Ostbågar

Lite mindre än 4h kvar.. Har tittat på It's complicated och ätit ostbågar nu. Får väl dra igång en till film. Hade det varit vardag hade det inte varit så långt kvar. Men nu på helgen så jobbar vi 12h istället för 10h. Men det är pengar! Så ska ej klaga. Vet inte riktigt vad jag ska välja för film denna gång bara. Känner att jag egentligen bara vill hem och sova.. Hade varit skönt. Har inte ätit min mat än, fläskfile och potatisgratäng - mums! Men eftersom jag ätit ostbågar nu så är jag inte hungrig som jag brukar vara vid denna tiden. Dock så har jag ju 4h på mig att bli hungrig. Så det slinker nog ner i magen innan jag åker hem för att sova :) hihi.

(och nu av en konstig anledning kan jag inte kopiera bilder från google som jag brukar göra.. - förmodligen för att jag har MacBook nu, och det inte funkar på dessa datorer? - men jag skulle iaf ha en bild på ostbågar här)


Nu var det klart

Ja då var allt stök klart.. Den stora delen av det iaf! Känns bra även att det är jobbigt..

Men inatt ska jag jobba igen :) underbart med 12h Goa pengar! Just nu försöker jag sova / vila lite - men det går inte så bra när man är hungrig och känner doften av maat!! Haha, hoppas det är klart snart :)

03.27

Sökte ett jobb nyss.. Som personlig assisten hos en 5 årig pojke. Tjänsten var på 75% och omfattade både dagar, kvällar, nätter och helger. Får se hur det går. Skulle så himla gärna vara här, och har goda chanser för att eventuellt för en tjänst på 40%. Så vem vet, kanske kan göra upp så det funkar att jobba på båda ställerna?

Ja, när man är arbetslös så måste man ju ständigt vara på vakt efter jobb. Så skulle jag få på det nya stället så får jag ju bara vara glad. Även att jag vill vara här! Men får nog ftf ha kvar mina helger om det inte funkar att ta båda.. Aja, får ta det när det kommer. Är bara så mycket tankar just nu. Så svårt o veta vad man ska göra med sitt liv!

Just nu så tittar jag på hitta nemo. Underbart tidsfördriv :) älskar barnfilmer, kanske inte har blivit så vuxen än? Haha, snart dags för svärmors mat :)

Landat

Nu har jag landat på jobbet :) lillkillen har somnat och får hoppas att han fortsätter så hela natten :) behövs sömn när man inte sovit något på hela dagen! Själv så somnade jag vid 6 innan.. & jag lyckas ju alltid somna så jäkla hårt när jag bara tänkt vila en stund! Så när det är dags att gå upp för att förbereda sig för jobbet - ja då är man helt död! Men på något vänster så känns det som det brukar hjälpa endå :) som tur är!

Men idag fick jag stressa.. Hatar att stressa. Jag hade satt klockan på 19.30, men klockan ringer inte?! Ja då har jag ju lyckats att glömma att slå på larmet, liksom bara ställt klockan, men glömt ställa igång det. Men vaknade 19.40 ungefär. Då borsta jag tänder och sånt. Upptäcker att jag måste köpa något att äta. & egentligen behövdes det tankas oxå. Men drog en chansning och hoppas för guds skull att jag kommer hem imorgon! Men lyckas komma ur lägenheten 19.55. Halvvägs ner för trapporna inser jag att jag glömt matlådan. Springer upp, hämtar den. Sen skyndar till bilen igen. Fort till ica för o köpa choklad och energdryck. Tappar såklart alla pengar på golvet så får springa efter dom då de rullar iväg skitlångt! Sen sätta igång hjärnan för att RÄKNA pengarna med, så jag har så det räcker. & jag som är sämst på matte!! Men som tur är har jag räknat rätt och skyndar mig iväg till bilen.

Klockan är då 20.13 - tänker att jag då fan kommer aldrig hinna! Tror nog jag aldrig kört så fort.. Men jag hann med nöde och näpe! Som tur var! Phu! Jag som alltid brukar vara för tidigt, kan ju inte komma och vara försen! Funkar ju inte så ;) haha

Ännu mer jobb

Fick just veta att jag ska jobba natten imorgon med, yeey! :D slutar om en 40 min ungefär :) då ska jag åka o hämta min lilla bebis som har busat med Rambo och Tibbe hela dagen :)

Stöket fortsätter..

