Tummen upp! (y)



Idag har jag packat det allra sista, det menas att alla mina kläder ligger numera i min resväska och sopsäcken som ni ser på bilden ;) & vill lova att både resväskan och sopsäcken är proppfulla! Jag har även handlat lite mer till lägenheten med mamma idag :) har oxå fixat så jag ska få kolla på nya glasögon på måndag, och hoppas verkligen att jag trivs i dom!

Sen nu så har jag försökt att plugga till provet vi har imon i Psykologi B - går inte bra alltså! Dels för att jag känner att jag hade behövt gå igenom det mer. & dels för att jag blir distraherad av allt med flytten och datorn och allt.. kan inte fatta att vi verkligen hämtar nycklarna imorgon :D:D

Tyvärr kommer det vara så att jag kommer inte kunna blogga något nu när vi flyttar, för vi har inte beställt något bredband. & jag vet inte heller när vi kommer att göra det. Men jag kommer försöka skriva när jag är i skolan och hemma hos mamma & pappa. För här kommer jag vara rätt mycket, kommer sakna hundarna så fruktansvärt!

Menmen, har en helt underbar helg framför mig. Så nu väntar nog sängen på mig för att det ska gå fortare :D

Natti natti på er, så hörs vi när jag har tillgång till dator!

Göteborg 24-26/3-11

Här kommer bilderna från förlovningen och Göteborg! :)





Middag på Jensens Böfhous, 24/3






Här nere förlovade vi oss :) vi var helt ensamma där och vi hade det helt underbart mysigt :)






Jag älskar dig! <3



På hotellet



& så påväg hem.. Blev tyvärr inte så många bilder utav själva Göteborgs resan. Vi kände väl mest att det var lite klumpigt att ha med min stora systemkamera när vi gick på Nordstan. Så vi bestämde att vi framöver ska köpa en liten kamera tillsammans :) som man kan ha på sådana tillfällen.

Nu ska jag nog snart lägga mig framför tvn. Har varit en lång dag, trots att man missade en hel timme.. Aja, godnatt på er!

Packa, packa, packa..

Hela dagen idag har gått åt till att packa till flytten :D känns verkligen att det är nära nu! Började med all papper och sånt till skrivaren och lite datorskivor och manualer osv. Sedan blev det alla filmer och tillslut resten av alla prylar :p det sista jag packade var alla mina skor, som tillochmed fyllde en hel flyttlåda xD haha, snacka om att ha många skor. Det jag har kvar nu är inprincip alla kläder och elektronik ;) Men nu kommer lite bilder, & därefter ska jag berätta vad jag & älsklingen shoppat idag :D



Klicka på bilden för att se dess vanliga storlek.

På de två första bilderna ser ni att det börjar bli tomt på skrivbordet och det är tomt på filmer och grejer i hyllan och under tvn. De två sista bilderna visar mina 3 fulla flyttkartonger, och 2 mindre kartonger, dessutom två säckar från jysk.. & vad kan de innehålla? ;)

Jo det ska jag berätta. Idag var jag & älskling på jysk. Vi tänkte bara titta på lite påslakan och sådant. Det slutade med att vi kom hem med 4 st asgosiga fiberkuddar, 2st påslakan-set och ett set som jag redan har hemma så vi har två. 2 st kuvert underlakan och 2 st sånadär lakan man har på resårmadrasserna. Dessutom så fick vi med oss en pedalhink till badrummet :p hihi. Men nu jäklar är det inte mycket kvar som ska köpas :D

Nu väntar jag på att Andreas ska komma hem o skicka bilderna från förlovningen och Göteborg :)

Förlovad! ♥

God kväll allesammans!

Som ni vet har jag & min älskling varit i Göteborg över helgen för att fira våran 1,5 års dag :) & som ni även vet så hade jag en liten hemlis, och det var att vi i torsdags på våran dag förlovade oss :) Tänkte lägga in lite bilder på när det hände, men tyvärr så har Andreas inte skickat bilderna från hans mobil än. Var nämligen den vi tog med. Så det blir bara denna fina bilden, just nu iaf :)



Andreas ♥ Sandra 24/3 2011 :) jag älskar dig mest av allt!

Lyckat projekt!

Min dag har varit så otursfull så det bara har gått! Jag har inte haft ett enda rätt, tills vi kom ner till darten och gjorde ett sånt jäkla bra projekt så det inte är sant :D hur kul som helst var det, och de uppskattade verkligen att vi var där. De ville tillochmed att vi skulle komma dit varje tisdag ;) haha.

