Det går framåt!

Dagen idag började med att jag fick gå till A's jobb för att hämta min bilnyckel. Sen gå tillbaka och hämta bilen ;) haha, skönt med lite promenix tillsammans med Portly :) Därfter åkte jag till min syster för att hjälpa henne med att laga lite mat och för att sedan åka hem till mig för hon skulle va hundvakt. När jag är hos henne ringde det i min mobil och jag tror som vanligt att det bara är förskolor som vill att man ska ströjobba. Men när jag svarar så är det förskoleschefen för en förskola som jag sökt jobb hos. De sökte någon som kunde jobba 2,5-3 månader innan sommaren - och det passade ju mig eftersom jag redan har mycket jobb i sommar.

Men då säger hon att den tjänsten redan var tillsatt, men att hon däremot har en som ska sjukskriva sig i 3 veckor, och undrar då om jag är intresserad av att jobba de veckorna. Så jag tackar ja! Och det menas att jag kommer att börja jobba redan på tisdag, då jag sa att jag hade planerat in Ullared på måndag och det tog hon hänsyn till. Så det känns bra! Får hoppas att det känns lika bra när jag väl jobbar ;) Men det ska nog gå vägen!


Men i vilket fall, när vi kom hem så fick jag nästan dirket bege mig för att hämta upp en arbetskolega och åka till Lotsen för P-möte. Där fick jag klart för mig att hela sommaren verkar lovande, och eventuellt därefter också. Känns underbart! När jag kom hem skjutsade jag min syster til hennes jobb så hon inte kom försent. Och nu har jag precis ätit tacos med min sambo :) mums! Tänkte smälta maten lite och sen åka ut till mina föräldrar så Portly får busa lite med de andra pojkarna medans jag berättar the big news! Detta resulterar lite i att de kommer åka på att vara hundvakt ;) haha. Men det ska nog gå bra. Det är ju bara i några veckor :)

Ensamträning / Varmt i bil..

Vill börja med att berätta att jag var på gymmet igår, riktigt skön känsla! Känns i kroppen idag vill jag lova. Så mitt pass såg ut såhär:

Löpband: 8.0 km/h i 15 min, 6.0 km/h i 5 min.
Styrka: Rygg, skuldror, sidor, innelår, yttelår


Men nu till mitt 'ämne' för idag. Jag har sedan jag hämtade Portly haft probelm med att lämna honom ensam - helt omöjligt! Har provat alla möjliga sett men det känns inte som att jag lyckas. Han var ju 6 månader när han kom till oss. Och där han bodde innan så hade han massor med hundkompisar runtomkring sig, och hade förmodligen varit lämnad hela dagar tillsammans med dom.

Jag började ju självklart ensamträna nästan direkt, men så fort jag gick utanför dörren så började han gnälla. Även när jag bara liksom stängde dörren efter mig när jag var på toa så blev han 'ledsen'. När jag sedan började öka tiden och en gång var nere en snabbis på affären och skulle panta flaskor (vilket inte brukar ta så lång tid) så hör jag honom när jag kommer hem - fullkomligt ylar och skäller som en tok efter mig! Har därefter kortat på tiden, och blir det längre stunder så fick han då vara hos min farfar. När han var där var det likadant som när han var själv.. Helt hopplöst :(

När jag sedan flyttade hem och han bodde tillsammans med mammas två hundar, var det inga problem! Han kunde vara sån att han skällde lite när han hörde en bil för han trodde det var jag. Men aldrig så att han ylade. Men då hade han ju sina kompisar. Men nu bor vi ju i lägenhet igen.. Och jag tycker det började förvånadsvärt bra! Började om från början, bara någon minut och sedan öka. Bestämde mig efter ett tag, då det bara varit framgång, att ladda ner ett inspelningsprogram på datorn. Sagt och gjort & jag gav mig ut på en 10 min promenad själv. Gjorde ingen större deal av det när jag gick och när jag sedan kom tillbaka så lyssnade jag. Inte ett enda skall! Bara enstaka gnällningar ibland, och det är ju ingen fara för det hörs ju inte ut på samma sett som när han skäller. Yes, jag var på rätt väg! Trodde jag..

