Skurugata

Jolie hade skyhög feber inatt med, men vi tog oss igenom det ganska lindrigt. Gick bort för lite sen frukost till svärföräldrarna, och vi alla vart lite rastlösa så vi tog oss till Eksjö för att gå en långpromenad runt Prästängsbadet. Lite frisk luft o vagnen skadar inte för Jolie tänkte vi och tog oss runt den halvmila långa promenaden ;) sen vart vi hungriga o åt lite lunch på campingen.

Jolie höll sig himla glad o pigg, ingen direkt feber hade synts till på hela dagen. Så vi fick för oss, att när vi ändå var i Eksjö, så kunde vi ju ge oss på att gå Skurugata. Sagt och gjort!

Jösses vilken upplevelse! Ingen av oss mindes att det vart SÅ krångligt att ta sig igenom, haha. Men OM vi hade roligt! :)




Jolie fick vi förstås bära sådär 80% av vandringen, så hon vart lagom otålig endel tillfällen, men roligt hade hon ändå!



"Var det inte mer än såhär?" Säger svärmor precis innan vi mötet detta, och därefter vart det sådär 3 gånger värre hinder och dalar att ta sig igenom, hahah. 


Hittade ett ställe där man kunde skriva i en "gömd" gästbok, himla rolig grej tycker jag! Självklart skulle Jolie få finnas med i den :)



Diezel tyckte nog det var ett väldans äventyr vi tog med honom på, hahah. Men han uppskattade mest när vi kom till källan så han kunde få dricka :)

Riktigt lyckad dag! Och vi alla vart ganska möra och trötta i kroppen efter att först gått en långpromenad och nästan direkt efter tagit oss igenom Skurugata ;) men nästa gång vi åker dit får nog Jolie vara lite större så hon kan gå där själv. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0