Men det som har varit dåligt idag, ja det började med att jag försov mig.. Kul! Sedan åkte jag till Ria Center, som jag berättade i inlägget tidigare idag. När jag sedan kom till skolan så upptäcker jag att jag glömt kameran hemma! Som jag nu då behövde tills kvällen, och jag hade inte tänkt att åka hem imellan. Men det fick jag göra lik förbannat. När jag sen väl skulle åka hem så lyckades jag döda bilen innan jag knappt ens startat den.. (alltså starta utan koppling och broms nere..) sen när jag skulle svänga ut från en väg så lyckades jag lägga i fyran istället för tvåan.. Ja gud fråga mig inte hur jag lyckas!

Sen när jag kom hem så insåg jag att det fattades en mugg ;o då ringde mamma mormor och då hade hon tagit med sig den hem för de i kassan hade glömt att packa ner den åt mig. Vilket jag inte tänkte på när jag åkte därifrån. & som liten paus från skrivadet kommer det upp lite bilder på det jag köpte idag :)



Där har vi tavlorna till köket, och det var rätt fantastiskt att jag kunde gissa rätt och hitta likadana på Google, kommer ni ihåg? Men iaf, nu är de mina :) även 5 st Carlsberg ölglas och 5 st muggar. Tog bara en av varje eftersom de stod i diskmasiken så orkade inte ta upp alla.

Men i vilket fall, när jag då väl hade fokuserat på att ta med kameran och nästa stressat tillbaka till stan så upptäcker jag när jag är hemma hos Andreas - JAG HAR GLÖMT MIN PLÅNBOK! & det hade väl egentligen inte varit hela världen, bara körkort liksom. Men just idag så skulle jag & Andreas fixa en sak som vi inte kan göra efter Göteborg, och idag var den enda tiden vi båda kunde. Så jag behövde ju min plånbok. Ah gud, mamma fick komma med den innan hon började jobbet, så det löste sig.

Sen fick vi en hejdundrande kul projektkväll :) riktigt nöjd är jag!

Nu ska jag packa det allra sista tills Göteborg, imorgon hinner jag inte då jag är i skolan till halv 4, tar bussen hem och straxt därefter vid 5 åka till jobbet för att jobba mitt 3:e sista pass. Sen åka hem till älskling o sova för vid 11.17 på torsdag rullar tåget! :D:D

I skolan

Hej allihopa!

Sitter i skolan och har just skickat iväg loggboken till våran handledare i projektarbetet. Idag är den dagen då vi ska genomföra det :D känns riktigt bra! Men kommer berätta mer om det eftråt.

Sen tänkte jag bara berätta att jag var hos mormor på Ria Center idag igen, har köpt mig 5 ölglas och 5 typ muggar man kan dricka oboy i :) även hämtat de två tavlorna till köket jag pratade om + att jag fick en ljusstake :) Men ska visa bilder på det sen idag när jag har tid eller så blir det efter Göteborg.

PÅ tal om det så åker vi om knappt 2 dagar :D:D woho!

Hörs sen ;)

Då var det klart med

Igår gjorde jag & älskling adressändring :) skönt att ha det gjort! Nu ska det bara komma papper hem som man ska skriva på och sen skicka flyttkort :) Sen idag var vi och betalade våra sängar som pappa ska åka & hämta imorgon!

Så två stycken sånnahär assköna sängar hämtas imorgon :D och bäddmadrassen är 180, så den täcker båda sängarna :)



Igår var jag chafför till Eksjö med Annie och Jennelie. Var väl helt okej hos Anna med tacos och mys :) Sen på andra förfesten började det redan bli tråkigt. Bara väntade på att klockan skulle gå så vi åtminstonde skulle gå till hotellet. Sen stack vi till en annan fest, ännu tråkigare där! Men sen stack jag & Annie till hotellet för att slippa betala. Hur lamt som helst! var inget folk alls vid den tiden.

