Resten av helgen

Hade som sagt en väldigt bra fredag. Och tycker att resten av helgen rullade på väldigt bra med. Lördagen började vi med att spendera ute på sjön med pojkarna. A fick en aborre och en gädda, men de båda fick komma tillbaka till sina kompisar igen. Sedan åkte vi ut till mina föräldrar för lite fika och bus med vovvarna. Middagen fick vi serverade hos svärföräldrarna, köttgryta, mums! Kvällen var dock lite seg innan vi kom till skott för att göra något. Men det slutade med att tjöta lite med A's bröder och en till, sen köra dom till Björnholmen.
 
Söndagen stod det storstäd på schemat. Och då gick vi in för det och riktigt plockade undan och rensade ur saker som skulle slängas osv. La extra krut på bebisrummet, även om det var det rummet som var minst "stökigt". Men vi började lägga ner kläder och lakan i byrån, och andra saker som skulle ligga där. Packade upp allting så inget längre ligger i orginalkartonger. Pillade med vagnen, testade solskyddet, myggnätet och även regnstället till vagnen. Lite förberedelser på hur allt fungerar innan man ger sig ut med bebis och man står där inte vet hur man ska göra ;) haha. Dock så gjorde väl detta att vi längtar ännu mer! Det fattas ju bara bebis där nu!
 
Men vi fick väldigt mycket gjort, tycker jag. Ännu är det inte helt klart. Men vi får skylla oss själva när man inte håller undan hela tiden, utan låter det halvt gro igen.. Usch! Kvällen spenderade vi i soffan till filmen Ace Ventura och Cafe Bärs.
 
 
Storfiskaren Diezel får stå för helgens bild :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0