Midsommar

Vår midsommar var jättebra! Vi tillbringade dagen hos mina föräldrar, dit min farmor & hennes mamma, morfar & hans mamma kom. Vi åt god midsommarmat och jordgubbar såklart.
 
Självklart skulle Jolie få en midsommarkrans :)
 
 
Jag har varit i jakt på ett par Kavat skor till Jolie. Men inte hittat några vita i hennes storlek. Så nu när jag var hos mamma så hittade jag mina små Kavat skor som jag hade när jag var liten :) och dessa passade perfekt på Jolie! Så jag lånade hem dom så hon kan använda dom tills jag köper ett par egna till henne. Sååå himla gulligt!
 
På kvällen åkte vi ut till Evelina, där var vi fyra par samanlagt och alla hade barn. Var himla trevligt! Grillade, spelade kubb och avslutade med margängtårta, mums! Kul med lite nytt folk. Så vår midsommar var jättebra.
 

Första veckan

Idag har det gått 1 vecka sedan jag började med herbalife. Jag har druckit en shake till frukost, och en till lunch + 3 vitamintabletter. Det har gått helt OK tycker jag! Shakesen är inte alls svårt. Det är snarare smidigt att ta, framför allt till frukost istället för att ställa sig o göra mannagrynsgröt som jag gjort varje dag sedan Jolie föddes.. Och lilla fröken är ju hungrig med, så då kan man fokusera på att hon får i sig mat istället :) Vatten har dock varit lite svårt. Är ju en himla omställning att dricka 2 L vatten om dagen när man knappt druckit något alls. Torsdags och fredags lyckades jag få i mig 1.5 L båda dagarna. Men nu i helgen har det rasat lite. Bara på at igen!
 
Men hur som helst. Ställde mig på vågen idag efter en vecka, och hamnade bakom måttbandet. Detta blev resultatet:
 
Vikt: -1.2 kg
Byst: -2 cm
Mage: -4 cm (!)
Lår: -2 cm
Note to myself: ta före-foto!
 
Jag är förvånad över resultatet faktiskt! Trodde verkligen inte det skulle hända något redan första veckan! Mätte mig på dag 3 oxå men då hade det inte hänt ett svatt. Så det ska verkligen bli spännande att se hur det fortsätter nu dessa veckor framöver. Kroppsscanningen hoppas jag stort på bra förbättring! Och detta gjorde verkligen att jag blir mer pepp till att träna. För jag har knappt tränat något denna veckan, och få minus på siffrorna ändå, det känns bra! Tänk då vad ytterligare träning kan göra.
 
Igår var det ju barnvagnsträning och bara av att jag går dit och hem + promenaden vi går där, gör 6 km. Oså träning på det med, superbra! Men jag var så pepp igår så jag tog med mig dotter och hund på en powerwalk på ytterligare 6 km på eftermiddagen. Hejja mig! Idag är det dags för babycafe igen, och som vanligt blir det att ta cykeln ner!
 
Mer vardagsmotion åt folket, haha!

Senaste

Här kommer en bomb med lite bilder från den senaste veckan
 
Premiär bad i sjön :)
 
Bara bus i denna lilla kropp..
 
Plask i Jolie's nya pool med Dexter :) och passagerare i vagnen
 
 
Denna fina lilla tjej har även fått tand nr 8. Det ploppar upp lite närsom! Så nu har hon 4 uppe och 4 nere :)
 

Herbalife

Nu har jag fått hem mina produkter i Herbalife. Ska verkligen ge detta en chans nu! Hoppas att det ger mig resultat som gör att jag håller motivationen uppe! Gjorde en kroppsscanning förra veckan, så kommer att göra en till om ungefär en månad. Imorgon kommer vara dag 1 med Herbalife.
 
 
Jag kommer att ta 1 shake till frukost och 1 shake till lunch + vitamintabletter 3 st per dag. Utöver det så äter jag vanlig middag och mellanmål. Imorgon är som sagt första dagen. Har tagit 1 shake och 1 tablett idag vid lunch, men imorgon börjar jag fullt ut. Så jag kommer börja dagen med att väga mig (startvikten räknas dock från scanningen) och även mäta kroppsdelar. Sen kommer min coach ringa mig på fredag o se hur det går. Därefter varje onsdag då jag kommer mäta igen. Och sen då om en månad igen så gör vi en ny scanning o ser om det har hänt något med kroppen! 
 
Ska bli så spännande detta! Hoppas verkligen att det funkar nu. Behöver verkligen en spark i röven och komma någon vart. Mår inte bra med mitt utseende just nu. Och scanningen visade en hel del som jag mådde dåligt över. Så nästa gång hoppas vi på ändrade siffror!
 
