Riktigt, riktigt dåligt!

Denna dagen var ju meningen skulle vara en glad och rolig dag! Men blev just på sämre humör.. Fy va dåligt! Jo det var så att för 1 vecka sen så ringde linden till mig och berättade att den nuvarande personen som bodde i lägenheten - inte kunde tömma lägenheten tills 1 mars (idag) som var sagt. Detta accepterade såklart inte jag och linden lyckades göra upp en deal med henne! Det nya beslutet var då alltså att hon skulle tömma lägenheten den 29 (igår) OM linden fixade städfirma åt henne, så hon slapp städa..

Alltså är det då en städfirma som är där nu och städar. Vilket vi gick med på. Men hon på linden sa till oss att vi säkerligen kunde få nycklen till efter lunch, alltså vid kl 13 idag. Nu var vi och frågade han som städade hur mycket han hade kvar och om det eventuellt kunde gå fortare. MEN INTE! Nu blir det istället så att vi inte får nyckeln fören kl 16 idag!!!! Blir tokig!!

Han har för tusan varit där och städat sedan kl 7 imorse! Varför i hela friden behöver han ända till kl 16 på sig?! Så det var bara och åka tillbaka med den fullpackade bilen och bara invänta tiden.. Baaaara 4 timmar kvar. Usch blev inte alls som planerat! :( riktigt dåligt!



Kommentarer
Petra

Det var verkligen riktigt dåligt!!

Ska man vara ute en viss dag så SKA man ju det!! Städbolaget skulle få ha fler personer där..

2012-03-01 @ 12:56:26
URL: http://www.newme.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0