vid 20.30 och då ska jag hem och göra veckans 24 fit veckoutmaning.

Härliga nyheter fick jag idag med! Men vad avslöjar jag inte än.. :) 

Kalastjej

Idag vart det 80 års kalas för Andreas mormor så vår lilla tös var extra fin med rosett idag :)


Längtar tills Jolie's hår blir ännu längre så man kan göra massa söta frisyrer, hihi. Någon som har tips på hur man kan göra så det växer fortare? Funderade på att toppa hennes hår lite, bara klippa ytterst ytterst lite i topparna så kanske det sätter fart på växandet. Testa skadar ju inte :) det är ju inget som direkt syns.

Ikväll for vi till Jönköping med Dennis för han skulle köpa en bil. Minst sagt krångligt, haha, men han är nöjd iaf och det är väl huvudsaken 👍

Knäckebröd

Dagen har vi spenderat hos mina föräldrar. Vi har en liten dotter som tjatar om "offa & mommo" ofta i veckorna, så hon var väldans glad att få komma dit och busa med alla vovvarna.

Nu har jag äntligen fått igång pappa med Herbalifes produkter och det ska bli så fantastiskt kul att få hjälpa och följa honom genom detta!

Hur som helst. Mamma, jag och Jolie bestämde oss för att göra eget knäckebröd. Sagt och gjort, första gången är alltid lika spännande o se ifall det blir bra. Den lilla hjälpredan däremot hade helt andra grejer för sig än att hjälpa till, haha!


Men det blev helt okej alltså! Godast var nog flingsaltet, haha men det blev som sagt helt okej.

Vi lagade sen middag tillsammans. Potatisgratäng, kyckling och sallad blev det, mums!

Nu sover Jolie för natten och vi ska köra igång "The Maze Runner", får se om den är så läskig som den känns på trailern.. Någon annan som har sett den?

Dagen är här!

Idag kom äntligen min stora kärlek hem! Men dagen började först med VIP frukost på H&M med min syster. Eftersom Jolie inte är hundra pigg än så fick hon vara hemma från förskolan även idag och hänga med oss på shopping istället. Hon vart himla snäll för att inte gilla vagnen numera ;)

Det blev lite köpt ändå. Och tror det eller ej, mamman här köpte till sig själv för en gångs skull! Händer ju aldrig! Behöver verkligen förnya garderoben så det var på tiden. Tänkte jag skulle ge mig på att köpa ett par byxor, och när jag står där i provrummet o ska prova, vad jag tror, min vanliga storlek - ja då vart de för stora!! Så jag får alltså gå ut o hämta ett par i storleken MINDRE! Så häftigt. Det har alltså faktiskt hänt något på dessa veckor med Herbalife.


Sen kunde jag såklart inte gå tomhänt från barnavdelningen. Tråkigt nog så fanns inte det jag fastnade för i Jolie's storlek. Så det får väl bli någon annan gång. Men dessa ubersöta hängslebyxor och en hårrossett fick komma med hem till lillskruttan :)


Sen började det närma sig kl 14 och det var äntligen dags att åka mot stationen för hämta upp papsen! Som vi längtat!


Jolie förstod inte riktigt vad jag menade med att vi skulle hämta pappa, men när hon fick syn på honom där på parrongen så utbrast hon "PAPPA!" och nästan slängde sig ut i luften för att få komma till honom. Hihi lycklig tjej! Och minst sagt lycklig mamma. 

Sista natten

Ville bara vända in och säga hej! Jolie har fortfarande hög feber om nätterna, gnällig och hängig om dagarna. Men trots att hon fått hänga med på mina ärenden, då hon själv varit hemma från förskolan, så har hon skött sig galant :) duktiga älskling!


Nu är det sista kvällen jag kryper ner ensam i sängen, så underbart att min man äntligen kommer hem imorgon! ❤️
Jag lyckades ta mig igenom hela veckan själv, även om Jolie är och varit sjuk hela tiden. Eloge till mig, haha! Men nu längtar jag till Andreas värme och att han ska fylla upp den tomma delen i sängen.