Blev väl lite roligare sen när de andra kom med, men var väl inte riktig höjdare. Men roligare än att sitta hemma o tråka endå :)

Nu ska jag & pappa göra americanska pannkakor :D därefter ska mamma läsa mitt Cv och mina personliga brev, så jag kan skriva ut och skicka iväg det ikväll. Ska jobba åt min syster ikväll, lite väl surt. Men får ju pengar iaf.. Sen är det väl på tiden att jag börjar packa :D åtminstonde till Göteborg! Bara 4 dagar kvar nu :) har bara tid idag och lite imorgon. Eftersom jag jobbar imon, har projektarbete hela kvällen på tisdag och jobbar onsdag. Sen åker vi på tosdag :)

Menmen, får iaf hoppas jag hinner packa, har ju läxa o sköta med..

Fredag

Usch, jag vaknade med sådan fruktansvärd huvudverk idag, och jag hade ont i hela kroppen.. Det gillas inte på en fredag! Dessutom missade jag innebandytuneringen med särskolorna idag. Lite tråkigt :/ men jag sov till halv 1, mycket välbehövligt. Hade fortfarande ont i huvudet då, men tog tablett så det blev bättre. Sedan satte jag mig vid datorn för att se om jag hade fått något svar från Medborgarkontoret. & det hade jag..

Men de hade svarat att jag skulle skriva i ett formulär på Nässjö kommuns hemsida. Så då satte jag mig o gjorde det. Nu är iaf det gjort. Jag har även hämtat hem en blankett där man ska skriva i uppgifter o skicka till Rikspolisstyrelsen, för ska nämliga anmäla mig som vikarie i barnomsorgen i kommunen. & när jag väl skrivit ut och skrivit under allting och skulle skanna in det i datorn för att kunna skicka till till Polisen - ja då funkar det inte!

Efter mycket om och men så kom jag på att jag redan hade ett sådant utdrag, så det visar sig att jag gjort allt detta i onödan.. -.- lite surt.



Nu har jag tagit mig en kladdkake bit :) dock lite dåligt taimat eftersom vi ska äta mat vid 4. Men aja, alltid gott ;) Börjar ju inte mitt nya liv fören 1 april då vi flyttar. & på tal om det så är det exakt 2 veckor kvar tills vi får nyckeln :D:D åh längtar såå! Dessutom är det bara 6 dagar kvar tills vi åker till Göteborg, så bäst att börja packa snart ;) hihi.

Ikväll blir det jobb på Posten igen. Dock bara 4+1 gånger kvar efter ikväll. & varför jag skrivit +1 är för att jag ska jobba åt min syster på söndag, som egentligen inte står med på schemat, alltså är det egentligen inte mer än 4 gånger kvar därefter. Känns lite konstigt nästan ;s nu har man ju vänjt sig vid att jobba där.. Aja, får hoppas på bra besked från alla de ställen jag sökt jobb på. Annars får jag väl söka in på Posten en gång till och/eller som sommarjobb.

Nu ska jag tvätta håret, så man ser någolunda okej ut på jobbet ;) och imorgon blir det fyllechaffis till Eksjö hotell och dans med Annie :)

Fy tusan..

Skulle gå ut till köket för att hämta en muffins, såhär på kvällskvisten innan man går o lägger sig..

.. och ser att det snöar som aldrig förr!! ;o marken syns ju för fan inte för fem öre!

FY FA-AAN FÖR SNÖN!!!!!

.. ville jag bara säga. Godnatt!

Phuu..

Nu är jag äntligen klar!

Har nu sedan ett x antar timmar skrivit klart, CV, två olika personliga brev, mejlat medborgarkontoret om sommarjobb & även mejlat ABCgruppen om mina byxor som var för små som jag skickat efter från dom.

Alltså.. Har suttit o klurat o klurat hur man skriver ett Cv. & när jag suttit o skrivit klart allting och kände mig väldigt nöjd så inser jag att det har blivit 3 sidor ;o shit tänkte jag, det är för mycket! Men efter mycket hjälp av Agnes så fick jag ihop det till 2 sidor. Där av tog jag bort den personliga presentationen, eftersom jag endå hade tänkt att skriva personligt brev. Sen så hade jag ju problem med hur jag skulle skriva adressen? .. jamena, jag bor ju fortfarande hemma, men om 2 veckor gör jag inte det o har ny adress?

Men det slutade med att jag skrev "Nuvarande adress" och "Adress fr.o.m. 1 april" , och det verkade ju funka bra (y) Sen var det ju bara att slänga sig på de personliga breven.. & det hade jag ju oxå problem med, eftersom jag ska skicka till två olika, men endå väldigt lika ställen. Ena stället är en särskola, och de andra ställerna är förskolor. Så i ena brevet riktade jag in mig på mitt intresse till funktionshindrade och teckenkommunikation osv. & i de andra så riktade jag in mig mer på barn i förskolor osv.