Fortsatte med detta och sedan bestämde jag o min sambo oss för att åka ner och handla lite fort, vilket skulle ta kanske 20 min. Spelade då in honom och när vi kom hem och lyssnade så hade han nästan konstant skällt efter oss! Vet inte vad jag ska göra längre.. Visst förstår jag att vi måste korta tiden, då det gick bra vid 10 min men inte vid 20.. Läste nyss att det handlar om att hunden är olycklig, och att man måste börja med korta stunder och misslyckas man ska man backa tillbaka. Vilket jag har gjort! Men ser ingen direkt framgång :/ för han klarar ju knappt att vara hos någon annan heller. Inte min svärmor eller knappt hos min syster. Den enda han klarar av att vara hos är hos mina föräldrar, där hans kompisar är..

Så vet inte riktigt hur jag ska lösa detta. Känns lite som att utrymmet för att ensamträna minskas med tiden då det uppstår mer jobb osv. Och det blir ju en aning jobbigt när man inte ens kan åka och handla på kanske en 30 min utan att han ska skälla och yla efter en.. I bilen går det skitbra att lämna honom, inte ett ljud, MEN, då kommer vi ju till detta:


Inte en klok människa lämnar en hund i bilen när det är varmt! Och detta gör ju att det förvärrar lite för mig med. Har ju varit jättesmidigt att ta med honom, lämna han i bilen och handla. Då har det ju inte varit några problem. Men jag tänker ju inte lämna honom i bilen nu när det börjar bli varmt!! Och jag tänker inte heller låta honom sitta fastkopplad utanför, aldrig livet! Vill inte riskera att han blir stulen. Man vet ju aldrig..

Ett alternativ jag alltid haft i åtanke är ju att skaffa en till hund.. Men det vill inte min pappa att jag ska, av olika skäl. Men det känns lite som att jag står still i ensamträningen.. Jag kommer liksom ingenstans :( NÅGON som har tips på vad man kan göra??! Känns som jag har slut på ideér, då jag testat väldigt många metoder!

Borrning

I helgen hämtade vi vårt nya soffbord och en överhylla som matchar tvbänken, eller nytt och nytt, fick köpa av syster. Så igår fick vi hjälp av Dennis att borra hål och sätta upp hyllan. Blev riktigt bra! Sen gjorde vi även nytt hål till min lampa i taket, den har länge hängt på fel plats och inte varit inkopplad. Men nu sitter den där den ska och lyser fint :)

Börjar äntligen kännas som att vi börjar bli klara med lägenheten nu :) Är dock endel kvar, men inte mycket :) Tar ju sin tid att få det precis som man vill. Så väntar ett tag till med bilder, vet att ni är nyfikna, men ni får vänta ett tag till. Det pratas om att jag och syster ska åka till Ullared på måndag med, så då blir det väl lite mer inredningsköp skulle jag tro :)

Nu ska jag försöka borsta min galna lilla hund & ikväll blir det bad för lillemannen, för det behövs!

Slut på onyttigheter!

Efter helgens alla onyttigheter så har vågen inte visat minus, utan några hekto plus istället.. Vilket jag inte var så förnånad över. Men det känns ju ändå inte så bra. Det var inte alls många hekto, men det är inte ett minus. Så NU blir det the end på alla onyttigheter! Har haft en helt underbar helg med min älskling och firat vår förlovningsdag - men sånna helger kan man inte ha varje helg! Så nu blir det stronga förbud för min del, för min egen del.

Jag är medveten på alla sett & vis vad jag har stoppat i mig under helgen, och det är på tok för 'mycket' för att kunna gå ner i vikt och även kunna 'unna' sig.. Men denna veckan är jag fit for fight för gymmet! Inget ska banne mig hindra mig nu! Vädret är ju helt underbart så man kan ju närsom börja cykla lite mer.

Men utöver helgens onyttigheter så drog min syster med mig ut på en promenad igår, och det var ingen liten sådan! Tanken var runt hela Nässjö City. Men eftersom jag hade lite tidspress på mig då vi skulle äta hos svärföräldrarna så kunde jag inte följa med hela rundan. Så A hämtade mig när vi skulle äta. Men det blev ändå lite mindre än 1.2 mil för min del! 15.000 steg på ungefär 2.25h. Känns riktigt gött såhär efteråt. Men var väl inte så himla pepp när vi väl var igång. För henne blev det ytterligare 5km för hon skulle ju hem med ;)


Är så himla sugen på att gå sticket med Portly nu. Ska kolla hur varmt det är, har lite träningsverk med, men som jag sa innan - inget ska kunna hindra mig nu!

