Stadsparken

Idag tog vi en promenad i det fina vädret, ner till stadsparken för att träffa Marie & Anna med sina tjejer. Jättehärlig dag verkligen!
 
 
 
 
Söta små tjejor i sina solhattar! Synd bara att fokusen blev på bakgrunden istället för på Jolie på sista bilden. Tog tre stycken men blev likadant på alla, men så är det väl kanske när man ska försöka ta i farten när hon gungar :) Väldigt trevlig och lyckad dag, det tackar vi för. Jolie tycker det är lika kul varenda gång hon får träffa sina kompisar Saga och Livia :)
 
Promenaden hem var dessvärre inte lika rolig.. Damen skrek mestadels hela tiden, fram tills vi kom till rondellen här hemma, då slocknade hon. Inget dög innan dess och jag såg ju hur trött hon var. Gud ja, så svårt att hjälpa henne när hon inte vill ha hjälp! Efter en liten nap så var hon piggare igen och då var det full fart med att busa med vovven! Sååå roligt att sno hans ben, för han snor ju minsann tillbaka det ;) haha.
 
 
Det är tur att Diezel är snäll! De busar ofta tillsammans. Han snor Jolie's gosedjur t.ex, hon tar tillbaka det, och sen snor han den igen, osv. Och tvärtom då, Jolie snor hans ben ;) och så fortsätter det, haha! Men han är så försiktig lillplutten, iaktar hela tiden vad Jolie gör och hur hon reagerar och så han inte gör något fel. Mina små älsklingar!
 
Nu sover Jolie sedan ungefär en halvtimme tillbaka. Inväntar sambon från duschen, sen blir det ett avsnitt Breaking Bad innan vi lägger oss. Imorgon vankas det babycafe, och då blir det att ta cykeln om vädret är lika bra som idag!
 
God kväll på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0