Men nu är det äntligen klart! Nu ska jag bara hitta en bra bild som jag ta med. dessutom ska mamma få läsa breven och cv:t imon innan jag skriver ut det och skickar det!

Sen så har jag skickat mejl till Medborgarkontoret om sommarjobb som personlig assistent. Det var Annie som tipsade mig om det, och jag hoppas att jag får jobba med henne :) Sen var det ju så att vi fick hem våra studentmössor häromdagen, och även de kläder vi skickat efter. Jag hade skickat efter ett par mjukisbyxor där det står mitt namn och Student 2011 på. & de var för små! :( så jag mejlade dom nu och frågade ifall det gick att byta dom till en större storlek. Vore ju jättetråkigt om jag inte kan använda dom..

& en sista sak. Andreas söker ett eljobb i jkpg, och vi håller tummarna som bara den på att han får det :D

Trevlig dag :)

Hej alla glada i vårvädret!

Äntligen har solen börjat titta fram och man har fått väldiga vårkänlor! Hoppas bara snön försvinner med rask fart nu ;) Dagen idag har tillbringats med Jennie & Frida :) vi började med att träna lite till vårat projektarbete med dart. Riktigt roligt att få testa på lite tekniker o sådant. Därefter gick vi till Thimons för att ta en fika, riktigt mysigt! Satt där, ja vet inte hur länge, men minst en timma :) Hade mycket att prata om & tiden bara rann iväg. Väldigt trevligt med andra ord :)

Sen körde jag hem Jennie till sig, & jag och Frida åkte till RIA Center där min mormor jobbar. Där kollade vi lite om vi kunde hitta lite småplock till min lägenhet, hittade b.la ölglas ;b Mormor sa att hon kunde plocka undan dom ifall det kom in ett till, eftersom det bara var 5 st. Sen så var vi på övervåningen o kollade lite vad det är mormor egentligen pysslar med där. & då visade hon mig två st kökstavlor som nyligen kommit in - hur fina som helst! Precis sånna jag tänkt mig! Så hon lovade att hon skulle plocka undan dom till mig :) helt perfekt ju.

Dessa bilder är tagna från Google! & jag kommer inte ihåg ifall det var såhär de såg ut, men detta stuket var det, & har något svagt minne av att de var väldigt lika de jag hittade på Google.





Tror iallafall att det kommer bli jättebra med dom! :) när vi var där passade jag även på att ta med mig 3 flyttlådor hem, som jag lånat givetvis. Måste ju seriöst börja packa snart :D hihi. Men sen bar det av hem till mig. Frida följde med hem istället för att slippa vänta på bussen i stan så väntade hon på bussen hos mig. Så blev en stund här hemma med (:

Nu har hon åkt & jag fick nyss veta av Andreas att vi måste hämta sängarna vi beställt nu redan i helgen.. Känns lite tidigt, hade velat få lön först. Men aja, nu vet vi ju iallafall att de har kommit :) så att de inte blev försenade.

Men nu ska jag nog börja som smått packa lite, :)

Helgen

Min helg har varit sjukt rolig! :) i fredags var det girls night out! Annie kom hem från Malmö och hon hade med sig Louise (: kul o träffa dom igen! Vi var hemma hos Jennelie på förfest där även Nicole var. Sen bar det av mot Jönköping & Centrum, hade riktigt kul!

Sen i lördags var samma gäng + min pojkvän och några killar på fest hos Martin som fyller 23 år idag. Det ägde rum i MC-lokalen och där hade vi riktigt kul med! Dock så drack jag sprit och det ska jag aldrig göra om! Även att jag inte drack alls mycket så blev det snett, sen när jag & Andreas skulle gå hem så tog det typ 2,5h.. Var hemma vid 3 på natten och jag mådde inte alls bra..

Söndagan bestod av att ligga i sängen hela dagen. Både skönt och inte skönt. Men sov för det mesta :)



Från Centrum i fredags. Från vänster: Louise från Malmö, Jag, Nicole, Jennelie lite bakom & sist Annie :)

Idag i skolan var det meningslöst som vanligt på måndagar. En lektion. Säger allting. Sen var det meningen att jag skulle plugga när jag kom hem men det blev ju inte så heller.. Satte mig för att kolla hur mycket adressändring o sånt kostar. Ska nog fixa det snart (: tittade lite på vad bredband kostar, eftersom det måste vi med skicka efter nu för det kommer väl kanske inte fören om 5-6 veckor.

