Ny vecka

Det började med Jolie och vi andra åkte på en släng av det med. Magsjuka.. Fy det måste vara det värsta man kan vara med om. Men det vart över snabbt som tur var.

Nu är det ny vecka och jag hoppas vi håller oss ifrån sjukligheter ett bra tag nu! Gärna inte fören hösten/vintern kanske. Om man så kunde önska..

Jolie fick sig en båttur iallafall i helgen, mycket uppskattat! :)


I lördags kväll hände något historiskt med! Haha, kanske inte riktigt så stort, men för oss föräldrar är det stort & allra helst för Jolie. Hon gjorde nämligen nr2 på pottan! :) vi har i en två månads tid tränat lite smått med pottan innan hon ska nattas. Hon har alltid fått springa lite naken innan pyjamas o sånt tas på. Och så nu det senaste då har vi uppmuntrat om pottan. Inget kiss ännu, men i lördags såg jag på henne att hon liksom tog sig för rumpan o blev lite halvt ledsen. Då satte vi henne snabbt på pottan o där kunde hon uträtta nr2 :) väldigt läskigt o konstigt till en början men efter mycket beröm så blev hon så stolt! Spännande att få följa med till toan med sen o spola ned det ;) haha.

Så nu blir det nästan roligare att träna, eftersom det kanske "släppt" lite :) väntar med spänning inför första kisset. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0