Öppet hus

Äntligen vart det öppet hus på Åkers nya förskola! Den som Jolie nämligen ska börja på den 21 januari. Det kändes SÅ bra när vi gick därifrån, jag haft en så positiv känsla i kroppen hela tiden sen dess. Vi höll oss mest på avdelningen Vinden, där Jolie ska börja. Vi träffade till&med en utav de fröknar som hon kommer ha. Så himla gullig tjej! Jolie började leka direkt när vi släppte ner henne, hon hittade en sopbil som hon började köra med och hennes fröken visade hur man skulle göra när man hämtade/tömde soptunnor :) hihi så himla fint att se. Hon ville väldigt gärna riva ut alla leksaker om hon så fick, haha!
 
När vi kom in till "mys-rummet" där de läser böcker bland annat, så slängde hon sig direkt i den stora saccopåsen som var där :)
 
 
Hihi, där kommer hon trivas! Allt skulle testas, pillas på och klättas upp på. Stolarna skull provsittas såklart, och även det lilla handfatet på toan skulle hon såklart testa. Min lilla tjej, så nyfiken och framåt - de värmer i mammahjärtat. Hon blev till&med ledsen när vi skulle gå vidare o se resten av förskolan. För då vart hon minsann tvingen att bli bärd av pappa, inte så poppis!
 
Men det var såå roligt att se överallt! Hade gärna varit kvar där längre o strosat runt överallt o tittat i mer lugn och ro. Jag skulle ju förstås hit till jobbet, så det vart något stressigt.. Men nu är det nästan (bara nästan) så man längtar lite till inskolningen. Det kändes så himla bra där och det syntes att Jolie tyckte det var roligt. Så ska bli kul att se mer ingående hur verskamheten fungerar. Träffa alla fröknar och barn som redan går där. Ah, det blir riktigt spänannde dethär! Inte långt kvar nu..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0