Tapetsera!

I måndags fick sambon och jag oss ett ryck och bestämde oss för att möblera om i det 3e rummet, där vi har som kontor. Vi fick en idé om vi inte skulle kolla med linden om vi kunde få det tapetserat där inne. För när vi flyttade in här för ett år sedan så sa de att lägenheten nyligen var renoverad. Och hela lägenheten har vita fräscha tapeter, utan några skavanker eller hål någonstans. Förutom i det 3e rummet.. Där av någon konstig anledning är det grönt och tapeten är uppskavd på många ställen och flera hål som vi inte har orsakat. Så vi gissar på att det rummet inte renoverades samtidigt som resten av lägenheten då allt annat får i vitt.

Så jag kontaktade linden och frågade hur det stod till. Då vart de lite tjinkiga och inte ville stå för det gratis då de bara tapetserat om var 12e år.. Men skulle vi då betala 1.115kr så kunde de stå för allt material och arbete, så fick vi välja tapeter. Och det tyckte vi inte var så farligt dyrt då det hade kostat mycket mer om vi skulle stå för allt själva. Så vi körde på det!

Då var ju tanken att vi skulle gå in till Bobutiken igår när A slutat och vi ätit lite, för att skriva på avtalet och välja tapeter. För ju fortare vi skriver på ju fortare beställer de arbetare och de där "ca 14 dagarna" går ju lite fortare. Så kommer vi ner dit ca 17 och vi visste att det stängde 18 så vi hade ju gott om tid. Tror ni inte allt just igår stängde de 17 av någon anledning?! Så himla typiskt!! Idag ska jag på möte och senare jobba kväll så kommer inte komma in dit fören imorgon.. Men antar att det hade inte gått mycket fortare om vi kom in direkt. Snabbhet är då inte lindens starka sida..

Men ska iaf bli roligt att få det omtapetserat :) så blir hela lägenheten i samma stil och känns mer ombordnat. Tidigare har detta rum bara kvar som ett slit o släng rum som vi slängt in en massa bråte. Men nu kan man känna lite mer glädje att hålla det rent ;) haha



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0