Julstämning

Innan Jolie fanns så har jag inte varit så värst brydd om julen. När jag var liten älskade jag den, vilket barn gör inte det liksom? Men nu när jag har barn så får julen, och alla andra högtider, en helt annan mening. Det är mysigt igen och jag ser verkligen fram emot allt som hör till :)

Det har som smått kommit fram lite julstämning hos oss. Ljusstakar & stjärnor i fönstrena, adventsljusen förstås och alla andra ljus. Lite tomtar här o var :) detta året har jag till&med gått "all-in" och bytt gardiner. Nyköpta i köket och letar fortfarande passande i vardagsrummet.



Passade på att slå in julklappar när fröken sov lunch :) är väl så gott som klar, men gissar att jag förmodligen hittar något mer innan julfirandet är här på riktigt.

Nästa söndag, alltså 3e advent ska vi spendera med Saga, Harry & Hampus med både mammor & pappor. Inte hundra spikat än men det lutar åt det. Lite julmys med knytkalas-fika och julklapps byten :) ska bli mysigt när papporna får vara med o se vad som händer på våra playdejts! Så det ser vi fram emot ❤️


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0