Pysselsugen

Min lilla skrutta är fortfarande dålig.. Gör ont i mig att inte kunna hjälpa henne eller ta över den onda. Hoppas det vänder snart!

Eftersom vi inte kunde gå på playdejt med Harry & Hampus idag som tänkt så fick mamman här pysselsug istället. Jolie fick ett påslakanset av sin mormor i julklapp, men det råkade vara till ett juniortäcke så jag har länge varit tveksam till hur jag skulle lösa det. För när Jolie får större säng så ska hon få en vuxensäng direkt och då får hon ett vuxentäcke, så juniortäcke känns bara onödigt.

Men idag fick jag en snilleblixt om att jag faktiskt kunde sy om påslakanet! Sagt och gjort. Var hos syster och hämtade hennes symaskin, mätte och nålade och sen vart det bara o köra igång!



Och det blev så himla bra!! Nästan lite stolt över mig själv, haha. Nu slipper jag känna att det aldrig kommer till användning :) så skönt! 

Sjukling

Första natten utan mannen i huset gick väl över förväntan, för min del iaf. Jag hade på radion lite tyst för att lättare somna, haha. Men tomt vart det i sängen!

För lillan däremot var det värre. Hon hade varit aningen gnällig hos mormor & morfar i helgen och på natten sen till måndagen så fick hon 39.6 graders feber :(

Så det blev en mysdag hemma.. Natten tills idag vart det närmare 40 grader igen :( så någon förskola idag blev det inte för Jolie. Usch så tråkigt!! Jag hade möte inplanerat och stackarn fick ju släpas med dit.. Hon slocknade under tiden jag klädde på henne innan vi skulle iväg, under tiden alltså, då är man inte pigg..


Hon sov sig igenom böket i och ur bilen och näst inpå hela mötet. Så jobbigt att se henne dålig..

Nu sover hon för natten, varm som en stekpanna :( och det är för tidigt för att ge tablett än.. Får se hur långe hon sover innan hon vill komma in till mig

En vecka utan dig

Ja nu har jag precis vinkat av min andra halva på stationen. Kändes hårt. Men det ska nog gå undan det här. A ska nämligen till Stockholm för utbildning en vecka, så han kommer inte hem fören på fredag igen. Vilket betyder att jag kommer vara tillfälligt ensamstående med barn, hund och hushåll. Men det ska nog gå bra.


Jag har tagit semester denna veckan för att slippa tänka på det med. Jag hade dagar jag var tvungen att ta ut med så det passade perfekt denna veckan. Har även fått lov att ha Jolie på förskolan trots min semester, hennes fröknar höll med om att en veckas uppehåll för henne var för länge. Så hon fick gärna komma ändå :)

I skrivande stund har jag kommit till mamma & pappa, där jag äntligen fått träffa min lilla älskling igen. Som ni vet så sov hon här inatt så vi fick ro om oss själva på alla hjärtans dag. Tycker även det var en mysig stund innan han skulle åka iväg till Stockholm. 

Hoppas veckan går snabbt nu!

Alla ❤️ dag

Alla hjärtans dag är inget vi direkt firar, men det känns som att det är en dag som är perfekt att tänka lite extra mycket på varandra. Även om vi älskar varandra precis lika mycket varje dag om året, så är det ju faktist så att det kommer mycket före nu när man är mamma & pappa och inte bara flickvän & pojkvän. Men nu tog vi tillfället.

Många gånger när man tänker sig att man ska ha barnvakt är när man ska iväg för att göra något, gå på bio, äta ute, gå på någon fest kanske. Men denna gången så stannade vi bara hemma. Jolie fick spendera natten och kommande dag tillsammans med sin mormor & morfar, både hon och dom vart överlyckliga!

Jag och min käraste, ja vi åt lyxig exotisk planka tillsammans och bara mös ❤️ pratade om allt kändes det som! Tog verkligen tid åt att bara prata och ro om varandra. Mycket uppskattat!



Riktigt gott! Var det gäller efterrätt så bakade jag aldrig sen faktiskt. Och det var väl tur det, för vi blev båda proppmätta av all kött och frukt!

