Testa herbalife?

Jag har under några månader nu kört på Herbalifes goda shaker. Jag har blivit piggare, känner mig inte lika hungrig och jag får bra näring på köpet! Träningen har inte varit den bästa, jag tappar fokus och motivation lätt och därav har jag inte sett några större skillnader på vikt och mått.

Men att ta en shake till frukost istället för ingenting har räddat min vardag! Det är så smidigt, och gott dessutom. Mitt första mål behöver nu inte bli gårdagens kladdkaka eller ostbågar eller vad som nu fanns hemma. Jag har aldrig gillat frukost, därför aldrig lagt mig tid till att äta det - vilket är dagens viktigaste mål!


Nu ser min start på dagen ut såhär: shake, multivitaminer och örtte som gör mig ännu piggare! Likaså lunch har varit ett svårt mål för mig, inte brytt mig och ja, man "behöver" inte lunch när man hela tiden småäter. Nu löser jag det enkelt med ännu en shake.

Någon som vill ta del av denna underbara näring? Som hjälper dig gå ner i vikt, gå upp i vikt,eller bara hålla din vikt om du så vill. Hör av dig till mig om du vill veta mer! :)


Jag har nu äntligen fått hem mina hårvårdsprodukter från Herbalife. Det luktar ju såå gott!! Och känner redan efter en tvätt hur mitt hår börjar bli friskare :)

Som sagt, är du intresserad av något från herbalife så är det bara att fråga! Jag är iallafall nöjd och vill dela med mig av glädjen! :) 

Lekparkshäng

Dexter kom till oss för bus i lekparken här vid oss. Alltid lika kul när moster & kusin kommer och leker tycker Jolie :)



Efter vi varit på kyrkogården på kvällen och tänt ljus så åkte vi förbli Andreas som jobbade över. Nyfiken tjej som tittar vad pappa jobbar med :) 

Taco-kväll med fina vänner

Efter babysimmet blev jag & Andreas bjuda på taco hos Saga och hennes föräldrar. Flickorna älskar att plaska och de har så roligt efteråt i omklädningsrummet. Springer efter varann och letar hyss att göra, haha! Denna gången hade de ingen aning om att de skulle få leka hela kvällen!



Riktigt lyckad kväll! Vi har så otroligt fina vänner :) blev som sagt taco till middag, mums! Och glasstårta med nutella som efterrätt, ännu mer mums! Mycket bus och skratt hela kvällen :) nästa gång är det vi som bjuder! 

Hotellfrukost

Ja det kunde man nästan kalla det! Vi vart bjudna till Petra på frukost, jag, Marie och Tina. För ovanlighetens skull träffades vi på förmiddagen, när vi annars brukar ha playdejt efter lunch. Så Petra ställde till med riktig hotellfrukost, mums!


Barnen hade roligt som vanligt och Jolie slocknade direkt i bilen hem. Vanligtvis lyckas hon alltid vakna när man lyfter ur henne från bilen. Kan ibland gå att lägga henne i vagnen direkt och hon sover vidare. Men denna gången hade jag ingen vagn med mig. Hon sov vidare på min axel hela vägen in, jag la henne i sin säng med ytterkläder o allt, hon sover. Men så kände jag hur varm hon kommer bli av alla kläder, så jag öppnade upp, hon sover. Jag lyckades alltså ta av henne alla ytterkläder o hon sover vidare! Då är man trött! :)


När hon vakande sen hjälpte hon mamma att vispa pannkakssmet - stolt tjej! :) 

Kul på ÖF

Varje fredag, oftast varje, är jag & Jolie på öppna förskolan och träffar massa kompisar. Jolie tycker det är lika kul varenda gång och hänger gärna i dockvrån :) klättrar upp & ned på stolarna vid bordet och plockar med tallrikar och sånt vid spisen :)

Denna gunggrejen är oxå en väldig höjdare, allra helst när man kan gunga tillsammans!



Här gungar Jolie med sina kompisar Nemo & Saga :)

Redo för vintern

Nu är Jolie rustad inför vintern!