Förlovningsdag

Igår, den 24/3 var det 1 år sedan jag & min älskling var i Göteborg över helgen och förlovade oss :) Kan inte fatta att det redan har gått 1 år! Det bara svichar förbi! Det var även 2½ år sedan vi stod där under stjärnorna, en torsdag efter att ha varit på bio, och bara njöt av varandras närvaro. 2½ år sedan vi började vår underbara resa tillsammans, och den är inte slut fören vi ligger där i graven brevid varandra :) Älskar dig Andreas! Vill inte vara utan dig en endaste dag! ♥

Så jag tänkte att jag ville överraska min älskling med något mysigt igår :) Så jag ställde mig och gjorde en tre-rätters-middag! Den uppskattades otroligt vill jag säga! & jag tycker även själv att jag lyckades perfekt med allting! Känns jättebra :) Så jag tänkte lägga ut min fina meny här.

Förrätt: Smördegskrustader med västerbotten-ost & ädelost som fyllning. Mmm! Detta var riktigt gott!

Varmrätt: Helgrillad fläskfilé med klyftpotatis och två såser, rödvinssky och beanersesås. Även detta blev helt suveränt! Kanske inte är den finaste uppläggningen, men det är tanken som räknas :)

Efterrätt: Jordgubbar, banan och honungsmelon doppat i varm choklad! åhh det bara smalt i munnen! Jag som älskar choklad tyckte såklart detta var det godaste ;) haha, dock var man rätt mätt efter att ha ätit två rätter innan detta. Men efterrätt går ju alltid ner :)

Efter maten tog vi det bara lugnt en stund, smälta maten lite. Gav Portly sin mat, då han fått ny sorts mat och han gillade det! :) Sen tog vi oss en promenad tillsammans med lillfisen. När vi kom hem så tappade vi upp ett skummbad med tända ljus och sånt mysigt :) Helt underbart! Resten av kvällen bestod av mys och bara att vara med varandra.

Så jag måste säga att vår förlovningsdag/kväll blev otroligt lyckad! Det kunde inte ha blivit bättre! Min kära älskling sa tillochmed att han tyckte det var den finaste dagen vi firat något på :) Allt var så himla perfekt, solen sken, det var underbart att stå ute på balkongen och grilla. Att få en sån otroligt fin middag hemma tillsammans, som liknade resturangmat, tyckte han, och bara njuta av varandras tillvaro :) DET är livskvalité! & jag är så himla lycklig över att jag får dela det med just Andreas! ♥

Tack för en helt otroligt fin dag!

Jobbdags

Har diskat all disk, dammat och plockat undan i hela lägenheten, dessutom dammsugit! Phu! Sen var det ju dags att ge sig på maten ;) känner mig som en liten hemmafru, haha!

Fick även samtal om jobb inatt igen, underbart! :) Haha, men det lär inte bli mycket sömn imorgon då jag ska på möte vid 11.30 och därefter förläsning vid 13. Min syster kommer till mig vid 11 så får sova i 4h iallafall ;) haha. Tur man är ung och det bara är 1 natt denna gången. Får sova när jag kommer hem på eftermiddagen, om inte annat lägga mig väldigt tidigt på kvällen sen ;)

Så nu blir det att äta mat och därefter gå o lägga sig ;) får skicka sambon på att handla lite så man klarar sig inatt. Och tur även att jag tränade lite innan så inte allt går i spillo. Men skriver nog mer inatt :)

Invägning

Vaknade med en härlig känsla i kroppen idag! Väldigt trött, men ändå bra. Gick upp och tog med Portly ut på kisserunda. Kom sedan in och kom på att jag glömde ju väga mig igår. Så ställde migpå vågen och den visade:
Har alltså gått ner ytterligare 1 kg på en vecka! 0.6 kg kvar till mitt andra delmål! Känns underbart. Och att jag äntligen har börjat träna igen gör det bara ännu bättre, för då känns det verkligen som att det går åt rätt håll! Vid 65 kg var det 10 kg kvar till slutmålet, och jag har tillochmed gått förbi det! Går inte beskriva hur bra det känns.
Den 9 juni 2011, på min studentbal vägde jag 64 kg och det var med nöde och näpe att jag kom i min balklänning! Nu är jag 6 hekto ifrån det. Och eftersom jag från startvikten vägde 70 kg så går det ju räkna ut att jag inte har kommit i den. Så det är nog på tiden snart att testa den :) Det står ju faktiskt på mitt andra delmål att jag ska komma i den :) Därefter längtar jag efter tills jag har nått mitt mål, och faktiskt får sy in den för den är för stor!
Men nu ska jag se till att få i mig lite frukost. Därefter blir det en vals på crosstrainern, trots min träningsverk. Senare blir det promenad med Portly innan älsklingen kommer hem på lunch :) Sen det tråkigaste på dagens schema: disken och dammsuga..

