Cupcakes & mys :*

Igår var Diba här, otroligt mysigt och roligt! Mycket bättre än förväntat :*

Vi bakade cupcakes, det var ju väldigt längesen jag gjorde det nu. Då jag för längesen nästan hela tiden brukade göra det :) tycker det är så roligt att baka! Men ibland känns det lite dumt och bara baka för att baka. Att det liksom inte äts upp? Jamena, det är ju mycket lättare att baka när det händer något, typ som någon fyller år, eller att någon speciell kommer på besök :) annars står det ju bara där. & man liksom äter för att det finns, och då höjs siffrorna på vågen.. inte bra!

Men till ämnet, vi hade sjukt roligt när vi bakade! Skrattade och hade oss, medans vi imellanåt hade väldigt seriösa konversationer. & det behövs ju ibland oxå. Kan tycka att det är skönt att ta upp händelser med någon som aldrig hört det innan. Inte att älta, utan att liksom få gå igenom det ännu en gång - och samtidigt bli starkare och säkrare på sig själv i nuläget. Resultatet i baket blev iallafall såhär :)



Toppningen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Men vi tittade ut de finaste att ta kort på, man får ju inte visa att man är amatör ;) haha. Under tiden muffinsen var i ugnen så åt vi nygrillad kyckling och potatissallad, mmh! Så gott och så enkelt! Efter maten blev det en promenad med Porlty :) dock vääääldigt kallt!

Sen dekorera muffinsen och till det bästa - provsmaka! ♥

Kvällen fortsatte med ännu mer prat och skratt, lite spel och mycket mys! :* och min lilla bebis är ju bäst på att mysa, så han får stå för mys-bilden i form av att han nu lagt sig bakom kudden istället för på, som han brukar :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0