Overall från Lindex, mössa & vantar från H&M. Nu är det bara vinterkängorna som fattas. Som förmodligen kommer inköpas från skopunkten. Kikat ut ett par redan, bara ta med fröken o testa så det blir rätt storlek :) 

Ullared

Då vart den efterlängtade Ullareds resan gjord. I lördags tog vi oss dit. Och för en gångs skull så sa vi "denna gången åker vi inte så tidigt" just för att Jolie skulle få sova ut och äta frukost innan vi skjutsade henne till mina föräldrar. Tji fick vi.. Kl 11 ungefär vart vi framme, redan då ser vi hur en sjuk kö visar sig in till varuhuset. Andreas blir redan då förvannad och säger direkt att vi ska vända och åka hem. Det tyckte förstås inte jag.

Så först på jakt efter parkering, lönlöst. Så vi fick en lapp av en parkeringman som leder oss till en extra Parkängen ganska långt ifrån. Så det var bara att ställa sig där och sen gå tillbaka till gekås. Sen leta efter slutet på kön... Bara det tog ju säkert 20 minuter. Andreas vart fortfarande sur och tvär och ville minsann åka hem och aldrig mer komma dit.


I nästan 1.5 timme fick vi stå och köa in. Eller rättare sagt, jag! Andreas gick in i massa andra butiker under tiden och tur var väl det för jag behövde ju inte åka hem då :) haha. Totalt 1.2 km kö.

Men tillslut var vi äntligen inne! Tycker faktiskt inte det var så himla jobbigt med kön, det rullade på ganska snabbt och väl inne så var det inte mycket trängre än vad det brukar vara. Overall som vi var på jakt för åt Jolie fanns bara som minsta storlek 92. Så det var liten av en besvikelse. Annars är jag nöjd med dagens inköp!


Vid fikapausen vid 16 ungefär ringde jag hem och kollade läget hur det gick för mina föräldrar med Jolie. Hon var superglad hela tiden och så snäll så. Jag berättade om kön in och att de kunde räkna med att de skulle få natta henne. Men det var inga problem :)

Som jag sa innan så tyckte jag inte att kön in var så jobbig, men kön till kassan... Såååååå dryg!! Ont i fötter, trött och hungrig var man tvungen att stå där o köa till kassorna oxå. Äntligen var vi ute ur varuhuset vid 19 ungefär. Ringde hem ännu en gång och då beslutade vi tillsammans att Jolie skulle få sova klart där, att vi inte ens kom förbi, eftersom vi säkerligen skulle väcka henne när alla hundar skällde. Så vi åkte raka väga hem, med ett stopp på Max i Värnamo såklart ;) men raka vägen hem, kikade lite på vad vi köpt och sen hopp i säng.

Kl 8.30 vaknade jag med ett ryck och satte mig upp "vi måste hämta Jolie!!" Sa jag, och 2 minuter senare ringer pappa och säger att han stod o stekte amerikanska pannkakor. Så vi tog på oss och åkte dit :)


Nu var hela familjen komplett igen ❤️ Jolie hade haft en superbra allra första sleep-over hos sin mormor & morfar. Och de hade minsann busat massor :)

Bilder på inköpen kommer någon dag när jag orkar ;) 


Lycka i livet

Nu är mina jobbpass för denna veckan avslutade. Två vakennätter gjorda och de gick galant. Så skönt att jag kommit igång nu med jobbet, jag känner mig verkligen hemma där och önskar såå att jag får fortsätta jobba med denna Goa pojke i många år till!! Jag har verkligen det bästa jobbet. 

Hur som helst, när jag kom hem så fick jag inte sova. Det stod intervju på schemat. Jag har ansökt till vikarieförmedligen inom både barnomsorgen och handikappomsorgen på kommunen. Och nu var det chefen för förskolor & nattis som ville ha en intervju med mig. Detta verkade väldigt lovande och går allt som hoppats så kommer jag i januari få börja vikariera lite på förskolor. De tillfällen jag är tillgänglig förstås. Men mer om det när jag får mer svar. Det kändes iaf hur bra som helst! :)


Min lilla älskling sussade så sött när jag kom hem från jobbet, och vaknade inte fören jag kom genom dörren efter intervjun :) pluttis!

