Installerade & kompisdejt

Igår tog bilen oss till Öland, Borgholm. Fullpackad och trångt både i framsäte, baksäte, bagage och takbox men det gick! Ungefär vid 13 tiden checkade vi in på kapelludden och det sattes fart med både förtältsbygge & tältbygge. Tiden bara flög iväg och det slutade med pizza, haha.



Första natten gick förvånansvärt bra! Jolie somnade visserligen efter kl 22, men hon sov hela natten med enbart ett uppvak för napp, sedan var det morgon vid 6.30. Mamman här var väl lite nojjig att någon skulle komma in o sno våran älskade dotter, men hon var minsann kvar på morgonen :) haha.

Idag kom våra vänner Marie & Alexander hit, och Jolie's bästa vän Saga med förstås. De har spenderat några dagar på Böda och kände för att åka söderut över dagen för att hälsa på oss. Mycket trevligt och bra insiativ tyckte vi!


Vi hängde bland annat vid stranden. Flickorna badade med sina pappor i havet :) jätteroligt tyckte dom! På kvällen strosade vi på Borgholms gågator och köpte oss varsin glass, vilket ledde till en hel del skratt av olika anledningar, haha!


Våra fina flickor som höll varandra i handen :) så himla söta! Det märks verkligen att de tycker om varandra!

Jag har både mer bilder och videos från dagen, men eftersom min kära MacBook fick stanna hemma så kan jag bara bjuda på iPhone bilder. Det kommer att komma upp mer bilder när vi kommer hem igen! Hoppas ni andra har det härligt i sommarvärmen ☀️


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0