Back on track!

Har precis tagit mig igenom mitt första träningspass efter 6 veckors uppehåll! Känns underbart!! Riktigt skönt att känna att man är tillbaka på banan igen! Gött! Dock blev det inte gymmet, då vi inte hade hundvakt. Men vi har ju vårt lilla gym här hemma ;) Så dagens pass såg ut såhär:

Crosstrainer: 40 min lev 6
Styrka: Axlar, biceps, triceps, bröst, handled och 3x30 med stenhårt mage ;) haha.

Var Andreas som pushade mig till att göra alla armövningar. Han visade mig massa olika jag kunde göra, och lät mig inte bara testa, utan skulle ju göra 10 på varje med :P Men gjorde lite extra på magen ;) haha. Däremot kände jag väl att jag kanske skulle ha gjort lite rygg med.. Men det får vi ta imorgon då.

Gud va bra det känns!! Glömde väga mig idag med, så får bli imorgon - då kommer uppdatering! Hoppas verkligen på mer minus :) Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det mys med älsklingen resten av kvällen :)

hicka

hej. jag jobbar. 20.30-8.30. alltså 12h. det menas att det är 6h kvar. och jag är riktigt, rikgt trött. kommer bli en cp jobbig natt. och jag har hicka............ pain in the ass! hejdå.

Effektiv

God morgon allesammans! Gick upp straxt innan 1 idag. Behöver ju inte sova hela dagen när man får gå och lägga sig inatt :) Annat när man ska jobba kommande natt oxå. Men jag har iallafall precis satt igång en maskin tvätt. Premiär idag ;) haha, men känner redan hur skönt det är att både ha tvättmaskin och torktumlare i lägenheten! Slippa springa till en tvättstuga hela tiden och hålla tider osv. Får se hur länge den håller på, men brukar väl vara runt en timme?

När jag ändå höll på så städade jag toaletten med. Har en känsla av att min sambo inte kommer vara delaktig i städandet, om man så inte tjatar på honom.. Haha, så det är väl lika bra att skapa ett intresse för det redan nu. Finns ju ingen anledning till att tycka det är tråkigt och jobbigt - det måste ju göras! Likaså disken. Den skulle han tagit hand om igår, vilket han inte gjorde. För han hela tiden skjuter upp det. Och då blir det att jag får ta det dagen efter. Jaja, jag klagar inte. Har ju inget bättre för mig på dagarna ändå!

Så snart blir det väl att ta tag i disken innan jag ställer mig och skalar potatis. Blir spenat och fisk på menyn idag. Lite nyttiga måste man ju vara ;) Får se om jag kan klämma in en 20 minutare på crosstrainern med! Hann inte med det igår :(

Invägning

Nu var det måndag igen, och det var 2 veckor sedan jag vägde mig. Förra gången jag vägde mig stod vågen på 66.6 kilo. Idag står det:


Jag har alltså gått ner 1 kilo på 2 veckor då jag varit sjuk. Nu hoppas jag innerligt på att jag ska kunna träna utan att bli dålig igen! Vill inget hellre än att känna att jag är på gång igen! Att jag närmar mig mitt andra delmål. Nu är det 1.6 kilo kvar. Det ska jag klara till nästa måndag! Jag vill klara det tills dess!

Så nu ska jag få i mig lite frukost, sen blir det en vals med crosstrainern :) Därefter blir det att laga mat och förmodligen gå och vila igen, då jag ska jobba inatt igen.

Inget får stoppa mig!

Har nu i sedan den 30 januari varit utan träning. I hela 6 veckor har jag bara kunnat träna någon enstaka gång på min crosstrainer och 1 gång på gymmet. Och den enda gången, alldeles för tidigt, gjorde att jag blev 3 gånger så sjuk mot vad jag redan var. Nu har jag äntligen fått medicin för skiten och jag ska äntligen bli riktigt frisk! Jag har nu ätit tabletter sedan i tisdags och jag känner mig frisk. Men jag ska inte luras av det denna gången!

Jag ska imorgon (idag, måndag) börja lite mjukt att träna på crosstrainern hemma. Känna lite på det, inte bli allt för ansträngd. Sedan köra lite varje dag och förhoppningvis kunna gå till gymmet till slutet av veckan! Inget ska kunna stoppa mig nu! Så fort jag känner att jag är helt 100% frisk - då ska jag köra hårdare än vanligt! Pressa mig själv till tusen!!