Jag slocknade och efter några timmars sömn vankades det middag ute med mina fina vänner Marie, Tina & Petra. Så mysigt att träffas utan barn oxå :) vi började med en drink hos Petra och sen bar det av mot Akropolis. Jag tog black and white, men som alltid så bytte jag ut oxfilén mot kyckling. Så kocken döpte om min rätt till chocken white istället :) haha!



Riktigt gott! Supermysig kväll verkligen! God mat med otroligt underbara tjejer, det är lycka det! ❤️ det pratades om allt & lite till, skrattades mycket och ja, det var en riktigt lyckad kväll med andra ord :)

Nu har jag säckat ihop i soffan, sminket är borttvättat och pyjamasen är på. Dröjer inte länge tills jag kryper ner i sängen tror jag. Imorgon är det dags för Ullared! Jolie bestämmer helt när vi ska gå upp, vill inte väcka henne i onödan. Men man måste ju förbereda sig att det kan bli tidigare än vanligt. Jolie får mysa med sin mormor & morfar under dagen, så får vi se om det blir under natten oxå :)

Godnatt & tack för underbar kväll! 


Smockfull vecka

Förra veckan, och denna veckan har (ochgår) i ett känns det som. Har 7 jobbpass på 2 veckor, vilket betyder typ jobba 2 pass, ledig en dag, jobba 3 pass, ledig en, osv.. Denna veckan är verkligen smockfull känns det som :) Måndag hade jag kvällspass. Igår vart det träning på förmiddagen och efter lunch åkte jag, Jolie & Diezel för att va hundvakt åt mammas hundar när hon var på möte. Lagade potatisgratäng och kyckling till pappsen när han kom hem :) Idag har jag varit iväg o handlat, vid 14 var det p-möte och nu sitter jag på jobbet. Nattpass idag, sova hela dagen imon, sen nattpass igen. Inte får lov att sova när jag kommer hem på fredag, då jag ska på intervju vid kl 8 :) får hoppas jag inte är sådär lagom mosig i huvudet. Men hoppas det går bra! Sen direkt i säng för att sova några timmar och på kvällen vankas Akropolis med fina mammor ♥ 
 
På lördag är det Ullared med mannen min som gäller!! Woho! Jolie ska spendera sin dag hos sin mormor & morfar. Tyckte det kändes bäst för oss alla om hon fick vara där. Slippa lång bilresa och "tråkigt" varuhus hela dagen, när man istället kan busa med alla vovvar :) Så behöver vi inte känna oss stressade heller, bara tänka på oss själva, vilket kan va skönt med :) Skulle det dra ut på tiden och vi inte hinner hem innan Jolie vill sova för natten, då kommer hon få sova där med. Så får vi se om även vi sover där eller om man ska ta chansen till en natt utan uppvak. Tål att tänkas på. Jag däremot kommer längta ihjäl mig efter min lilla älskling så det är högst troligt att jag nattar över i min gamla säng hos mamsen :) hihi.
 
Nu blire senaste från Instagram, följ @hejsandraa 
 
 
1. / Gungeligung hos mormor förra tisdagen.
2. / Långpromenaden på jobbet i lördags, 7.3 km resulterade i sjuk skoskav!
3. / Skoskaven tillät bara foppartofflor till jobbet i söndags, men det hindrade mig inte från att promenera 6 km till.
4. / Mums med mammas köttfärslimpa tyckte unga fröken i söndags :)
 
Inatt ska jag ägna tid till presenten åt lillkusinen i systers mage, gäller att va i god tid!

När man är bästisar ✨

Jag är så himla lyckligt lottad att ha hittat så fina vänner sedan jag blev mamma! ❤️ och Marie är en av dom. Det skiljer 3 dagar mellan hennes Saga & min Jolie, och de är så fina tillsammans! Det syns verkligen att de gillar varandra :) efter förra veckans babysim så var de hur gulliga som helst! De jagade varandra, skrattade och busade ute på parkeringen. Och det blev en hel del kramar & pussar oxå, hihi.