Efter middagen gosade vi ner oss i soffan och tittade på film. Lucy blev det. Den som vi en gång skulle se på bio men jag lyckades boka fel dag.. Ja nu såg vi den iaf. Och visst var den bra, men jag tyckte nog den blev lite för överdriven mot sluten. Men det är en smaksak!

Det bästa (eller värsta) av denna kväll var att vi hade en hel natts sömn framför oss. Klart kändes det oerhört tomt utan verken en dotter som sov i sitt rum, eller vovven uppe i sängen. Men det var riktigt skönt att få sova. Jag vaknade några gånger men jag kände mig ändå utvilad på morgonen och det är inte ofta jag känner så. Jag vaknade dock redan vid 8.30 så någon jätte-sovmorgon blev det ju inte. Men det var helt klart en underbar kväll, för bara mig & min älskade ❤️

Snart helg

Vid 21.30 ikväll tar jag äntligen helg. Alltså om dryga 2 timmar. För första gången på, ja säkert flera år, har jag jobbat en hel vecka! I måndags sov jag förvisso, men det var ju för jag jobbade söndag-måndag natten. Sen har det varit arbete på förskola resten av veckan.

Idag vart jag på förskolan mellan 8.30-13, hämtade hem min lilla älskling. Vi lekte & myste så gått det gick. Sen bar det av till nästa jobb som började 16.30 och som jag började inlägget med, 21.30 tar jag helg.


Imorgon är det Alla ❤️ dag. Vi har beställt exotisk planka, hyrt film och tänkt bara vara, ro om varandra :) tänkte även jag skulle ta tillfället i akt att baka lite, lutar nog åt denna godingen här ovan! På över 1 månad har jag inte ett en enda smula "onyttigt", men imorgon ska jag unna mig det tillsammans med min käraste. Och även om jag nu väljer att tillåta mig äta något onyttigt, så tänker jag inte frossa som jag alltid tidigare gjort. 

Men jag ser fram emot morgondagen ❤️

Utelek

Arbetsdag 3 för mamman på förskola. Gillar det verkligen! Och man blir nog bortskämd när man hamnar på samma ställe flera dagar i rad när man är inskriven i vikarieförmedligen. Det är ju så att jag får lägga in min tillgängliga tid i ett schema, alltså de dagar jag har möjlighet att arbeta. Så får jag sms de dagar om det behövs vikare. Då får man vara snabb som attan med att svara JA, annars går det till någon annan. Först till kvarn, så att säga.

Men det jag skulle komma till var att det är ju så skönt att få vara på samma ställe några dagar. För första dagen är barnen alltid skeptiska när det kommer någon ny, såklart. Men det släpper redan dagen efter!

8.30-15.30 stod på schemat idag med så blev en "heldag" för Jolie på förskolan.


Här fann jag min lilla skatt när jag skulle hämta henne :) ute o lekte i snön med sina förskole kompisar. Såg så himla härligt ut och det syntes väl att Jolie tyckte det var superkul! Knappt så hon ville följa med hem sen, hihi.

I bilen hem babblade hon oavbrutet om "offa & mommo" så jag tror nog det är en liten fröken som saknar sina morföräldrar :) 

Så stolt!

Idag på morgonen när jag skulle lämna Jolie på förskolan så hände något, för mig, väldigt ovanligt. När vi kom in möttes vi av tre lite äldre tjejer som direkt började prata och busa med Jolie, hon sken då upp som en sol. Så efter jag klätt av henne ytterkläderna så börjar hon knata in helt självmant! Det behövdes alltså inte alls kommas upp i mammas famn!

Så under tiden jag pratade med hennes fröken och berättade bla att vi hade en annan vagn med oss, så gav jag henne lite halvdant en kram och puss. Men hon gick iväg helt själv och ville hjälpa fröken med att duka fram frukosten.

Helt klart den smidigaste lämningen hittills! Man blir alldeles varm i hjärtat av att det går så bra. ❤️


När jag hämtade henne sen så skulle hon promt bära sin ryggsäck själv. Mamman däremot tyckte inte det vart så roligt att hon släpade den... Så hon blev aningen arg på mig när jag tog ifrån henne den, haha. Liten dam med stark vilja, undra vem hon fått det ifrån...?