Sen måste jag ju berätta att jag & älskling hade en heldag på Ikea i lördags :D handlade allt som innehöll kök & badrum. Dvs, bestick, tallrikar, glas, kaffemuggar, diskställ.... & badlakan, handdukar, tandborthållare, galjer, tvättsäck.. Ja och så vidare. Blev även att vi köpte en hårfön och en tavla till sovrummet :) Nästa gång vi åker dit blir dagen innan vi får nycklen, och då blir det att handla alla möbler :D

& en sista sak: 10 dagar kvar till Göteborg, 18 dagar kvar till flytten, 89 dagar kvar till Studenten & idag fick vi våran studentmössa :D:D hihi ♥

Soffa

Jag & älskling fyndade verkligen igår! Köpte en soffa som vi ska hämta när vi flyttar :D åh känns så underbart nu när vi är så himla nära. Jamena, om 3 helger så bor vi där liksom :D Vi beställde även sängar så att de kommer den veckan i flyttar med :)

Idag blir det fest :D så ska börja fixa mig nu så kanske det kommer upp en festoutfit sen ;)

Studiedag

Godmorgon alla glada!

Idag är det studiedag, riktigt skönt att få ta det lugnt en dag! Dock blir det inte så jättemycket lugnt för min del. Eftersom hela dagen kommer att bestå av plugg :/ suger när man ligger efter.. Lite svårt att koncentrera sig på det som är viktigt nu när hela jag bubblar av lycka för flytten. Igår tex, då vaknade jag hela 2h tidigare än jag skulle, bara för jag tänker så mycket på allt kring flytten. Det kommer bli så underbart! :D 14 dagar kvar till Göteborg, och 21 dagar kvar till flytten :D

En sak som är lite tråkigt.. Det är att det var studentfest på Backyard igår. & jag jobbade!!! Jag ville så gära följa med dit, jamena första studentfesten?! Men eftersom jag jobbade till 21.30 och insläppet slutade vid 21.45 så hade jag aldrig haft någon chans till att hinna ner dit.. & jag fick veta om studentfesten alldeles för sent för att hinna byta med någon med :/ men aja! Inga sura miner, för Annie kommer  ju hit imorgon :D och då blir det fest som aldrig förr! Haha

Sen idag när älskling slutar jobbet så ska vi ev köpa sängarna. & sen ska vi kolla om vi hittar en soffa på Soff&Säng här i Nässjö . Lite lättare att hämta den här än att den är i Jkpg. Men lördag blir shopping som aldrig förr & vi ska rensa hela Ikea på grejer :D:D längtar!



Nehe, nu ska jag försöka få i mig lite frukost. Sedan dyka in i allt pluggande.. :/

ÄNTLIGEN :D:D

Nu äntligen har det hänt! :D och nu äntligen kan jag berätta för er, fullt ut!

Jag & min älskling har fått en LÄGENHET!!!! :D:D:D:D och vi flyttar redan 1 april!! :D det är liksom jättesnart! Vi var hos Lindén igår och skrev på papprerna, så visste ju redan om det i fredags, men igår blev det spikat. Sen var vi o fixade en annan sak igår med, men det får förbli en hemlighet..

Såhär lycklig är jag nu! :D:D



Om inte mer :D Men iallafalla, idag ska vi låna nycklen till lägenheten för att mäta allt :) Väggar och fönster och lådor och, aa allt. Imorgon blir det jobb för min del, bara 9 gånger kvar nu ;s Efteråt ska jag & Amanda till studentfesten som håller hus på Backyard, men jag ska vara nykter. Måste ju komma hem på något sett ;) Torsdag är det studiedag - välbehövligt! Sen när Andreas slutat jobbet så ska vi till jysk och beställa sängarna :D

På fredag kommer ingen annan än ANNIE hem från Malmö :D & hon tar med sig sin klasskompis Louise, eller Lala som de kallar henne där nere. Ska bli riktigt roligt att träffa dom igen! Vi hade ju så kul förra gången. Hoppas på en repris på utgången på centrum :) ska nämligen gå dit med ett gäng tjejer.

