Stanna upp eller ny tag?

Jag står i ett vägskäl. Jag står och väljer mellan att ge totalt upp, att inte orka bry mig om min kropp alls och bara vräka i mig allt som är gott. Och det är väl precis det jag gjort de två senaste dagarna. Inte brytt mig ett smack. Det är så lätt att falla tillbaka i dåliga vanor, det räcker med en smakbit och så är jag i botten igen. Så ska jag stanna upp och känna att jag inte orkar mer? Om jag känner mig rätt så måste det bli total-förbud, allstå fullständig nolltollerans. För att jag ens ska kunna komma bortom detta sötsug! Jag blir tokig! För jag vill ha ALLT. Men jag vill ha en fin kropp, mer. Jag vill kunna trivas med mig själv.
 
Eller ska jag helt enkelt ta nya tag? Och det är ju som jag precis skrev, helt enkelt. Eller? Jo jag känner sådan stark motivation precis efteråt när jag tränat. När jag varit på ett pass på gymmet eller bara varit ute o sprungit. Det känns ju SÅ bra! Men dagen efter så har jag dvalat igen. Vad är det för fel på mig och denna motivation?! Jag tycker bara inte den borde flyga iväg sådär över natten bara. Men oftast gör den det, allra hellst när jag inte tränar likandant dagen efter. Så det får väl ja, helt enkelt, bli andra bullar. Träna när tillfället tillåter.
 
- - -
 
Saknar för övrigt min lilla familj där hemma. Jobbhelg står på schemat. Men det känns bra! Det gör det faktiskt. Även om det känns fel att säga att det är skönt, så är det de. Egentid, allra helst på natten. När det är lugnt och tyst. Hur som helst. Instagram-bomb kör vi.
 
 
1. - onsdag spenderade vi hos mina föräldrar. Där skulle Jolie inspektera så allt satt som det skulle på morfars motorcykel :) oj va spännande och mycket grejer det var att titta på i hans garage!
2. - torsdag vart det bus hos Saga med Harry. Påväg tillbaka till bilen mot hemfärd, hittade en trött & nöjd Jolie en blomma :) slocknade med den i handen sen.
3. idag hamnade vi som vanligt på öppna förskolan, dit Saga & Harry kom. Efter lunch sen slocknade Jolie i vår säng utan nappen, vilket inte allt för ofta händer. Då är man trött :) mamman passade på att sova med och det hamnade på 2 timmars snark.
4. - innan läggdags idag så bjöd Jolie på sin fina dans :) hihi, min lilla partypingla!
 
Nu har jag fått rapport från pappsen där hemma att dotter visst vaknat och skrikigt förfärligt, så hon fick krypa ner hos honom i mammas del av sängen :) Mys! Så nu längtar jag ännu mer efter dom. Men natten går fort! Nu blir det nog Gossip Girl som gäller :) god natt till er alla som inte lagt er än, och fortsatt god sömn till er som sover.

Intervallträning

I fredags tog jag med mig Diezel ut på promenad, i vanlig ordning. Men så tänkte jag att då skulle jag minsann gå en rask pw när jag ändå inte hade barnvagn med mig. Så gick vi ett tag o sen kände jag suget efter att springa, så jag testade lite försiktigt att börja jogga för att se hur Diezel tog det. Han som redan gjort sina behov blev jätteglad och pinnade på som bara den :) sprang ett tag o sen gick jag en bit igen. Efter ett tag så tänkte jag "äsch vi kör igen" och han blir lika glad som jag över hur bra det gick! Ibland blev han lite för ivrig o sprang för fort o ibland så ville han ju stanna o lukta på något. Men eftersom jag hade flexi kopplet så funkade det jättebra.  Annars sprang han i min takt bredvid mig :)


Inte så värst långt kanske men lagom för både mig & Diezel. När jag kom hem så körde jag ett tabata pass när jag ändå var uppvärmd. Så duktig jag kände mig! Mixade till mig en chokladshake med banan i efteråt, mums!


Igår följde min bäste vän med mig ut på intervaller igen, då lika glad :) så kul att ha sällskap! Om vi tränar bra båda två så kanske vi orkar springa hela rundan tillslut, haha. Även igår körde jag lite tabata, men halverade tiden.

Nu är jag på jobbet till 21.00, så idag blir det ingen träning. Imorgon däremot kör vi på med mammaträning med herbalife gänget som vanligt! Onsdag planeras det kettlebell & tabata på gymmet. 