I skrivande stund sitter jag bredvid Jolie's säng och lyssnar på när hin sussar. Hon slocknade redan vid 19.20 idag. Det tar på krafterna att gå på förskolan :) 

Nytt vrålåk

Eftersom Jolie sover i vagn utomhus på sin förskola, och vi bor i ett helt annat område, så måste vi släpa med vår vagn varje gång hon ska till förskola.  Och det har vi snabbt upptäckt att det är aningen bökigt. Man vill ju gärna ha med den hem igen eftersom hon inte går varje dag. Dessutom sliter det mycket på vagnen att behöva fälla ihop den minst 4 gånger per dag...

Så min vän Marie kom som en räddare i nöden & sa att de hade en extravagn som vara stod. De hade ingen alls användning för den så vi fick gärna köpa den för en liten slant, vi som har mer nytta av den.

Så ikväll åkte jag för att hämta den, nu när jag fick veta att Jolie ska gå på förskolan varje dag denna veckan.



Det var helt klart ett kärt återseende av två bästa vänner ❤️ nu när vi alla jobbar och barnen går på förskola om vart annat så blir det lite längre imellan innan man kan ses. Så det vart mycket bus, och när vi skulle gå så kramades de och pussades massvis. Våra fina tjejer!


Och här är då vagnen! Perfekt att ha på förskolan. Tusen tack igen! 

Mer jobb

Första dagen på förskolan Domherren var bra! Vart på avdelningen med de stora barnen, alltså mellan 3-5 år. Barnen var snälla & hjälpte till att visa hur allting gick till där :) man blir aningen fascinerad över hur mycket så stora barn kan. Prata så himla duktigt, räkna och läsa, berättar massa saker. Ja det är ett helt annat ös än på min lilla 1,5 åring :)


Som rubriken lyder så fick jag mer jobb. De frågade om jag kunde jobba resten av veckan, så varför tacka nej? 8.30-15.30 på onsdag och torsdag, och på fredag 8.30-13.00. Så det blir dubbla pass för mig då eftersom jag har kvällen på mitt vanliga jobb med. Men därefter har jag semester så det är bara att passa på!

Lämningen på förskolan idag gick förresten himla bra. Inga tårar och behövdes bara en kort stund i mammas famn innan Jolie glatt hoppade över till frökens famn och sen vinkade till mamma :) skön känsla! ❤️

Diezel 3 år

Hipp hipp hurra för våran vovve idag! 

Idag för 3 årsen föddes den mest underbaraste & sötaste lille hund. Nämligen våran tibetanska spaniel Diezel :) 3 år, kan inte riktgt förstå detta. Han var 10 veckor när jag & min syster åkte till Herrljunga för att hämta honom, då alltså någon gång i maj har jag för mig. Att du funnits här med oss så länge. Jag bara älskar att du ska vara med oss många, många år till & berika våra liv ❤️


Imorgon ska jag vikariera på förskolan Domherren. Så Jolie ska få vara på förskolan mellan 7.30-13.30. Faktiskt första passet sedan jag gick med i vikarieförmedligen. Så det ska bli roligt! 

Slut på veckan

Ja, mitt senaste inlägg vart om att det var en ny vecka och nu sitter jag här o skriver om att den är slut. Denna veckan har verkligen gått i ett! Så tänkte bara lite kort och snabbt sumera den.
 
Måndagen jobbade jag eftermiddag. Jolie vart på förskolan mellan 11-16.15 och det hade gått bra. Hon fick som sagt beröm för att ha ätit så duktigt :)
 
Tisdagen spenderade jag tillsammans med min kära kusin ♥ Längesen vi sågs och vi har nog faktiskt inte umgåtts så sedan vi var små. Började dagen i lokalen för lite info om Herbalife, så underbart att kunna få hjälpa sina nära & kära till ett hälsosammare liv. Först pappa och nu min kusin. Hur som helst. Fortsatte dagen hemma hos mig och hon åkte inte fören 17 på eftermiddagen. Kort sagt mysig dag!
 