Dagen idag började jag med promenad bort till Herbalife lokalen där jag tränat med andra mammor och barn i några tisdagar nu. Idag var vi bara 3, så vi gick den vanliga promenaden och hade våra övningar ute vid vattentornet istället för inomhus som vi brukar. När vi sen kom tillbaka till lokalen så bjöds det på god shake och mycket tjöt ;) mycket trevligt! Sen promenad hem igen. Totalt blev det 5.4 km, med då paus för träning och tjöt. Så tiden är missvisande, eftersom den fortsätter tiden trots att man har pausat..
 
 
Efter lunch tog jag med mig Jolie på cykeln och cyklade ner till banken för att sätta in lite pengar åt Andreas. Så då cyklade jag dit, var inne på banken och hem igen på 5.2 km på mindre än halvtimmen! Det tycker jag fasen var bra! :)
 
Nu ska jag gå o se vad min dotter håller på med, tycker allt att det blev himlas tyst, och då betyder det bus ;) ha en fortsatt solig dag!

Soliga dagar

Ja nu var det ett tag sedan igen! Dagarna bara flyger förbi och jag tycker man har något planerat varje dag! Har tusan mer att göra nu än när man arbetade ;)
 
Förra veckan hade vi playdejt med Saga och Harry på onsdagen. Torsdagen var det vovvebus här istället. I fredags firade vi Andreas kusin Jenny som tog studenten, och lördagen var det Annies tur att bli firad examen! Så dagarna  har verkligen gått snabbt. Igår var vi hos Saga och hade poolparty med andra kompisar. Jolie hade såå kul, så det blir nog minsann att skaffa oss en pool till henne med. På kvällen igår var vi även ut till Gisshult, så Andreas fick bada lite, så som han tjatar ;) Så Jolie fick doppa fötterna lite, och jisses vad hon var ivrig! Så roligt, hon hade nog gärna badat hon med. Så nästa gång får pappsen ta med henne i :) vår lilla badtjej! 
 
Tänkte att jag slänger in en klump med bilder från senaste tiden.
 
 
 
 
 
Mamma och pappa älskar dig så otroligt mycket Jolie! ♥

Bröllop och fiske

Hela vår långhelg har varit så bra! torsdagen var vi på Sandsjöbaden och fredagen på dejt, som ni vet. I lördags var vi på bröllop. Fina Petra och hennes Jonas gifte sig! Det är alltså Hampus föräldrar, en kompis till Jolie :) Jag har aldrig varit på ett bröllop och nu när jag lärt känna Petra så var jag ju bara tvungen att titta!
 
De var såå fina!
 
 
 
Stort Grattis till er och Lycka till!
 
Efter bröllopet var det bara hem en snabbis och därefter iväg till babysimmet. Sen gjorde vi inte så värst mycket mer.
 
 
 
Igår fick Jolie åka båt för första gången :) Hon tyckte det var lite dumt att hon inte kunde röra sig så mycket med flytvästen på, men annars så tyckte hon nog om det. Hon somnade nästan tillochmed några gången!

Första dejt

I fredags var vi iväg på vår allra första dejt som enbart flickvän & pojkvän sedan Jolie föddes! Vi lämnade det dyrbaraste vi har hemma med sin mormor och hoppades på det bästa.
 
 
Vi började dejten med midag på Jensens, altid lika gott! Jag tog kyckling som vanligt och självklart kunde jag inte motstå den belgiska chokladkakan till efterrätt, mmmm det bara smälter i munnen! Så till alla chokladälskare: ni måste testa!!!!
 
 
Tog oss en liten promenad efter middagen och därefter vankades det bio. Maleficent valde vi. Väldigt bra!! Och det var tur vi valde den tidiga bion vid 18, för jösses vad trött jag var när vi åkte hem. Haha, man är ju inte van vid att vara uppe länge nu för tiden. Men dejten var så lyckad! God mat, bra film och det bästa av allt: egentid med min älskade!
 
Väl hemma har mamma alldeles precis fått lillan att sova. Stackarn hade skrikit i 1,5 timma innan dess :/ men kvällen hade gått jättebra överlag och Jolie hade sovit en sväng i mammas famn straxt efter vi åkt. Så vi tror inte det berodde på att hon var med sin mormorm, utan vi misstänker att det är tand som besvärat henne! Hon har nämligen bajsat löst o länge nu så borde va den 4e tanden där uppe som kommer nu. Mamma lyckades ju trots allt få henne somna, tillslut, så hon var nöjd med sin insats ändå! Får se hur det går nästa gång, när nu det blir.
 
Men annars, väldigt lyckad kväll!
RSS 2.0