Jag är 2.6 kg ifrån mitt andra delmål. Och jag är så taggad! Jag vill kunna klara detta fortare än vad jag gjorde med det första! Jag vill kunna ta igen det jag har missat. Kunna känna att jag är tillbaka på banan igen! Jag har 4 månader kvar på mitt gymkort, och jag SKA ha kommit så pass långt att jag är vid mållinjen. Att jag är så pass nära så jag klarar av det sista själv. Jag klarar detta! Det finns inte plats för bakslag nu! Inget får stoppa mig från att nå mitt mål

Matlagning

Idag är det min kära sambo som står för maten. Får se hur det går med det ;) haha, han frågar hela tiden :p Men det blir makaroner med köttfärs och bacon, en enkel maträtt vill säga. Men det går väl an. Hoppas bara han gör tillräckligt så jag kan göra en matlåda tills inatt. Ska nämligen jobba inatt :) känns bra! För har annars inte jobbat något alls denna månaden, och har bara 1 helg. Så lönen nästa månad hade inte var så kul. Men nu fick jag en natt oxå :) och eventuellt imorgon natt med, beroende på om tjejen jag jobbar åt blivit frisk. Blir ju endel när man jobbar nätter :) hihi.

Äntligen börjar jag känna mig bra igen iallafall. Underbart! Ska väl börja träna lite mjukt och fint på crosstrainern här hemma imorgon. Börjar mjukt och så får vi se om jag inte kan komma tillbaka till gymmet framåt torsdag kanske :) saknar verkligen att träna! Helt sjukt rastlös blir jag när jag inte får träna! Inte trodde jag i början av januari att jag skulle gilla träning så mycket? Och att jag skulle sakna det när jag var ifrån det? Men har varit ifrån det nu i 6 veckor. Så håll tummarna som satan nu att jag kan få komma upp på hästryggen igen! Har stått still på vågen nu de senaste två veckorna. Kanske är tur det, så jag inte har gått upp iallafall! Men förhoppningvis når jag snart mitt andra delmål när jag väl kommer igång igen. Bara 2.6 kg kvar..

Uppe tidigt

Jag har ett ilandsproblem.. Min sambo snarkar! Och det är inte lite heller!! Jag blit fullkomligt tokig!!!!!! Förutom att det var några som hade fest och levde rövare här utanför igårkväll, var av att jag somnade sent. Så snarkar han! När jag redan i vanliga fall har svårt för att sova. Jag vaknar en hel del gånger under natten ibland. Sen när man på morgonen har varit ute med Portly, och ska komma tillbaka och lägga sig för att sova igen.. Ja då är det precis som att han sover EXTRA gott, för han snarkar EXTRA mycket!!! Åh jag blir inte klok på detta!!! Får väl börja sova med öronproppar om man ska överleva detta..

Så för min del är det ju ingen ide att försöka fortsätta att sova, funderar på om jag inte ska ta bilen ner till meddo en stund och sola. Han lär ju inte märka det ändå :p Får se.. Igår hade Portly med sig en kompis hem :) hihi, Rambo var nämligen på besök här, var mycket roligt! För er som inte vet så är Rambo mina föräldrars hund. Tibbe fick stanna hemma hos dom för han är för stor för att jag ska kunna handskas med honom. Så då fick Rambo följa med hem några timmar. De tyckte de var jätteroligt och lilla Portly skulle direkt visa runt att det var här han bodde nu och var noga med att visa Rambo vart sina leksaker var :) var så himl gulligt! Hihi, sötbollen ♥


Lagade tacos igår, blev riktigt gott :) Sen på kvällen så bänkade vi oss framför Melodifestivalen. Haha, måste väl kanske se finalen när man inte tidigare sett någon gång alls. Haha var väl kanske lite surt för Danny att trilla på mållinjen och bli tvåa detta året med. Förra året kom han ju tvåa efter Eric Saade. Men det var nog rätt att Loreen vann ändå, det kanske bli Dannys tredje gången gilt nästa år :)

KONY 2012


Lägg till denna på din blogg med! Klicka här för att komma till youtubelänken.

Sjukhuset

Idag har jag blivit av med ett par rör blod. Och som vanligt körde de ner saker i halsen på mig och även i näsan denna gången.. Usch! Sen så erbjuder de mig droger. Huh.. fick med mig piller, något slags nässpray och en flaska morfin. Hur ska detta sluta? Trodde man kunde sluta med alla dessa droger snart..

