Landat

Nu har jag landat på jobbet :) lillkillen har somnat och får hoppas att han fortsätter så hela natten :) behövs sömn när man inte sovit något på hela dagen! Själv så somnade jag vid 6 innan.. & jag lyckas ju alltid somna så jäkla hårt när jag bara tänkt vila en stund! Så när det är dags att gå upp för att förbereda sig för jobbet - ja då är man helt död! Men på något vänster så känns det som det brukar hjälpa endå :) som tur är!

Men idag fick jag stressa.. Hatar att stressa. Jag hade satt klockan på 19.30, men klockan ringer inte?! Ja då har jag ju lyckats att glömma att slå på larmet, liksom bara ställt klockan, men glömt ställa igång det. Men vaknade 19.40 ungefär. Då borsta jag tänder och sånt. Upptäcker att jag måste köpa något att äta. & egentligen behövdes det tankas oxå. Men drog en chansning och hoppas för guds skull att jag kommer hem imorgon! Men lyckas komma ur lägenheten 19.55. Halvvägs ner för trapporna inser jag att jag glömt matlådan. Springer upp, hämtar den. Sen skyndar till bilen igen. Fort till ica för o köpa choklad och energdryck. Tappar såklart alla pengar på golvet så får springa efter dom då de rullar iväg skitlångt! Sen sätta igång hjärnan för att RÄKNA pengarna med, så jag har så det räcker. & jag som är sämst på matte!! Men som tur är har jag räknat rätt och skyndar mig iväg till bilen.

Klockan är då 20.13 - tänker att jag då fan kommer aldrig hinna! Tror nog jag aldrig kört så fort.. Men jag hann med nöde och näpe! Som tur var! Phu! Jag som alltid brukar vara för tidigt, kan ju inte komma och vara försen! Funkar ju inte så ;) haha


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0