Underbar sommardag!

Det är så härligt att vara ledig lite då & då i veckorna, så man får spendera mycket tid med dottern. Idag vart det en otroligt härlig dag i sommarvärmen. Vi började dagen med en tidig visit på lekplatsen här vid oss. Eller tidigt och tidigt, vi var där vid 9 och då var vi alldeles själva, så det vart ju en fördel! Efter ungefär en timme började det droppa dit lite mammor och barn men då hade vi redan hunnit tröttna, haha.
 
 
Hade lite melon-mellis och sen gick vi en promenad med vovven. Efter Jolie sovit lunch sen så blåste jag upp hennes pool så hon fick premiär-plaska lite och det var ju såklart väldigt uppskattat! Hihi. Hennes superfina nya baddräkt hade hon på sig med såklart och den kunde ju verkligen inte bli mycket sötare på våran lilla älskling!
 


 
När klockan började närma sig pappa-slutar-snart-tiden, så gick vi bort till farmor, där farbror Dennis höll på att fylla deras pool - nååågot större än Jolie's förstås. Och hon ville i direkt, men hon fick bara doppa fötterna, usch vart ju svinkallt, haha. Åt lite där och mycket mer än så gjorde vi inte den kvällen.
 
Älskar verkligen att sommaren är här! Och det är så konstigt hur man uppskattar saker o ting på ett helt annat vis när man har barn, livet börjar verkligen inte förens man får barn, och snart har jag lyckan att få ett barn till ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0