Fullt upp..

Hej alla..

Alltså hur mycket jag än försöker och kämpar med att skriva här i bloggen så får jag bara förhinder hela tiden.. Åh det är så jobbigt. Eller jobbigt är det väl inte, jag lever ju underbara sambolivet nu, men det gör ju att man har fullt upp HELA tiden! Går i skolan hela dagarna, börjat cykla dit nu för den delen, hem sen direkt börja laga mat till mannen min. Sen försöka hinna ta det lite lugnt medans han diskar. Ja sen är det ju något annat man måste ta tu med..

Som igår så var vi hos morfar och hjälpte honom med trädgården. & efter det var det meningen vi skulle sätta upp hyllor som vi fortfarande inte gjort (!) men då så lovade jag att baka glasstårta till älsklingen. Ja då självklart gör jag fel så han tvingas åka ner till Ica för att köpa mer ingredienser.. Så när jag var klar så däckade jag med Digestivekex och saft framför kvällens film på 6:an, Death Race.

Ja ni ser, såhär ser mina dagar ut inprincip. & jag ska även klämma in lite plugg med, men det hinns ju aldrig med. PLUS, att jag har fullt upp med att söka jobb och få panik över att jag inte får något..



Känner mig som denna kvinna nu, har armar överallt som måste göra saker!

Haha men nog om oseriösa grejer - JAG KLARADE NATIONELLA MUNTLIGT ENGELSKA B!!!! Så glad att det är över! Fick dock vara med en kille jag aldrig sett förut, nästan, men det gick jättebra och jag var klart godkänd så hon :) hur skönt som helst! Nu är det bara två nationella kvar på engelskan. Sen är äntligen de nationella proven över!

Skönt att det är fredag iallafall, och imorgon vaknas det BodaBorg med älskling, syster o Eddie. får väl se hur det går ;) Ja nu blev det ett långt inlägg, men blir väl så när man har mycket att skriva om, och man inte skrivit av sig på länge.

Äntligen!

Nu har vi äntligen bredband :D:D kopplade just in det :)

Så nu lovar jag att det blir mer uppdatering här på bloggen :)

Ikväll väntas grillning och studentfest :D gillas stort!

Äntligen! :D

Nu har vi äntligen kommit till ro i lägeneheten & har bott där i 5 nätter :D känns underbart! Just nu är jag hemma hos mamma för hon ska hjälpa mig med läxor.. Har tyvärr inget bredband i lägenheten ännu, men var och beställde det igår, då det blir inkopplat den 20/4, alltså om dryga två veckor.

Men i lördags gick flyttlasset :D åh kändes så himla underbart!



Efter att vi lassat av allting i lägenheten så åkte älskling, pappa, dennis och hämtade soffan :D Farfar och jag stannade kvar för att sätta ihop sängramen och lägga i sängarna. Sen bestod hela lördagen av att pyssla och packa upp allt :D på kvällen gjorde vi tacos och Annie & Anna kom o hälsade på en stund :)

Sen på söndagen åkte vi o hämtade lite saker som jag glömt hemma hos mina föräldrar. & då såg jag att de redan hunnit mublera om i mitt gamla rum, så nu ser det ut såhär :)





Men nu till det ni förmodligen har väntat på, bilder från lägenheten! ;D



Såhär ser det ut direkt när man kommer in, ska sätta upp en hylla och spegel på väggen ni ser på högersidan här. Ser en liten skymt av soffan i vardagsrummet ;)



Från andra hållet av hallen :)



Här har vi köket från ingången, (lite mörk bild..) ska byta ut köksbordet mot ett barbord framöver. Det ska även upp en tavelhylla med de två kaffetavlorna jag pratat om :)



Här i vänster hörnet ser ni en utav våra saker från chilliserien ;) alltså den efterlängtade kaffebryggaren! Haha.



Mot ingången.



The master bedroom ;) haha. Här är det inte heller klart. Tvn, som nu står på den vita hurtsen som skymtas lite i hörnet, ska upp på väggen. Och det ska även upp en jättestor spegel med :)



Badrummet :) asgött med badkar tycker jag, men det tycker inte min sambo - men han får nöja sig ;)



Vardagsrummet, väldigt mörk bild såg jag nu.. Men tvbänken ska bytas ut, det ska bli en stooor sak :p där borta i hörnet som ni ser en bokhylla, där ska det vara ett litet skrivbord. & gardiner ska upp med (a)



Och sist, men absolut inte minst, soffan :D Här ska även soffbordet bytas ut, det ska bli lägre och förmodligen blir det blankvitt :) borsta i hörnet där ni ser en hel del fyttkartonger, som nu då är upplockade. Där ska det vara ett matsalsbord hade vi tänkt :)

Så ja, ni får väldigt gärna kommentera och skriva vad ni tycker. Lägenheten är på långa vägar inte klara än. Men vi är på god väg :) man kan inte ta allting på en gång! Men sedan jag tog bilderna har det redan kommit dit lite fler inredningssaker (: och det kommer bli mer information om allting sen när vi får bredbandet inkopplat!

Imorgon blir det lite inflyttningsfest, inget stort & det blir förmodligen utgång. Men trevligt kommer det bli iaf :)

Ska bara meddela att jag kommer göra två nya kategorier - sambolivet & inredning. Hörs mer efter den 20:e! PUSS
RSS 2.0