Stolta föräldrar

Ledig dag med min lilla älskling idag. Vi har mest såsat omkring i pyjamas. Fröken kom in till oss vid 03 inatt och självklart stal hon sådär 80% av hela dubbelsängen. Själv får man ligga som värsta räkan vid sidan.. Nästan så man längtar tills Jolie får sin vuxensäng, så man kan gå in o sno hennes säng om det blir så, haha!

Så jag var aningen mörbultad imorse. Däremot mös vi länge i sängen innan vi gick upp :)


Strax innan 17 lämnade vi Jolie hos sina kusiner. Vi skulle nämligen på uppföljningssamtal på förskolan. Få veta lite hur det har gått hittills sedan inskolningen. Kan gott säga att vi gick därifrån med stoltheten i högsta grad! ❤️

Hennes fröken berättade att Jolie är väldigt självständig, leker så duktigt både själv och med andra barn. Vill hon något så kommer hon till dom, annars leker hon för fullt :) hon går gärna in till den sidan där de lite äldre barnen är. Hon fick även beröm för hennes språk, hon pratar väldigt mycket och hon är duktig vid alla rutiner. Var inget alls negativt de hade att säga, och det blir man ju så glad av! Vi passade även på att berätta att Jolie ska bli storasyster ❤️ och ställde lite frågor hur det blir med tider då osv.

Men det kändes himla bra med detta samtal! Vi är så nöjda med både förskolan och personalen. Sen varje år den månaden hon fyller år kommer det vara en utvecklingssamtal :) så ska bli spännande o se hur det gått då. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0