Haha, som rubriken lyder så har jag varit på sjukhuset idag. Blir ju aldrig frisk! Har ont i hela ansiktet då jag fått bihålsinflammation. Inge vidare! Men nu fick jag ta prover och de ska gå till botten med detta, då jag aldrig blir riktigt frisk och det alltid kommer tillbaka. Så fick pencellin för bihålorna och halsen. Sen ett nässpray som även skulle hjälpa till med bihålorna och täppan. Sen den gamla vanliga hostmedecinen med morfin i . Får absolut inte ta för mycket denna gången, och inte på fastande mage. Gud va dåligt jag mådde sist! Huja.. Men nu ska det nog allt se till och bli bättre!

Fullt upp!

Vi har haft fullt upp med flytten ända sen i torsdags. Så det är därför jag inte har hunnit skriva något. Skrev ju att vi fick vänta ännu längre på att få tillgång till lägenheten. Och det var bara början på vår otur! Dagen efter, i fredags, så gick vi upp tidigt, gjorde oss iordning för att åka till Ikea och shoppa massa. När vi sedan är bara någon kilometer innan Jönköping så är det 3 bilar framför oss som tvärnitar då bilen längst fram ska svänga.. Vilket gör att vi var tvungna att tvärnita vi med. När vi då var ca 10 cm ifrån bilen framför så åker bromsen ner i golvet och slutar fungera!! A drar av ren reflex i handbromsen, vilket inte heller tar så bra. Så fick svänga in på närmaste avfart och köra hem igen, på mindre vägar.. Jättesakta. Usch det var inge roligt vill jag lova! Är livsfarligt om bromsen slutar fungera ju!

Och som pricken över i:et så blev jag sjuk! Så ni kan nog förstå varför jag inte har skrivit. Men vi fick iallafall hem alla möbler från Ikea med hjälp av en annan bil. Och vi monterade och hade oss hela kvällen sen. Snacka om att vara slut sen!

Men nu har vi iallafall kommit till rätta någolunda. Meningen var att vi skulle haft inflyttningsfest i lördags, men vi ställde in det eftersom jag blev sjuk. Bott här nu i 4 dagar och trivs redan jättebra! :) Har redan fått hemkänsla och ändå har vi inte fått upp allt. Men det tar ju sin tid. Tanken är väl att jag ska lägga ut bilder, men väntar nog med det tills det känns färdigt :)


Just nu väntar jag på att sjukhuset ska ringa upp.. Har fått sådan otrolig bihåleinflammation. Är sjukt jobbigt! Har ont i ansiktet som tusan. Får se om de ringer eller inte.. De är ju hopplösa på det! De skulle ringa nu vid tjugo i. Har ingen aning om hur man ska få tag i dom annars.

Riktigt, riktigt dåligt!

Denna dagen var ju meningen skulle vara en glad och rolig dag! Men blev just på sämre humör.. Fy va dåligt! Jo det var så att för 1 vecka sen så ringde linden till mig och berättade att den nuvarande personen som bodde i lägenheten - inte kunde tömma lägenheten tills 1 mars (idag) som var sagt. Detta accepterade såklart inte jag och linden lyckades göra upp en deal med henne! Det nya beslutet var då alltså att hon skulle tömma lägenheten den 29 (igår) OM linden fixade städfirma åt henne, så hon slapp städa..

Alltså är det då en städfirma som är där nu och städar. Vilket vi gick med på. Men hon på linden sa till oss att vi säkerligen kunde få nycklen till efter lunch, alltså vid kl 13 idag. Nu var vi och frågade han som städade hur mycket han hade kvar och om det eventuellt kunde gå fortare. MEN INTE! Nu blir det istället så att vi inte får nyckeln fören kl 16 idag!!!! Blir tokig!!

Han har för tusan varit där och städat sedan kl 7 imorse! Varför i hela friden behöver han ända till kl 16 på sig?! Så det var bara och åka tillbaka med den fullpackade bilen och bara invänta tiden.. Baaaara 4 timmar kvar. Usch blev inte alls som planerat! :( riktigt dåligt!

Äntligen! :D

Nu är äntligen dagen här! Och det är så att jag ska äntligen flytta tillsammans med min pojkvän! Helt otroligt vad jag har längtat! :D Har haft fullt upp hela veckan med att packa och förbereda. Och nu drar flytten igång! Just nu gosaar jag med min underbara lilla busvalp i sängen :) Men sen blir det frukost i magen och sen kör vi! :D fy fan va härligt!!

RSS 2.0