Första födelsedagen

Det har varit en helt fantastisk dag. Jolie's allra första födelsedag är nu över. Jolie slog upp sina små blå redan vid 06:40 idag, mycket ovanligt! Hon brukar annars vakna runt 8-9, men hon kände nog på sig att det var något speciellt idag. Till frukost fick hon äggmacka, mums! Lite annat än gröt som hon vanligtvis äter. Vid 9 slocknade hon på golvet (som nu är tredje gången på kort tid hon gör..) och sov ungefär 50 min. Då tog vi oss en promenad med Diezel och sedan förberedde inför dagens barnkalas :)
 
När pappa Andreas kom hem vid lunch så kunde vi inte hålla oss, Jolie fick öppna ett utav paketen hon får av oss.
 
 
 
En rosa bobbycar :D hon blev så ivrig att hon skulle köra iväg med den innan jag ens hade monterat ihop den! Haha, lilla gull. Så himla kul när hon blir glad för det man köpt åt henne.
 
Strax efter kl 13 kom Jolie's kompisar. Alla fyller år denna veckan, så inte bara för att fira Jolie, så firade vi allihopa. Och det blev helt klart ett superlyckat barnkalas! Vi började med bus och det hamnade genast leksaker överallt, så det ska vara!
 
 
Ett ljus för varje födelsedagsbarn :) För Saga i måndags, Hampus i tisdags, Jolie idag och Harry imorgon.
 
 
 
 
Mums tyckte alla! :) Jolie slukade i sig sin först! Och när Saga inte hade ätit upp sin än, så tyckte Jolie minsann att hon kunde hjälpa henne, det matvraket! Efter allt klabb blev det plask i poolen, mycket uppskattat av min lilla säl som gärna hade levt i vatten, haha!
 
 
Barnen började sedan bli lite gnälliga allihopa. Och Jolie som var trött redan innan kompisarna kom, som inte ville sova. Så vi tog paketöppningen och därefter så begav de sig hemåt. Vi drog lapp om vem som skulle få vems paket, då vi bara köpte varsitt. Jolie drog så att vi fick present av Saga, och däri var det en xylofon och en boll - perfekt åt Jolie som älskar musik :)
 
När de gått så var Jolie tok-trött, men inte skulle födelsedagsbarnet sova, nejnej, man kunde ju missa något! Hon lekte lite med sin nya xylofon men ack så trött hon var. Försökte att söva henne men hon ville inte. Tilslut satte jag henne i vagnen och gick runt i lägenheten och då somnade hon så jag kunde göra klart maten.
 
Strax innan kl 19 så ringer det på dörren och Jenny & Simon kom för att gratta 1 åringen :) då blev det ännu mer paketöppning, vilket var väldigt uppskattat av damen.
 
 
 
Av dom fick hon superfin tröja med änglavingar på och ett par leopardbyxor (de vet verkligen vad denna mamman gillar!) och jättegulliga hårspännen & snoddar. TUSEN TACK!!! ♥ av oss fick hon ju då bobbycaren vid lunch, sen 6 st MAM nappar med hennes namn på :) och ett Nalle Phu pussel.
 
Ja nu blev det ett långt inlägg men det får ni stå ut med! Som sagt, det har varit en helt fantastisk dag, det kunde inte ha blivit bättre! Och som jag nämde i förra inlägget, gå-spärren har släppt nu. Så himla kul att hon på riktigt började GÅ på sin 1 årsdag :) nu sover hon gott sedan någon timma tillbaka. Tack och åter tack för alla som har grattat henne idag, och ni fina mammor och vänner som varit här och förgyllt hennes första födelsedag! ♥ Nu laddar vi om inför två kalas till i helgen.
 
Grattis igen, älskade Jolie på 1 årsdagen! Vi älskar dig över allt annat! ♥
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0