Flyttkaos och höggravid

Idag är det exakt 1 vecka kvar till beräknad förlossning. 1 vecka - 7 dagar. Och här är vi mitt uppe i flyttkaos! Denna veckan: packa, packa och förbereda. På måndag: flytt. På onsdag: beräknad förlossning. Hur ska detta gå?
 
Nu tänker alla förståss "oj va hastigt!", och ja.. Hastigt blev det! Men gud så bra det kommer att bli! Det är nämligen såhär att förra veckan haffade några grannar oss och undrade om inte vi var intresserade av deras lägenhet. Och för er som inte vet, nu bor vi i en trea på andra våningen, med balkong. Det vi blev erbjudna var på bottenvåningen, också en trea, men eftersom den är på botten så menas det att istället för balkong - så får vi en altan och en liten trädgård! Självklart var vi intresserade! Det är ju en sådan lägenhet vi varit på jakt efter hela tiden, men har väl lite nöjt oss med andra våningen just för att vara glada över att ens ha en lägenhet.
 
Hur som helst fick vi komma in på en liten privat visning, och den ser ju såklart ut likadan som våran - fast den är åt andra hållet. Ja alltså vår lägenhet går åt höger nu, och den nya går åt vänster, annars samma planlösning. Och ja det har jag ju glömt att nämna: det är i trapphuset bredvid ;) haha. Men vi fick kika runt, och de hade själva lagt ut 8.000-9.000 på tapeter i hela lägenheten och resten totalrenoverat, så fint går ju inte säga annat om! Därefter så säger dom att de kan prata med Linden om att de önskar att vi tar över den. Javisst svarar vi, vi är väldigt intresserade! Självklart är det guld värt att ha altan och trädgård när man har liten bebis på gång och två små hundar - än en liten tråkig balkong och dessutom ha en trappa att gå upp för. Däremot var väl våra förhoppningar inte allt för höga för det kändes inte som vi bara kunde hoppa över kön och få den före alla andra som sökt. Kändes liksom lite för bra för att vara sant..
 
MEN. I måndags kl 10.00 ringer grannen och väcker mig. "Stör jag?" Frågar han och jag svarar helt nyvaket "Nej såklart inte.." Då berättar han att han pratat med Linden, och att lägenheten är våran! Chockad och exhalterad till tusan frågar jag om han verkligen menar allvar?! Mycket riktigt hade han fixat så lägenheten tas över utav oss. Så jag ringer hem Andreas som är på jobbet första dagen efter semestern, och vi åker ner till Linden. Där träffar vi upp grannen och redan då skrivs alla papper på!
 
Så från att i onsdags förra veckan bara få en liten, vad vi trodde falsk förhoppning, till att i måndags ha skrivit på kontrakt och få nycklar till den nya lägenheten nu på måndag 5/8. Ja, man kan gott säga att det blev hastigt! Och vår älskade lilla bebis kan komma precis när som helst under hela flytten!.. Känns lite smått läskigt. Men vi har många som hjälper oss, och har redan kommit väldigt långt med packning och förberedelse. Så skulle vi behöva fara in till bb mitt i allt, så fixar dom flytten ändå. Guld värt! Så bebis, du är välkommen när du är redo, precis när som helst! Vi längtar efter dig! ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0