Så himla roligt att vi alla klickar så bra! Och jag hoppas verkligen att vi har många, många är tillsammans framöver. Att våra tjejer håller ihop trots olika skolor :) men det får vi allt se till! ✨


5 år tillsammans ❤️

Den 24 september var det 5 år sedan jag & min älskade blev vi ❤️ det är ofattbart hur snabbt tiden går! Och så mycket man varit med om tillsammans under dessa år. Inte trodde jag för 5 år sedan att vi skulle stå här o ha en 1 årig dotter tillsammans, vara förlovade & ha den mest finaste hunden. Jag är precis lika förälskad & lycklig nu som jag var då! 

Så i lördags (27/9) tänkte vi att vi skulle fira lite :) min mamma kom till oss för att mysa med Jolie & se till att hon kom i säng som hon skulle. Vi åkte till Jönköping, till Aqua Dinner där jag bokat bord. Första gången vi åt där, tänkte det kunde va kul att variera lite från jensens :) såå himla gott! Jag tog krämig pasta & kyckling och Andreas testade hjortytterfile. 




Till efterrätt tog jag chokladmousse, oxå såå himla gott! Så det var helt klart värt sina pengar!

Efter middagen strosade vi runt lite innan bion började. Hade bokat filmen "Lucy", men när vi skulle hämta ut de reserverade biljetterna så visar det sig att vi hade reserverat för gårdagen. Så det var bara att välja en annan film, då det bara fanns på första raden kvar. Det blev istället "Equilaiser" och vi hamnade allra längst upp i den stora salongen, det var rätt häftigt!


Klart man var lite besviken att vi inte kunde se den vi tänkt, men denna filmen var riktigt bra så det gjorde inget :)

När vi kom hem sen berättade mamma att det gått väldigt bra, lite gnäll oså innan hon somnade och att hon vaknat några gånger. Annars hade de busat massor och haft kul! Vi däremot fick det jobbiga.. Jolie vaknade sen efter ett tag i var helt förstörd. Dumma kindtänder!! Så det slutade med att hon fick sova mellan oss och det blev minimal med sömn kan jag säga.

Men det var helt klart en riktigt bra dejt med min älskade ❤️


VIP shopping

I torsdags (25/9) gav vi oss iväg tidigt för VIP shopping på H&M med syster/moster Emelie & Dexter! Härligt morgon med frukost från Elsies och några hundralappar fattigare. Men som tur var så vart det 20% på hela sortimentet + att jag hade en 50kr check. Så blev ju något billigare :)



Efter H&M åkte vi till Emelie och tog oss en titt på ÖB, där hittade jag fodrade stövlar till Jolie för enbart 88kr, som hittat! Och ja till förklaring av bilden kör ovan så fick kusinerna åka Emelie nyköpta syskonvagn, då megatältet till regnskydd jag har till min emmaljunga passade perfekt!..


Detta blev det inhandlat till Jolie iallafall. 5 st toppar och 3 par tjockare leggins, oså de fodrade gummistövlarna då :) jag är nöjd! 


Lyxlunch

- Har den senaste veckan försökt att lägga ut ett flertal inlägg, men appen i mobilen har laggat och har inte direkt haft tid att sitta vid datorn. Så nu kommer ett gäng inlägg från senaste tiden! -

Nu är verkligen hösten här! Påväg till träningen förra veckan så löste jag problemet med en skrikande tjej i vagnen - jag vände henne framåt! När vi sen gick hem igen så var allt så himla intressant så hon somnade med huvudet fram på bågen ;) haha så söt! Är så himla mysigt nu på hösten när alla filtar och plädar kommer fram.



I tisdags (23/9) vart vi bjudna på lunch hos Petra, dit även Marie & Tina kom. Mys! Vi fick en supergod kycklinggryta och potatisgrätäng med sallad till. Såå gott!! Efterrätten bestod av äppelkaka, vilket oxå var himla gott. Barnen lekte för fullt som vanligt och de hade värsta majskriget när vi åt, haha. 







Tack för en riktigt mysig dag tjejer! ❤️


RSS 2.0