Onsdagen gjorde jag inte så mycket. La mig för att sova när Andreas kom hem från jobbet, och laddade upp för jobbnatt 1/3 denna veckan.
 
Torsdagen sov jag fram till 14, hämtade Jolie på förskolan som varit där sedan 6.30. Lill gumman hade somnat redan vid 11, inte konstigt när man vanligtvis brukar sova till minst 8 på morgonen och nu blivit väckt av pappa redan innan kl 6. Efter hon sovit hade hon inte velat äta.. Under veckan har hon blivit fruktansvärt hes och förkyld. Så det vart något hängigt på förskolan.
 
Fredagen sov jag igen efter jobbnatt 2/3. Gick upp lite tidigare för att hinna med en dusch innan hämtning av Jolie. Även den dagen somnat innan lunchen och sedan inte velat äta något. Men ändå gått helt okej under dagen. När jag hämtat Jolie åkte jag till min mamma och var där under eftermiddagen/kvällen. 
 
Lördagen (igår) kändes det inte som vi gjorde ett smack.. Städade lägenheten och handlade. Mycker mer än så gjorde vi inte. Åt köttgryta hos farmor/svärmor.
 

Idag har vi varit i Jönköping hela dagen. Lämnade först Diezel hos Dennis och tog en runda på A6 och lite andra affärer. Sen åkte vi till ICA Maxi för att handla lite, Jolie stod för storköpet idag :) hihi. Väl hos Dennis igen så lagade jag tacos medan han klippte Andreas hår. När vi kom hem sen slängde jag mig i sängen och A åkte för att tvätta bilen.
 
Nu har jag landat på jobbet, eller ja, det var ju ett tag sedan. Började 21.30 och slutar 7.30 imorgon. Blev visst inte så snabbt och kort inlägg. Men nu har jag sumerat vår vecka iallafall :)

Ny vecka

Hör och häpna, efter 3 veckor med Herbalife står nu vågen på -5 kilo! Helt ofattbart. Frustrationen av att inte kunna träna är dock skyhög! Ja det började ju med denna ihålliga hosta som började strax innan jul, alltså är jag inne på min 8:e vecka med hosta. Men visst, så länge jag inte känner mig påverkad och hängig av den så är det inga problem att träna. Men så självklart åkte jag på feber och skit förra helgen, svårt att gissa att det är föreskolebaciller när Jolie precis börjat inskolningen. Sjukskrivning från jobbet och blabla..
 
Tror ni jag kan träna än? NEJ!... Jag har fortfarnade ont i halsen och hostan vill såklart inte ge med sig. Låt-mig-bli-frisk! Men med Herbalife så går jag så fint ner i vikt ändå, och det är ju underbart! ♥
 

Men idag vart det dags för förskola för dottern och jobb för mamman. 11.00 var jag på Åkers förskola, och Jolie blev bara av att komma dit helt förstörd.. Så jag testade att följa med henne in för att få igång henne på lite lek innan jag gick. Som sagt, helt förstörd var hon och ville helst klättra upp i famnen på mig och klamra sig fast :( men efter ett tag så lugnade hon ner sig och började bli nyfiken på vad jag höll på med. Så det tog ändå inte så lång tid för henne att börja leka och slappna av. När jag väl sen tänkte gå så blev det lite gnälligt, så hon fick komma upp i famnen, en sista puss & kram och sen över till frökens famn. Något ledsen men inte på långa vägar som när vi kom dit. Sen stod hon i fönstret och vinkade mamma hejdå.
 
Det kändes faktiskt inte lika jobbigt att lämna henne när jag lyckats få henne lugn innan. 11.00-16.15 var hon där idag och när Andreas hämtade henne efter jobbet så hade Jolie fått beröm av att hon var så duktig på att äta. Så efter en sådan lämning hade det även resulterat i en bra dag. Lycklig mamma!
 
För mig vart det jobb 13-30-18.00 men det var en himla skön dag, gick snabbt faktiskt! 
RSS 2.0