På lördag ska jag & älskling åka till Jönköping för att beställa soffa :D & eventuellt köpa lite mer grejer. Men har inte riktigt diskuterat om vi ska handla allting från Ikea nu direkt, eller om vi ska ta det sista veckan innan flytten. Det får vi se :) På kvällen sen ska vi på fest, är en kompis som fyller 23. Så tänkte kolla läget där :)

NU, blev det mycket information på en gång. Men vill bara avsluta med att allt detta kommer bli helt underbart! Först åka till Göteborg för en helg med bara varandra, sedan bara några få dagar efter så flyttar vi :D:D åhh vad jag längtar!

Hoppas

Kan inte sluta tänka på imorgon och allt som händer framöver! Vill tyvärr inte avslöja för mycket, men det blir väldigt spännande. Tänker fram och tillbaka hur det ska bli och kommer ständigt på nya saker till det. & på tal om hopp så hittade jag dessa fina ringar, Hope, Faith, Love. Riktigt fina, skulle gärna vilja ha dom :)

& idag är det söndag ja, den traditionella tråkiga söndagen. Den har mest bestått av att ligga i sängen o pysa och varit här vid datorn. Har även tagit en promenad med pappa & hundarna. Riktigt skönt ute nu! Bara det kunde låta bli att vara så kallt på nätterna så snön försvinner fortare! Hade ju verkligen varit något. Och jag hoppas verkligen att snön är borta iallafall tills vi har kommit tillbaka från Göteborg!

Nu ska jag sätta mig framför tvn, snart solsida ju :) Imorgon är det en ny dag, hoppas jag mår bättre ifrån min förkylning då!

18 dagar kvar..

.. till Göteborg med älskling nu! :D det kommer bli så underbart! Längtar så otroligt mycket efter att få komma bort ett tag, få glömma verkligheten - även att verkligheten är så otroligt underbar just för tillfället - så ska det bli skönt endå. Slippa skolan och föräldrar som tjatar om att göra mina sysslor osv. Bara få vara med min älskling :)

18 dagar kvar tills vi firar 1½ år, det är helt sjukt! Det har redan gått ett halvår sedan vi sa att det gått fort med ett år. Kan inte heller tänka mig hur nästa halvår kommer gå, kommer väl knappt hinna med. & snart är det student med :D ja, jisses!



Våren är äntligen påväg med! Ännu bättre! Jag & min älskling har så himla mycket framför oss, och jag längtar över allt annat för att få uppleva det :)

Men nu ska jag äta! Ciao

Ville bara säga

att jag & älsklingen var o tittade på en lägenhet igår. & den var jättefin!! Berättade för mina föräldrar idag och de tog det jättebra! :D varit lite nervös för att berätta för pappa av många anledningar. Men det gick jättebra och han har redan nu inställt sig på att det blir flytt.

Så nu ska vi bara verkligen verkligen tänka igenom ifall vi vill ha den :D

Plugg

Dagen idag har bestått av plugg, plugg, plugg. & jag som aldrig pluggar? Knappt. Men en tråkig nyhet var att jag fått ig varning i Engelska B, dock har det förklarliga skäl som jag inte tar här. Men har en hel del att ta igen vill jag säga. Så måste ta ett snack med henne på fredag om vad jag har att göra och hoppas på att få alla uppgifter, som jag sedan ska försöka arbeta av med tiden.

Har dessutom en fett jävla prov på måndag så innehåller alla dess teorier man ska kunna när man går BF, jippie! Men det får vi väl hoppas att jag fixar. Har iaf kunnat stryka 5 av 10 saker på min MÅSTE GÖRA! lista. Dessvärre kommer den att fyllas på mycket snart! Men har iaf kunnat arbeta mig igenom endel av det.

Men sedan får jag ju inte glömma!! Idag är det ingen vanlig dag, utan det är bebisens födelsedag idag :D



Rambo 5 år idag :) han har blivit en stor pojke nu. Men han kommer alltid att vara min lilla bebis endå (a) hihi.

Nu ska jag nog sätta på tvn en stund, vänta på att mamma ska komma hem så jag kan byta några ord med henne. Ska nämligen inte komma hem imorgon efter skolan så kan vara bra om hon vet om det. Hoppas på goda möjligheter imorgon :D Vill verkligen ha lite glada och positiva saker här i livet nu, det behövs när man har så jäkla mycket plugg..

Men men, vi får se när vi hörs nästa gång. Annars får ni har det bra :) godnatt.
RSS 2.0