God morgon

Hej alls pigga och glada! Här är vi vakna med tuppen. Får se om den unga damen vill sova igen efter maten eller om det är dags att börja dagen.. Söndag idag igen. Fredagen spenderade vi ute hos mina föräldrar, mamma fyllde år i onsdags så vi åt tacos och Emelie hade gjort lakrits tårta. Ingen höjdare för de som inte gillar lakrits. Såhär söt var Jolie då :) 


Lördagen spenderade vi i Jönköping. Var inne på babyproffsen och frågade lite om vår vagn som krånglat lite. Sen strosade vi lite på A6 och där blev det lite kläder till lillan. 4 pyjamaser (2-pack) och en vinteroverål. Vi tänkte först vänta tills barnbidraget kommit, men så frågade vi en son jobbade där hur snabbt storlekarna försvinner. Och hon rekommenderade att vi köpte direkt för storlekarna på just barnkläder brukar gå väldigt fort! Så det blev köp direkt. 

Sen var vi inne snabbt på Ikea och köpte en barnstol till köksbordet. Dexter är ju och busar hos oss titt som tätt och då måste ju han ha någonstans att sitta när vi äter. Dessutom går det nog fort tills Jolie sitter där o bankar med leksaker under tiden vi äter ;) haha. Lika bra att vara ute i god tid.

Bild på kläderna till Jolie kommer ut snart. Tänkte jag skulle visa lite vad hon fått för presenter hittills för att hon kommit till världen :) skapade ju en kategori till henne för just shopping & presenter.

Men nu ska jag se om hon låter mamma sova en stund till :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0