Babyshower

Igår började jag dagen med gå på loppis med min syster, hittade en liten mössa, vantar & tossor till bebis. Sen en medela hand bröstpump för enbart 30 spänn. Så även om jag aldrig hade användning för pump med Jolie (förutom på neonatal) så tyckte min syster det kanske kunde va till användning nu andra barnet. Sen hittade jag ett Tullsa regnskydd, då Emmaljungas egna är sjukt dåligt..

Sen vid 14 så var det dags för playdejt hos Jolie's kompis, vad jag trodde ja. När jag kommer dit är hela gänget där och har ordnat finaste babyshowern till mig! Blev så himla glad! ❤️ Så Andreas var mer eller mindre bara o lämnade av mig, han och Sagas pappa fick nämligen inte vara med, haha. 




Superfin blöjtårta med lite presenter till bebisen i och galet gott fika! 



Mums! Tusen tack verkligen! ❤️

Efter fikat blev det lek för fulla muggar bland alla barnen. Vi mammor pratade en hel del om bebisar och förlossning och allt som hör till. Sen fick alla gissa kön, datum, längd & vikt på min lilla bebis. Jag som egentligen inte vill ta ställning till just kön, blev tvingad att göra gissningen ändå, haha. Så nu återstår det att se vem som har närmast rätt :)

När halva skaran åkt och papporna kommit tillbaka, som hade varit o ätit på Sandsjöbaden under tiden, så stannade vi kvar en stund till. Jag & Marie beställde hem kinamat och tjejerna fick busa en stund till. Helt otroligt bra dag! Kan inte vara mer tacksam & glad! ❤️


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0