Usch, saker överallt! & när det känns som man kommit en bra bit på vägen, ja då har man bara gjort en liten smula.. Skickade efter sladdar till min dator igår kväll. En miniadapter som blir till HDMI och en HDMI kabel då, så jag kan koppla datorn till tvn :) rätt gött och kunna göra det så man har större bild när man ser på film. Slipper dessutom ha en dvd som bara tar plats oxå! Men det är inte billigt må ni tro! Två små sladdar: 500 spänn ;o fattar inte.. Menmen.

Idag ska jag jobba igen, dock bara kväll :) men det är inte o klaga på! 16.30-20.30 är det som gäller! Tjejen jag vikade för i måndags är fortfarande sjuk. Får se om hon är frisk tills imorgon. Annars kanske jag får natten då oxå. Får se :)

Men tänkte iaf att jag skulle åka ut till mina föräldrar framåt 2 kanske, så pojkarna får busa :) sen tänkte jag lämna kvar lillplutten, så han slipper vara själv en stund innan Andreas kommer hem. Eftersom jag måste åka när han slutar. Så då får han vara o busa med de stora pojkarna istället :) roligare för honom!

Är tråkig o inte lägger ut bild idag.. Men har inget roligt att visa just nu.

Inte ensam

Jaa, klockan är 01.52 och lillkillen vill fortfarande inte sova. Tokskrattar och har sig ;) haha, trevligt för mig. Men blir nog en väldigt trött dag på dagis imorgon..

Ska försöka få honom att sova nu, om jag lyckas. Sen blir det att dra igång en film :) lite tidsfördriv är alltid bra.

Bara ca 4,5 h kvar innan jag får åka hem till mina pojkar där hemma! ♥

Test

Såg nu att de äntligen fixat en app för blogg.se!
Underbart! Nu kan man ju uppdatera lite oftare kanske, då man inte har dator tillgänglig :) woho!

Jobb!

Var ett tagsen nu.. jag vet! Men för tillfället så är det helt kaos i mitt liv! Är totalt helt upp & ner. & vet inte riktigt om jag ska skriva vad det beror på eller inte. Folk pratar så förbaskat! Ne, jag låter nog det vara. De som är nyfikna får väl antingen fortsätta vara nyfiken och dra egna slutsatser, eller helt enkelt fråga!

Men jag sitter iaf på jobbet just nu :) underbart att äntligen jobba en natt igen!
För tillfället jobbar jag bara var 3:e helg, lördag och söndag dagtid. Men blev förfrågad om att hoppa in inatt för en som var sjuk - och självklart gör jag det! Underbart att få prata ikapp de 3 veckor som blivit förlorade. Tur jag fick en natt så det slapp bli 6 veckor imellan!

Jobbade nu i helgen, men då var det hos pappan :) Fick då några väldigt positiva besked! Så hoppas hoppas! Håller tummar och tår så det gör ont, vill så himla gärna. Men det ser iallafall ljust ut :)

Bjuder på en bild på min lilla prins som blev 8 månader igår! ♥


Buse som har kommit i troståldern och biter på allt! ;p

Sista dagen

Jaha, då var det sista dagen här i Malmö. Imorgon kl 8.17 bär det av mot lilla Nässjö igen. Lite skönt på sitt sett, få komma hem till älsklingen igen :) Men tråkigt att inte kunna vara kvar här med Annie. Dock kommer hon hem den 12 igen ;)

Igår gick vi till den där festen. Hur mycket folk som helst i den lilla lokalen. Dock så tycker jag att endel är riktigt respektlösa! De kommer fram och hälsar på Portly, helt utan att fråga - och säger inte ett smack till mig? Hallå, det är jag om äger hunden?! Man går väl tex inte fram till en bil och liksom provsitter den osv utan att fråga? Tycker det är riktigt dåligt! Jamena, hunden kan faktiskt vara aggressiv, och då måste man ju fråga innan för att veta - annars får man ju skylla sig själv!

Men det var däremot många som frågade mig först innan de hälsade, och liksom frågade massa saker om honom och berömde (kan man säga så?) att han var jättefin och söt :) det uppskattas mycket, mycket mer än någon som bara går bra och klappar!

I vilket fall så stannade vi inte så länge.. Var rätt lamt. Så kom i säng hyfsat tidigt iaf. Vid kl 7 imorse väcker lille Portly mig för att gå ut :) så söt han är! Men han ville inte äta sin mat när vi kom in igen :( vet inte vad det beror på. Lämnade det framme, men han har ftf inte ätit.. Hoppas han äter sen!