Bus med mormor

Lördagen i helgen spenderade vi hos min mamma, jag & min syster kom med tårta och paket för hon fyllde 45 år i torsdags :). Så kusinerna busade massor! Vi gick ner till lekparken en sväng och det uppskattades massor.
 
 
När Emelie & Dexter åkt så kom även Andreas dit. Vi stannade över middag och det blev grillat på schemat, troligtvis sista för denna säsongen. Gott blev det iaf :) 

24 fitcamp

Jag och en vän antog Herbalifes fitcamp-utmaning nu i veckan. Egentligen håller det på 4 veckor och det hade redan gått en vecka, så vi vart lite efterslänt och har då bara 3 veckor till målet. Men vi var o gjorde fyspass i tisdags. Så sjukt jobbigt! Men jag är ändå så stolt över mig själv! Trodde faktiskt inte att jag lyckades presetera så bra som jag gjorde. Återstår att se om jag kan förbättra det tills nästa fystest blir av.
 
Vi skulle börja med att göra så många squats man kunde på 2 minuter - jag gjorde 68 st.
Efter skulle vi göra så många armhävningar vi klarade av, utan tid - jag gjorde 10 på fot, 9 på knä.
Sist skulle vi springa idioten, antal längder på 2 minuter - jag fixade 26 st.
 
Så nu är det bara att ge gärnet i 3 veckor & hoppas på stor förändring på resultaten! :) Som alla kanske inte vet så dricker jag Herbalifes shakes till frukost & lunch. Nu även efter träning. Började i juni, men under semstern så tappade jag fokus. Nu sedan förra veckan har jag börjat på riktigt igen! Utöver måltids-shaken så tar jag 3 st multivitamin tabletter per dag, och nu för att kicka igång det lite extra mycket så kör jag på 3 st Cell-u-loss tabletter per dag också. De kallas även "centimeter-dödaren", så vi får väl se om de lever upp till sitt namn ;) haha!
 
 
Till månadsskiftet kommer jag även att bli medlem i Herbalife, tidigare kallad distrubitör. Jag gör detta främst för min egen skull eftersom jag känner att detta är något jag kommer fortsätta med, och även andra produkter. Och att jag blir medlem gör att jag kan skicka efter mina produkter själv. Skulle det även vara så att någon i min omgivning skulle vara intresserad att testa något, så kan jag skicka efter åt dom. Men som sagt, jag gör detta för min egen skull, det är inte meningen jag ska börja sälja, eller försöka övertala något till att köpa. Utan visst, jag kommer dela med mig av vad jag tycker om produkterna, och är det någon som nappar så är det bara roligt :)
 
Det har jag ju glömt säga med! I söndags var jag på en härlig relaxtimma och fick testa på Herbalifes hudvårdsprodukter. Så vi blev ompysslade med rengöring och masker o sådant till ansiktet, även info om deras hårvård. Supermysig kväll med härliga människor! :)

Virka liten kaka

Ja dagarna susar förbi! Sist jag skrev vart jag på jobbet oxå, första jobbnatten sedan Jolie föddes. Helgen gick över förväntan! Igår hade jag kväll och nu sitter jag här igen o har en vakennatt framför mig. Var på utbildning tidigare idag så A kompade ut och kom hem vid lunch så han kunde va med Jolie. Imorgon är han hemma sin allra första föräldradag :) Hann väl sova en sådär 2 timmar innan jag skulle komma hit idag, så får väl se hur lång natten blir.. Tur det är till 06 och inte 08 som på helgen.
 
Under jobbhelgen lärde jag mig fakriskt att virka :) så sedan i fredags natt har jag hunnit göra allt detta:
 
 
En rosa kondiskaka, en princessbakelse och två dammsugare :) Påbörjade en chokladboll också, men då tog det bruna garnet slut, och jag hade precis den dagen varit o köpt en ny grön, rosa och vitt. Så jag tyckte det kändes dumt att komma dagen efter o köpa ännu mer, haha. Inatt tänkte jag ge mig på maränger :) Det är verkligen jätteroligt! Trodde inte jag skulle uppskatta det så mycket som jag faktiskt gör. Haha, jag sitter där hemma som en liten tant o virkar så fort jag får chansen ;) känner att jag är en väldigt social sambo just nu.. Men snart tar väl alla garn slut, och jag kan ju inte slösa upp hela min penning på garn!
 
