Kolmården 31/7

Denna dagen har jag längtat efter! Vi har sagt hela semestern att detta året ska vi åka till Kolmården, men så har vi inte kunnat bestämma oss för när, eftersom man vill ju helst inte att det ska regna när man är där. Men nu äntligen!  Jolie's farmor, farfar och farbror med flickvän följde även med. Så nu kommer det en hel drös med bilder från våran dag på Kolmården :)
 
 
 
Löjlig mamma Jolie har som tyckte det var läskigt att åka Safari, haha, men hon däremot tyckte det var superspännande!
 
 
Unga apor som lekte för fulla muggar i den där lekställingen. Fick dom på film, så himla roligt!
 
 
 
 
Åker "Farmors dunderhonung". Jätteroligt tyckte både Jolie och mamma! :) Synd det bara va så lång kö annars hade vi nog åkt fler gånger!
 
"Skalmans bilar" var en höjdare också, Jolie körde såklart och mamma & farmor åkte med. Hon blev däremot ledsen när det var slut, hon ville köra meeer ;)
 
 
 
När vi kände oss nöjda inne på Kolmården gick vi till Tropicariumet utanför för att titta på alla dess reptiler och fiskar. Men jag tyckte nog de små aporna var sötast! Snacka om att det ömmade i kroppen sen när vi väl kom till bilen. Stackars gravida kvinna, haha. Ischias på båda sidor värkte hela vägen hem och huvudet bultade.. Men så är det ju. Dagen överlag höll sig ifrån smärtor så det är jag tacksam för! Trodde jag skulle ha ont o behöva stanna hela tiden, men det gick jättebra! Otroligt bra dag, och jag kan inte avgöra vem som var lyckligast - jag eller Jolie, hihi :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0