Annie & Johan är o hämtar pizza nu, och fick veta att Malmö har inte kebabsås på sina pizzor.. Ytterst sällan. Så får se om det blir det eller vitlökssås (gott?) åter står att se! Aja, förmodligen hörs vi inte mer fören jag är hemma i Nässjö igen, så, take good care! ;*

So far

I torsdags tittade vi inprincip bara på film. Vi lagadade även Flygande Jacob som blev väldigt lyckat :)

Igår tittade vi oxå lite på film. Var och gick en sväng i en del av Malmö stad med Portly :) så köpte vi godis på Hemmakväll för att seda svulla till film :D haha asgott! Vid halv 5 kom Annies kompis Lena och vi gjorde våfflor, mums! Sen så började vi dricka lite smått, och tittade på Idol och åt chips :) Sedan under Idol kom en till tjej som hette Sara och framåt 9 snåret så om även Annies pojkvän Johan. Vi spelade spel och drickan fortsatte, och med mycket skratt!

Sedan bar det av mot en annan fest som var i en slags lokal här på våningen. Tog med mig Portly och han blev kvällens höjdpunkt, såklart :) men några bilder ifrån vår såkallade förfest hos Annie..




Haha, mig kan man ju klippa bort i hörnet, för jag var ju inte ens med på bilden ;p

Men iallafall.. Kom hem vid halv 2 kanske. Somnade och vaknade sedan av att Portly började skälla.. Sen hamnade jag & Johan i världens längsta konversation, medans Annie sov ;p Men Annie vaknade efter ett x antal timmar, och då skulle det ätas skagenröra macka och hit och dit. Sen så kletade Johan skagenröra i ansiktet på Annie, haha så jäkla kul! ;p & här blev resultatet ;)


Men sen så när klockan blev 6 på morgonen så gick jag ut med Portly och därefter så sov vi som grisar fram till 1- halv 2 ;) Nu står Annie och lagar god lasange till oss :) underbart! Sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)

Malmö

Nu är jag i Malmö, hos Annie och har precis vaknat från att ha sovit min första natt i hennes, ja, lite väl osköna soffa ;p så har lite ont i ryggen nu. Men det får gå :) Här kommer en bild från igår, när vi hade kommit fram



Men igår, gott folk, då hände det något som varit det roligaste jag varit med om på länge!! Jo det var såhär. Att min kära farfar var snäll och körde ner mig & Portly till stationen i Nässjö. Sen tänkte han att han även skulle vara snäll och hjälpa mig upp med väskan på tåget, eftersom jag var tvungen o bära Portly. Men jag & Portly fick mer sällskap.. Farfar hann inte av tåget innan de stängde och åkte iväg!! Hahahahahahha, jag tror nog aldrig jag har skrattat så i hela mitt liv! Haha, så det var inte mer med det utan han fick åka med till Alvesta, och sedan ta tåget hem igen! Jaa, gud vad vi skrattade! Men det var ju roligt med lite sällskap iaf :) och han ringde sen när han hade kommit hem till Nässjö igen, och det hade gått smidigt och bra :) som tur var! hahaha, men nu har vi ännu ett minne tillsammans!

Själva resan i sig gick bra, Portly var inte åksjuk eller något sådant. Men däremot skulle han visa sig kaxig mot de andra hundarna och skälla och ha sig. Så lite bökigt var det ju allt.. Fast efter ett tag när alla andra med hundar hade hoppat av så låg han bara o mös :)



På kvällen igår lagade vi Flygande Jacob och myste till filmer :) helt okej kväll! Idag vet jag inte vad som händer. Annie hade inställt i skolan så hon var ledig idag med. Så får se vad vi hittar på :) kanske ska testa på att ha med hund in på Galleria/klädaffärer ;)

Just nu

Sitter jag hemma hos mina föräldrar. Pojkarna har fått busa lite. Nu ligger de o vila och äter på ben :) Pratade med Andreas nu  o han var påväg hem.. som jag trodde så har han varit hos sin mamma. Men ska visst äta där idag, tur jag gillar hennes mat :) hihi

Morgon mys :)

I fredags hade vi lite fest här. Var trevligt :) men blev sent som vanligt. & igår så gick vi upp vid 10 för att lite senare åka till Ränneslätt o var där hela dagen. Men först blev det lite morgonmys :)


Efter vi varit på Ränneslätt så följde jag med hem till mamma & pappa för att busa lite. Senare så kom även Andreas ut dit och vi åt god mat :) Åkte hem vid halv 9. Sen var det nästan så jag däckade i sängen! Men det var skönt :)

Vid ungefär 10 idag så hör jag Andreas gå upp. & sedan säger att han ska åka en sväng "vi har ingen mjölk heller".. Så man förutser ju att han liksom bara åker o handlar? Nej han är fortfarande borta, och det går ju räkna ut med r*ven att han är hos sina föräldrar! Han är då aldrig hemma! Menmen.. det händer ju saker framöver med.
RSS 2.0