Uppdatering om min träning så har jag nu antagit herbalifes fitcamp-utmaning! Men mer om det i ett annat inlägg tänkte jag :)

Första jobbnatten

Då vart dagen här, eller natten kanske man ska säga? Som jag skulle iväg och jobba vaken natt igen, för första gången sedan Jolie föddes och jag blev mamma. Ja jag vart ju iväg förra måndagen, och denna måndagen och gick bredvid, på kvällen, just för att frächa upp minnet lite och se om det var några nya rutiner. Men nu flyger jag solo igen! Det känns väldigt mysko måste jag säga.. Både för att min lilla älskling sover där hemma utan att veta att sin mamma är på jobbet, att ni hennes pappa ska få springa upp till henne ifall hon vaknar. Det har ju varit jag som haft den biten varje natt sedan hon föddes. Visst, nu sover hon för det mesta hela nätterna, men ändå. Jag är utan henne. Självklart känner jag mig trygg i att hon faktiskt har sin pappa där hemma, och att det inte är någon annan. Och mammahjärtat är lugnt när jag vet att både nattningen och själva natten går jättebra!
 
Men det känns faktiskt också väldigt bra! Det känns bra att vara tillbaka, att få lite "egentid". För det är ju faktist vad det är, jag sitter ju här helt själv. Ja såklart är min brukar här, men han ligger så gott o sussar här bredvid! Känns inte som det var såå värst längesen jag jobbade, å ändå var det slutet av maj förra året som jag jobbade min sista natt innan jag gick hem på gravidledighet. Det är liksom 15 månader sen.. 1 år och 3 månader. Det har gått så fort!!
 
1 - Jolie somnade gott i min famn i måndags / 2 - Gosar med Sofi's kisse i tisdags / 3 - Bus med kusin Dexter igår / 4 - Däckade totalt efter öppna förskolan idag :)
 
Min fina älskling är trygg hos sin pappa ♥ Det som är allra bäst med detta, det är att jag fortfarande har dagarna tillsammans med Jolie, även att jag jobbar varannan helg så har jag ju desto mer fritid i veckorna. Och främst: hon slipper förskola fram till Januari! Andreas kommer vara hemma endel halvdagar, alltså från lunch, och endel heldagar. Samanlagt ungefär 5-6 dagar per månad. Alldeles lagom. Alldeles underbart att man kan lösa det såhär! Sen får vi se hur vardagen kommer att se ut när Januari tickar fram och det är dags för inskolning. Men nu är nu.
 
Ha en bra natt allesammans! Sov gott på er som inte är vakna.

Min fina ❤️

Åh jag blir så fascinerad av min lilla älskling. Så duktig hon är! Så fin! Min lilla bebis har blivit så stor, har än inte förstått att hon kan gå. Blir lika förvånad varje gång jag ser henne knata iväg, samtidigt så stolt!


Hon vill väldigt gärna gå så mycket hon kan, och tycker det är jätteroligt att gå inne i affärer och titta på allt.

Jag är så lyckligt lottad av att få vara just din mamma! Min fina tjej!


Idag har vi satt hennes allra första tofs i håret. Så himla gulligt!! Längtar tills hon får ännu längre hår så man kan sätta tofs uppe på huvudet, sätta spännen och göra små flätor. Min fina lilla Jolie, vilken underbar framtid vi har framför oss, och jag älskar det! ❤️

Mysmiddag & new in

Dagarna susar iväg!! Hinner knappt med..


I torsdags var vi hos Harry och hans fina mamma Tina :) alltid lika trevligt! Vid kl 16 var det dags för 1 års fotografering för lilla fröken. Gick jättebra! Och nu väntar vi ivrigt efter bilderna.


Såhär glada var vi när det var fredag och pappan snart kom hem så vi kunde ta helg! I lördags fick vi en spontan ide att vi skulle äta ute, mannen min och jag. Så vid klockan 21 sådär på kvällen så ringde vi hit svärmor att se till ifall Jolie vaknade. Hon helt ovetandes om att sin farmor kommit, hade sovit hela tiden. Vi åt på cocothai och tanken var att vi skulle gå ut efteråt med det var rätt dött så vi gick hem istället.


I söndags åkte vi en sväng till Jönköping. Eftersom jag börjar jobba nätter nu igen så ville jag uppdatera en utav mina serier-samlingar. Så jag var på jakt efter sista säsongen av Private Practice, men den fanns inte någonstans. Så jag tänkte att "något måste jag ju titta på", så för någon 50 lapp mer blev det alla säsonger av Gossip Girl istället. Nu har jag minsann att göra om jobbnätterna ;)

Och äntligen så hittade jag fleecen jag letat länge efter i stl 80 åt Jolie. Varit slutsåld överallt känns det som. Men nu fanns den, och så blev det ett tvåpack tighta oxå, det är alltid behövligt :) allt från H&M. 
RSS 2.0