Bvc kontroll

Började dagen med att göra några ärenden på stan, och min tanke var, att eftersom det regnade så mycket igår, så gör det väl säkert det idag med.. Så jag tog på Jolie sin regnjacka idag :) bara för att det var roligt att testa den med. Men såklart så duggade det bara lite.. 




Busade lite på rusta med ;) när mamman inte orkar ta verken barnvagn eller kundvagn så kan man ju alltid testa att åka korg! Skoj tyckte Jolie! Haha, kolla in minen - ser ut som det går jättefort :p

Sen hälsade vi på en snabbis hos moster & kusini innan vi åkte o hämtade papasen för lunch.

Vid kl 13 var det 8 månaders kontroll på lillan. Växer fint som hon ska :) nu väger hon 7985 gram och är 68 cm lång. Däremot har hon varit så himla förkyld de senaste dagarna, och igår såg jag hon var lite rödspräcklig i ögonen. Så BVC sköterskan tyckte inte vi skulle gå på babycafeet idag.. Och är hon fortfarande rosslig och hostar under natten så tyckte hon jag skulle ringa barnmottagningen imon. Det kan vara något som sitter på lungorna :/ stackare!

Men nu sover hon i vagnen ute på altanen och jag ska slå in presenter till alla papporna som firas i helgen. Andreas fyller 23 år imorgon, Jolie's morfar 46 år på fredag och hennes farfar 51 år den 19e. Så vi firar alla på söndag hos oss :) 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0